Şimdi Ara

INCA 500W POWER SUPPLY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/107570/inca-ips-500w-power-supply.aspx#

500 W lik bir power supply 'e ihtiyacım var .
    Bu urun nasıl bir fikri olan var mi ?
    yada baska b,r ürün önerebilicek olan var mi ?

• www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350
  • bu ürüne 90lira vereceğinize, 50 lira daha verip 80+ psu almak daha mantıklı bence.
    http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-xp600.(135)r3-xilence-xp600-600w-135mm-fan-psu-gaming-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=39365
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsalonarici

www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

Bende bunu öneririm, başlıkdaki PSU 500W değildir, uzak dur.

Birazdan xilence veya xigmatek 500W koyarsın onlar kalitesiz psulardır.

• Inca marka Power Supply'lerimiz üzerinde yazan Watt değerlerini vermektedir. Tübider'in piyasa genelinde yapmış olduğu testlerden başarı ile çıkmıştır. Ayrıca getirmiş olduğumuz ürünlerimizi TechRed TR-868 Power Supply Test Cihazı ile sürekli kontrol etmekteyiz.

www.techred.com

INCA 500W POWER SUPPLY

• Çok güç istemeyecek bir sisteme -ucuz sa eğer- alırdım ama kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistemimi İnca PSU ya emanet etmeye yine de cesaret edemezdim.

@ByINCA

Ürüne ait bir inceleme v.s. mevcutmudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inca'nın teslerini bende merak ettim şimdi
  • Inca 500 W Power Supply'in genel özellikleri şu şekildedir. TechRed TR868 cihazı ile yaptığımız testlerde standart 502 Watt değerini sağlıklı olarak vermektedir. Peak değeri ise bu değerden daha yüksektir ancak yanıltıcı olabileceği için o değeri kullanmıyoruz.

12 volt için 25 amper
    5 volt için 21 Amper
    3.3 volt için 23 Amper verebilmektedir.
    Ürün uyku modunda ise 5 Volt 2 Amper güç verebilmektedir.
    Üründe fileli kablo ve Ball Bearing fan kullanılmıştır. Fan boyutu 14 cm 'dir. Isı fan kontrol devresi mevcut olup ısındığı zaman fan devri artmaktadır.
    Kısa devre güç koruması mevcut olup giriş katında 2 adet 1000uF'lik kapasitör kullanılmıştır. Üründe 12 volt için 2 adet 3040 mosfet kullanılmıştır.

INCA 500W POWER SUPPLY

INCA 500W POWER SUPPLY

• quote:

Orijinalden alıntı: ByINCA

Inca 500 W Power Supply'in genel özellikleri şu şekildedir. TechRed TR868 cihazı ile yaptığımız testlerde standart 502 Watt değerini sağlıklı olarak vermektedir. Peak değeri ise bu değerden daha yüksektir ancak yanıltıcı olabileceği için o değeri kullanmıyoruz.

12 volt için 25 amper
    5 volt için 21 Amper
    3.3 volt için 23 Amper verebilmektedir.
    Ürün uyku modunda ise 5 Volt 2 Amper güç verebilmektedir.
    Üründe fileli kablo ve Ball Bearing fan kullanılmıştır. Fan boyutu 14 cm 'dir. Isı fan kontrol devresi mevcut olup ısındığı zaman fan devri artmaktadır.
    Kısa devre güç koruması mevcut olup giriş katında 2 adet 1000uF'lik kapasitör kullanılmıştır. Üründe 12 volt için 2 adet 3040 mosfet kullanılmıştır.

Keşke pek çok satıcı firma, siz INCA gibi ne aldığını NE sattığını, ürünün tum teknik özelliklerini bilse. Vermiş olduğunuz teknik bilgiler için tşk ederim. Ayrıca ürünün iç devresini de üşenmeyip açıp bizlere gösterdiğiniz için ayrıca tşk ederim. Oyle görünüyor ki ilgili ve bilgili çalışanlara her markanın (firmanın) ihtiyacı var.

