Şimdi Ara

inanmıyorum, google adsense hesabımı kapattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ya çok üzüldüm gerçekten ya hesapta 200$ dan fazla para vardı ve pin'i bekliyordum gelmesi için daha gelmemişti birdahaki ay alırım ödememi diye düşünüyordum.

www.exbilgi.com adresindeki reklamları görebilirsiniz. sitemin istatistikleri burda herkes görebilir bugün rekor kırdık 19152 ziyaretçi oldu.

http://extremetracking.com/open;unique?login=cerimete

10 Jul, Mon 14859

11 Jul, Tue 16230

12 Jul, Wed 14981

13 Jul, Thu 14038

14 Jul, Fri 14157

15 Jul, Sat 17413

16 Jul, Sun 19152

bu kapanan 2. hesabım ilk açtığımda itiraf ediyorum bende tıklamıştım o zaman bu site yoktu . Bu 2. kapanan hesap benim adıma değil, adıma açmıştım önceden kapanan bir hesapla ilişkisi var diye ilk önce kabul ettiler sonra iptal ettiler. Bu sefer 1 kere dahi tıklamadım şerefim üzerine yemin ederim arkadaşlar ya

AÇIK SÖYLEYEYİM BU KÖTÜ HABERİ BEKLİYORDUM Bağlantıyı 2 kişi kullanıyoruz ben evde ve bizim altta iş yerindeki sekreter. benim yaptığım sitelere de girerwww.kaynarca54.com sitesi de bizim ilçenin sitesi burada reklamlarda o kapanan hesaptandı. bana perşembe ya da cuma günü reklamlara 1 kez tıkladığını söyledi sonuçta aynı ip den bağlanıyorduk ve ben o bilgisayardan bile google adsense hesabıma giriyordum ona aynen şunları söyledim; neden tıkladın ya kapanırsa bu sefer dava açarım ya senin tıkladığını da ispat ederiz dedim o da bana o kolay çünkü ben öğleden önce tıkladım sen öğlene kadar uyuyosun demişti böle bişey geçmişti ve SONUÇ : hesabım kapandı.

Napayım ben şimdi? neden benim hesabım. geçen gözlerimle gördüm adam mp3 indirmek için tıklayın yazmış google reklamlarına tıklıyorsunuz mp3 indirmek için ve o kişi google dan kaç para aldı ya. ben daha hiç ödeme almamıştım.

Anlamadığım şey adsense e girince hesap etkin değil yazıyor ama sitemde hala reklamlar yayınlanıyor hemde müşteri reklamları yenileyin göreceksiniz müşteri reklamlarını. bu saatte genel hizmet reklamları çıkıyor daha çok. hesabım kapalı ama hala reklam yayınlıyorlar.

işte görüntüsü reklamların saat 02:42

http://www.exbilgi.com/google.jpg

bana 2 kez pin gönderdik diye mail atmışlar 2. si bu cuma günü yani 2 gün önce gelmiş. iyi de cuma gününden bu yana ne değişti çok kızdım ya sitemize sunucu kiralamıştım buradan gelen para da ödemelerde yardım etcekti. 4 aylık emek uğraş ve 200$ gitti

http://www.exbilgi.com/google2.jpg

işte anlaşma şartları GOOGLE HİÇBİRŞEYİ GARANTİ ETMEZ İSTEDİĞİ ZAMAN UYDURUKTAN BİR SEBEPLE HESABINIZI KAPATABİLİR ATTIKLARI MESAJ DA MESAJ OLSA ADAM BİR BELİRTİR KESİN BİRŞEY SÖYLER HESABIM NEDEN KAPANDI BUNU SÖYLEMİYORLAR!

Herhangi bir Güvence Verilmez. Google, Reklamlar'a dönük görüntülenme düzeyi veya herhangi bir Reklam veya Yönlendirme Düğmesi'ne tıklama, bu tür görüntülenme ve/veya tıklamaların sunulma zamanlaması, Yönlendirme Olaylarının tamamlanması veya bu Sözleşme kapsamında siz yapılacak herhangi bir ödemenin miktarı ile ilgili hiçbir güvence vermez.

