Şimdi Ara

İnce Kazanacak Sananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep derim, Reis’in karşısına çıkan kişinin isminin önemi yok. Her türlü ezip geçecek. Bu kenarda kalsın, burada incenin kazanacağını düşünenleri gördükçe gülesim geliyor. Siz bu halkı tanımıyorsunuz sanırım hiç? Chpnin zamanında yaptıklarını bu halk unutmaz. Reis vs ince karşılaşması büyük bir hezimetle sonuçlanır Reis %60-65 ile kazanır.
    Akşener falan kalsa ikinci tura belki Reis’in oyları %55’e geriler. O da sırf sağ görüşlü diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baştan ağlayacaksanız hiç oynamayalım

• Kendisi de biliyor tabii Ysk nin Erdoğan'ın oyuncağı olduğunu, bu özgüven ordan geliyor.

• %60 oy mu?

Hayallerde yaşıyor bazı ......... Arkadaşlar

• Ben erdoğanın gitmesini istediğim halde incenin de kazanmasını istemiyorum 2.tura erdogan ve ince kalacak büyük ihtimal öyle olursa ben oy kullanmayacağım umarım meral hanım kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salzburg11

Ben erdoğanın gitmesini istediğim halde incenin de kazanmasını istemiyorum 2.tura erdogan ve ince kalacak büyük ihtimal öyle olursa ben oy kullanmayacağım umarım meral hanım kalır
  • Eeee peki bu kadar is garanti ve kesin ise seni geren nedir.

Neden sigarani yakip ,kahkaha ata ata forumu geriden takip etmiyorsun .?

Neden bir seyleri kanitlama derdindesin.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salzburg11

Ben erdoğanın gitmesini istediğim halde incenin de kazanmasını istemiyorum 2.tura erdogan ve ince kalacak büyük ihtimal öyle olursa ben oy kullanmayacağım umarım meral hanım kalır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmelettin gibi vasıfsız bir kişi karşısında bile %50 alan tayipmi ince karşısında 60 alacak
  • Ekmeleddinin hayatındaki başarıların yanına yaklaşamaz birçok siyasetçi bu bir.

Ekmeleddin sağ görüşlü ve milliyetçi birisi bu da iki.

Bu halkın chp alerjisi var. İnce %35’i geçemez

• Vasat dediğin adamın hayatını ve başarılarını okumanı önereceğim. Bir üstteki mesajımı da oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Ekmeleddinin hayatındaki başarıların yanına yaklaşamaz birçok siyasetçi bu bir.

Ekmeleddin sağ görüşlü ve milliyetçi birisi bu da iki.

Bu halkın chp alerjisi var. İnce %35’i geçemez
    Hayattaki başarılara göre başkan olunmuyor .Ağızı laf yapmadıktan sonra isterse 20 tane fakülte okumuş olsun .
  • Adamın belki Reis’ten bile daha büyük siyasi başarıları var. Aç hayatını oku kaç yıldır siyasetle uğraşıyor, nerelere nerelere liderlik etmiş birisi. Sen beğenmedin diye bol keseden atamazsın. Şahsen benim de sevip saydığım bir şahsiyet. Ancak hiçbir şey Reis sevdamızın önüne geçemez. Biz bu yola canımızı koyduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 5 Haziran 2018; 14:46:12 >
  • salzburg11 kullanıcısına yanıt
    Sen üç gün kala gider reise basarsın biliyoruz senin gibileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Adamın belki Reis’ten bile daha büyük siyasi başarıları var. Aç hayatını oku kaç yıldır siyasetle uğraşıyor, nerelere nerelere liderlik etmiş birisi. Sen beğenmedin diye bol keseden atamazsın. Şahsen benim de sevip saydığım bir şahsiyet. Ancak hiçbir şey Reis sevdamızın önüne geçemez. Biz bu yola canımızı koyduk
    Ne siyasi başarısı varmış kılıçdar oğlu denen diktatörün çıkardığı saçma bir adamdı kendisi % 38 alıp gitti .Siz değilmiydiniz adama istiklal marşını bilmeyen adam nasıl başkan olacak diye

• Akşener'in şansı daha yüksek yani.Hemfikir olduğumuza sevindim :)

• Ses sus yer mantarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ce ha pe li belediye imar izni yok diye tapulu arazi üzerindeki evler su getirmedi

mahalleli hep birlikte gencebayın batsın bu dünya filmindeki gibi yolları kazıp evlerimize su getirdik

soğukta çamurun icinde tulumba sırasından kurtulup evdeki musluktan açınca su gelmesi büyük bir nimetti

ilk fırsatta ce ha pe li belediyeye verilen oylar refah partisine gitti ve onlar göreve gelince işte belediyecilik böyle olur dedik

zira ana caddesinin bile toprak yol olduğu bir yerde sokaklarımızın asfalt olmasını bile hayal edemezdik ama refah partisi yaptı

şuanki iktidarın temelleri o zamanlar atılmıştı

sn cumhurbaşkanımızın büyükşehir belediye başkanlığı zamanındaki başarılı icraatleri tartışılmaz

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
  • reis kaybederse reisi daha göremeyiz. hangi ülkeye gider kim bilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.