Şimdi Ara

INCA IDC-444 8.0 MP (Bu nedir yahu??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4.23 CCD MP With
    32X Total Zoom
    8X OPTİKAL ZOOM
    4X DIGITAL ZOOM
    16 MB INTERNAL MEMORY
    1.6'''' COLOR TFT LCD MONİTÖR
    Çekilen resimler üzerinde 8X Zoom yapma özelliği,otomatik çevirme özelliği sayesinde dikey çekilen resimleri kendi üzerinde yatay yapma imkanı
    Ard arda resim çekme özelliği ile saniyede 3 resim çekme olanağı
    Elektronik Vizör özelliği
    320X240 Çözünürlüğünde standart aydınlatmalı,bir ortamda 30FPS hızında MPEG4 formatında sesli video kayıt özelliği
    Video format:MPEG4/JPEG/EXIF 2.2
    Battery 2:AA Alkaline 4x4
    2 Yıl Garanti

DOSTLAR BU ALET İÇİN PEŞİN 530 MİLYON İSTENİYOR.. NE DERSİNİZ?? KARARSIZ KALDIM.. SORUN YAŞAR MIYIM?? FLAŞ VS GİBİ. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..

• bekle!

hemfiyatı düşer hemde kötüyse yazan çizen olur!
  • Dostlar bu aleti incelemenizi tavsiye ederim.. Yarı prof. özelliği ile fiyatı çok düşük.. Yalnız şu verdiğim teknik bilgileri konusunda yardımcı olacak kimse yok. Türkiye ye yeni geliyor.. Tanıtım fiyatı koymuşlar ama birden fiyat artışı olabilir.. Yorumlayan olursa sevinirim.
  • yahu bir de şunu sormak istiyorum. .yani bu makineyi hepsiburada.com dan almak mantıklı mı?? yani piyasada yok belki ama distrütörle bağlantıya geçsem ya da ne bileyim doğubank olayı filan daha uygun olur mu?? Ne dersiniz??
  • Arkadaşlar böylesi makinalara aldanmayınız diye kaç kere daha söylemek lazım? inca diye bir marka varmı dünyada yada herhangi bir foto review sitesinde steve gibi dpreview gibi ?
    Bir kere makina 8 mp değil 4 mp.Utanmadanda 8 mp diye yazıyorlar anlamayan milleti kandıracaklar.8 mb software ile yani interpolasyon ile elde ediliyor donanım ile değil.Sizde herhangi bir makinayla çektiğiniz resimleri interpolasyon araçlarıyla sonradan 2 ye katlayabilirsiniz megapixel olarak.Bu tip aldatmacalara kanmayınız.Yok efendim sony mercek kullanırmış aynı ccd kullanırmış falan deniyor bazı diğer minton örneği makinalarda olduğu gibi.Çektiği resimlerden zaten belli değilmi işin sadece mercek ve ccd ile bitmediği?Gökyüzünün pembe,denizin mor cami,bina vs yapıların duvarlarının hep eflatun olması sizi rahatsız etmiyorsa bunlar güzel resim çekiyorlar denebilir.
    Bu tür makinalara para harcayacağınıza bence gidin kodakın gayet uygun fiyatlı modelleri var onlardan bi tane alın gitsin çok daha iyi resim çekersiniz keza benim ilk digi makinam 2 mp lik kodaktı ve bunların yanında harikulade resim çekiyordu inanın.

Çok fazla megapixel olayınada aldanmamanızı bir kez daha hatırlatırım,3 mp olsun ama adam gibi resim çeksin.

• +1 civil
    Bu makina 8 değil 80mp (oha!) olsa ne farkeder. Çok pişman olan var Inca vs. gibi markaları alanlar arasında... Bakın bütçeniz de uygunmuş. Yani buna 530 milyon vereceğinize çok daha iyi makinalar alırsınız. Belki 8x optik zoom'lu makina bulamazsınız o fiyata ama çok daha kaliteli ve net resimler çekebileceğiniz bir alet alabilirsiniz. Kodak'ın DX serisini inceleyin. Yada bazen Canon falan getirenler oluyor yurtdışından. Onları bi takip edin, belki uygun bir Canon denk gelirse onu alırsınız. Daha da iyi olur. Ama ben kesinlikle bu makinayı almazdım.
  • belki konuyla pek alakalı değil ama bende inca tv kartı var bilmeden aldım. fakat bir daha inca lafı duymak istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevgili Engin,

Makinenin ithalatçısı kim? Yani 2 yıl garantiyi kim veriyor? Teknik servisleri nerede ?Yarın bir gün ortada kalmayasın sakın?Ben profesyonel biri olarak onları ve teknik servislerini bilmiyorum .bir araştır bakalım...
  • Belki profesyonel olduğu için uygun sayılmaz ama yinede bi söliim dedim;www.ritzcamera.com da Canon Digital Rebel/300D modeline bi göz atın isterseniz. Ayrıca 2 lensli seçenekleri de oldukça makul fiyatlarda yada sadece body olarak uygun fiyatta olduğu için kaçırılmaz bi fırsat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 8 Ağustos 2004, 15:04:03 >
  • Dostum civil, tam benim yazacaklarımı yazmışsın. Helal...! Böyle makinalara aldanmamak lazım, inca zaten dandik bir marka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.