Herhangi bir Garanti Verilmez. GOOGLE, REKLAMLAR, BAĞLANTILAR, ARAMA, YÖNLENDİRMELER VE DİĞER HİZMETLER İTİBARİYLE HERHANDİ BİR SINIRLAMA OLMAKSINIZ, AÇIK VEYA DOLAYLI HİÇBİR GARANTİ VERMEZ VE HERHANGİ BİR İHLALE YOL AÇMAMA, TİCARİ OLARAK SATILABİLİRLİK VE BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İLE İLGİLİ TÜM GARANTİLERDEN VE KOŞULLARDAN FERAGAT EDER. REKLAMLAR, BAĞLANTILAR VE ARAMA SONUÇLARI'NIN GOOGLE'A AİT OLMAYAN İÇERİĞE DAYANDIĞI DURUMLARDA GOOGLE, SÖZ KONUSU REKLAMLAR, BAĞLANTILAR VE ARAMA SONUÇLARININ GÖRÜNTÜLENMESİNDEN ÖTÜRÜ HİÇBİR YÜKÜMLÜLÜK TAŞIMAZ.

zaten bu ülkede bizim hakkımızı arayan yok ki bize avantaj ya da hakkını arama hakkı sağlanmıyor ki telekom adsl olayın bize böyle geçiriyor 1 hafta bağlantınızı kesseler ne derseniz deyin kesinti den dolayı hakkınızı bile aramıyorsunuz çünkü telekom da google gibi herşeyi kendi lehine yapmış sözleşmede. hepsinin Allah belasını versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteceri -- 17 Temmuz 2006; 4:04:53 >

• gecmis olsuin
  • 1 Tıklamayla hesap kapanmaz sözleşmeyi tekrar iyice oku yaptığın bir yanlış vardır mutlaka.
  • Bence de bir yanlışlık olmalı.

Bir şey daha söyleyeceğim. Siteye girdim. Bu site mi 19000 ziyaretçi aldı. Ne kadar zamanda olduğunu merak ediyorum. 1 ayda mı 1 yılda mı?
  • bu millete bedava koxp verilen site değilmi. bu site yüzünden her yer knightonlinede koxpçu dolu.
  • Arkadasım ister koxp yapar satar ister beleşee werir istersede icerigi kotu siteler yapar buna hic biriniz karısamassınız. !!!

kosp orada duruyor indirmek isteyen gelip indiriyor ...

biz adamı tutup gel kosp indir bunu demıyoruz indireceksin ulan da demiyoruz..

yanı bu herkezin kendi secimi .

lutfen işi buyutmeyelim arkadasa yardımcı olabilecek arkadasımız warsa etsin ...

o arkadslar gece sabahlara kadar bizim icin ugrasıyor yeni kospu yapalımda kullanıcak olan playerlar kullansın..

ne trojen koyuyorlar nede indirim icin ucret istiyorlar sadece ihtiyacı olan kullnsın diye.

her yer koxp cu dolu lafı icinde ben ex bilgi dısında 12 site daha biliyorum... anlayan anladı .
    siz sadece birine laf atma koxpcu dolu her yan bakbakbak kardeşim her oyunda hile kullanıyor ultima online da
    easyuo + makro + uoloop + pwpmaster

biz kullanmadıkmı hayır! uoda kesinlikle ve kesinliklen program kullanmadım neden kucuktum oynarken vaktim wardı giriyordum saaatler oynuyordum ama knight onlinr oynarken waktim olmuyor sabah8 aksam 8 calışıyorrum + birde cafeye gidip 1-2 saat ko oynuyorum anladınızmı...

benım vaktim yoq... ben koxp degil sadece kosp kullanıyorum... vede lvling icin kullanıyorum tesekkerler.

Sonuna kadar arkanızdayız Exbilgi takımı!