• Bilesenler ,devreler kalitesiz , inca alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bilesenler ,devreler kalitesiz , inca alınmaz

Sonuc itibari ile bu ürün günümüzde 87 TL lik bedeli ile 100.00 TL altı bir üründür.

http://www.teknolojix.com/?urun-4933-INCA-500W-POWER-SUPPLY.html

Siz 100.00 TL altı inanılmaz, harika (iç devre) tasarımına sahip farklı bir markanın farklı bir bir ürünü nü gösterebilirmisiniz ? Dahası yuksek fiyata alacağınız çoğu güç kaynağınında iç devresini görme imkanınız da yoktur.

Açıkça sizin yorumunuz şuna benzer:

1- Düşük model ATI ekran kartı kullanan biri NVIDIA ekran kartlarını daha iyi sanabilir.

2- Düşük model NVIDIA ekran kartı kullanan biri de ATI ekran kartlarını daha iyi sanabilir.

İşlemciler içinde aynı durum söz konusu --> ADM --> INTEL --> VIA

Demek istediğim her markanın UCUZ yada butceye uygun ürünleri olduğu - olabileceği gibi daha iyi ve aynı zamanda daha pahalı ürünleri de mevcuttur.

Sonuç itibari ile 87 TL için 500 watt güç kaynağı hiçde kötü bir oran değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 14 Ocak 2013; 14:12:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Bilesenler ,devreler kalitesiz , inca alınmaz

Sonuc itibari ile bu ürün günümüzde 87 TL lik bedeli ile 100.00 TL altı bir üründür.

Siz 100.00 TL altı inanılmaz, harika (iç devre) tasarımına sahip farklı bir markanın farklı bir bir ürünü nü gösterebilirmisiniz ? Dahası yuksek fiyata alacağınız çoğu güç kaynağınında iç devresini görme imkanınız da yoktur.

Açıkça sizin yorumunuz şuna benzer:

1- Düşük model ATI ekran kartı kullanan biri NVIDIA ekran kartlarını daha iyi sanabilir.

2- Düşük model NVIDIA ekran kartı kullanan biri de ATI ekran kartlarını daha iyi sanabilir.

İşlemciler içinde aynı durum söz konusu --> ADM --> INTEL --> VIA

Demek istediğim her markanın UCUZ yada butceye uygun ürünleri olduğu - olabileceği gibi daha iyi ve aynı zamanda daha pahalı ürünleri de mevcuttur.

Sonuç itibari ile 87 TL için 500 watt güç kaynağı hiçde kötü bir oran değildir.

450w olarak fsp alinabilir , 500w almak zorunda degilsiniz , sonucta kalite - lerde gezen bir firma inca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok güveneceğim bir marka değil gerçek değeri ne acaba?
  • Amd athlon x4 740
    Corsair 8gb ddr3 1600 ram
    Sapphire amd HD 6850 1gb 256bit GDDR5 Dual-x ekran kartı
    İnca 500w power supply

İlk başta bende ön yargıyla almıştım. Fakat gerçekten elimdeki sistemi tam performans, ısınma olmadan çalıştırıyor.(sisteme OC yapılmamıştır). Eğer daha yüksek bir sisteminiz yoksa bence ideal bir power supply.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Bilgisayarın A Sından anlamıyorsunuz birde kalkıp yok everets iyi değil yok ince iyi değil ben COOLER MASTER 600 Wat Kullandım 2 yıl dayandı şimdi Everest Kullanıyorum 4 Yıl Dayandı İnsanlarla Birşeyden Anlamadan Tavsiye Veriyorsun Cahil @MÜŞAVİR
  • Arkadaşlar Burda Tavsiyede Bulunanların Dediklerini Yapmayın COOLER MASTER 600 Wat 80 Plus Kullandım 2 YIL Sürdü Everest Kullandım 4 Yıl Halen Devam Ediyorum Bu psu ile sizler kalkmış yok bu iyi değil yok bu iyi değil siz neyden anlıyorsunuz kendinizi bilgisayar uzmanı herkese yapıyorsunuz bilmeden etmeden konusmayın gidin bilim araştırmaya bakın bir kaç parça takıp süküyorsunuz diye kendinizi usta bilgisayarcı gösteriyorsunuz gülesim geliyor size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.