Şimdi Ara

Inca IM-300NX modem alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil modem almam lazım Inca IM-300NX bu modem alınır mı? yerine ne önerirsiniz.Bütcem 100 tl civarı.

Youtube kanalım : Ufuk Kaptan :https://www.youtube.com/watch?v=E6y3W9eJZbw&t=2s
  • O fiyata bulunabilecek düzgün bir modem nette birçok yorum okudum %80 olumlu %20 olumsuz oy almış genelleme yaparsam.Birde TP-Link 8961-ND yada tp link şuan takip etmediğim için bilmiyorum yeni modelleri varsa bakabilirsiniz tavsiye ederim 100-120TL piyasada değişkenlik gösteriyor fiyatı!..

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

Arkadaşlar acil modem almam lazım Inca IM-300NX bu modem alınır mı? yerine ne önerirsiniz.Bütcem 100 tl civarı.

o bütçe ile bence tp8951 gayet güzel olur. 50-60 tl. arası piyasası.
    BF3:Sail0r-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

tp link td-w8961nd aldım ama 300mb sn göremiyorum.

Modemin kablosuz ayarlarından hız seçimi (54-150-300) yapılıyor.Ayrıca kullanmakta olduğunu notebook-kablosuz dongle alıcılarıda N tipi 300Mbps desteklemesi lazım.Piyasada N tipi olupta 150Mbps destekleyen alıcılar mevcut gerek notebook larda gerekse kablosuz usb dongle larda!.
    BF3:Sail0r-TR

• Marka modelinden internette araştır.Kullanmakta olduğun kablosuz alıcıya ait spesifikasyonları rahatça öğrenebilirsin.Ayrıca modem ile alıcı arasında ki mesafe arttıkça aktarım band genişliğide düşmektedir.Ayrıca şunlara dikkat et;
    *Modem de şifreleme tipi olarak WPA-PSK2 seçmez isen hızın N tipi olarak 150-1300Mbps çıkmaz gerekli şifreleme tipi WPA-PSK2 dir.
    *Alıcının ayarlarına; Buraya bilgisayarım/aygıt yöneticisi/Kablosuz bağdaştırcı/ilgili donanıma ait özellikler/gelişmiş sekmesi altında yer alan/2.4Ghz bandı için 802.11n seçeneği "OTOMATİK" ayarlayın.Çoğu alıcı 20Mhz ayarlıdır.20-40Mhz aralığında çalışarak daha fazla band genişliği sağlayarak n' tipi daha fazla performans elde edersiniz.
    *Modemi evin için de doğru yere konumlayın yerde tutumayın.Modem ile aynı oda/yan oda bulunurken maximum,en uç odalarda/mekanlarda farkılı band genişliği ve çekim gücü alırsınız buda çok normal 20dbm çıkışı bulunan bir modem için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSL Modem mantıklı mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ufak bir meblaya kıyıp (ürün iadesi) ya da ürün değiştirme yöntemiyle, merakını gidermek için alabiliriz diye düşünüyorum. sanırım almak ya da almamak konusunda muadilleri ile arasında olan fiyat farkına bakmak bir fikir verebilir. sonuçta yüksek özelliklere sahip bir donanıma kimse ucuz bir değer belirlemez. benim gözüm pek tutmadığı için ürünü, ben olsam almazdım diyorum.
    bu bir yaratılıştır. her şeyi yaratan Allah, şeytanı da bir vesile için yaratmıştır. şeytanın isyan edeceğini ve kendisine baş kaldıracağını Allah elbette önceden görmüş, bilmektedir. galip gelecek olan sadece Allah'tır. O'da tüm bu hayatı, her şeyi, bilinçli olarak var etmiştir. inanmış ve iman etmiş olan insanoğlu için bir güzellik, inkar edecek olanlar için de onulmaz bir hasret duyulmaya vesile olacak, büyük bir ızdırap, hem de sonsuza dek. şeytanın sahip olduğu, nasıl bir psikolojidir? üstünlük taslama, büyüklenme, kibir, emre itaatsizlik, hata kabul etmeme ve suçu başkasına atma, narsisizm..
  • ayarların hafızada kalmaması gibi bir olumsuzluk dışında aslında birşey duymadım bu modem hakkında ama
    iş yapıyordur diye tahmin ediyorum.

@The souls migration ne yazıkki öyle bir şansım yok evdekiler netsizlikten bana sarıyor sonra

@utkanizmit İnşallah bende öyle bir sorun oluşmaz

• Rica ederim.Kolay gelsin...

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.