• Arkadaşlar Fake yapmayalım lütfen... Bir şey demedik ki... Kosp ne bilmiyorum bile. Oyunlarla ilgilenmiyorum çünkü... Sadece tasarımından dolayı bu site mi 19000 hit almış dedim...

Yoksa istediğini yapar bana ne...

quote:

Orjinalden alıntı: diarrhea

Arkadasım ister koxp yapar satar ister beleşee werir istersede icerigi kotu siteler yapar buna hic biriniz karısamassınız. !!!

lutfen işi buyutmeyelim arkadasa yardımcı olabilecek arkadasımız warsa etsin ...

o arkadslar gece sabahlara kadar bizim icin ugrasıyor yeni kospu yapalımda kullanıcak olan playerlar kullansın..

ne trojen koyuyorlar nede indirim icin ucret istiyorlar sadece ihtiyacı olan kullnsın diye.

her yer koxp cu dolu lafı icinde ben ex bilgi dısında 12 site daha biliyorum... anlayan anladı .
    siz sadece birine laf atma koxpcu dolu her yan bakbakbak kardeşim her oyunda hile kullanıyor ultima online da

biz kullanmadıkmı hayır! uoda kesinlikle ve kesinliklen program kullanmadım neden kucuktum oynarken vaktim wardı giriyordum saaatler oynuyordum ama knight onlinr oynarken waktim olmuyor sabah8 aksam 8 calışıyorrum + birde cafeye gidip 1-2 saat ko oynuyorum anladınızmı...

benım vaktim yoq... ben koxp degil sadece kosp kullanıyorum... vede lvling icin kullanıyorum tesekkerler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Bence de bir yanlışlık olmalı.

Bir şey daha söyleyeceğim. Siteye girdim. Bu site mi 19000 ziyaretçi aldı. Ne kadar zamanda olduğunu merak ediyorum. 1 ayda mı 1 yılda mı?

bunları merak ediyorsanız sitenin ne kadarlık olduğunu da bulabilirsiniz. whois çekin.

Başlangıç : 24 Nisan 2006

Sitemizin kurulu bir düzeni vardı ve sorunlar çıktı geçici olarak böyle devam ediyoruz yine vereceğimizi veriyoruz. Evet bu site 19152 ziyaretçi aldı dün bunu ben söylemiyorum buyrun bakın 60 dan fazla ülkeden ziyaretçimiz var.

http://extremetracking.com/open?login=cerimete

Forum yöneticilerinden bir ricam var meteceri nickimin mail adresini değiştirdim ama onaylayamadım tekrar onay gönderebilirler mi şuan meteceri ile giremiyorum ne yapmalıyım. onay gelmedi.

• Kesinlikle haklısın. Doğrucu Davutluk yapıyor herkes ama kullanmayan da yok. KOXP u yapan arkadaşların ellerine sağlık. Az sonra yazacaklarım Bu koxpa karşı olan zengin arkadaşlara ;).

Şimdi içinizdeki bazı zenginler bu KO nanesini parayla oynayabiliyor , mesela; en kötü üyelik olan premium üyelikte bedava üyeliğe nazaran (% 20 yada 25 di sanırım) daha fazla ex geliyor. Bence asıl terbiyesizlik budur.

Neyse tabiiki şuda var.. KO yu oynayanların sayısı çok olsun ki ; İçinizdeki bazı zengin arkadaşlar hemen oyundan sıkılmasın diye bedava üyelik açık. Yani biz maddi durumu iyi olmayanlar sizin canınız sıkılmasın diye varız.

O yüzden hiç bir şey demeye hakkınız yok. Ha eğer sizde bedava üyeliği olan arkadaşlardansanız ; kimi neyi savunuyorsunuz anlamadım. Tekrar söylüyorum koxpu bedava bize sunanların ellerine sağlık.

quote:

Orjinalden alıntı: diarrhea

Arkadasım ister koxp yapar satar ister beleşee werir istersede icerigi kotu siteler yapar buna hic biriniz karısamassınız. !!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.