Şimdi Ara

İnanmayacaksınız ama kıza açldım ve üç aydır bir sevgilim var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler işte benim hoşlandığım bir kız vardı.Çıkmamız biraz uzun sürdü nedenlerine şimdi girmeyeceğim.İşte ben bunu deliler gibi seviyordum işte 3 ay önce ben kıza açıldım.Bütün cesaretimi topladım ve kıza açıldım.O an bir görseniz kalbim pancar motoru gibi mübarek.Neyse işte ben o an reddeder diye arabeske bağlamıştım.Sonra kız itiraf etti aslında ben de senden hoşlanıyorum dedi ve o an bakıştık gözleri o kadar güzeldi ki ya da ilk defa bir kızla uzun uzun bakıştığım için böylede olmuş olabilir.Neyse işte o gün beraber biraz dolaştık birbirimiz birbirimizi biraz daha tanımaya ihtiyacımız vardı.İşte ilk haftalarda beraber yürüyüşlere çıktık mesajlaştık kız o kadar güzeldi ki onun yüzüne bakmaya doyamıyordum ve kendimden bile sakınıyordum.Yok böyle bir güzellik.Kalbide temizdi pek fesatlık düşünmezdi.Büyük olsam onunla evlenirdim.Gözümü kırpmadan hemde.Neyse 1 ayda böyle geçip gitti.2 ay nedense birbirimize daha çok bağlandık.Sarılmalar,el ele tutuşmalar felan.Yalnız olduğumuzda sarmaş dolaş rahatça dolaşıyorduk.Kafasını dizlerimin üstüne koyuyordu.Saçları yanlara doğru dağılıyordu o zamanlar iiçim bir garip oluyordu.Bir de yatarken gülmesi yok mu içim bi acayip oluyordu.Neyse 3 ayımıza geldik bi gün işte bizim ev boştu bizimkiler köye gitmişti 1 günlüğüne.Kız dedi canım film izlemek istiyor ama bizim dolu dedi ve ben de fırsatı kollayıp bizim ev boş dedim ama o an aklımda bir art niyet yoktu öylesine vakit geçsin diye teklif etmiştim.Neyse minibüse atlayıp eve doğru gittik ve eve vardık.Artk evdeyiz kola felan ayarlayıp filmi izlemeye başladık sonraları birbirimize daha çok sarıldık sonra kız televizyonu kapattı ve ben ona şaşkın bir ifade ile bakıyordum.Olacakları az çok kestirmiştim önlemimi baştan almak istemiştim.Daha önce babamın prevezeleri sakladığı yeri görmüştüm ordan çıkardım.Paketi bozmadan içinden bir adet alıp çekmecenin kenarına koydum ama arada bunları yaparken kıza tuvalete gideceğimi söylemiştim kız içeride bekliyordu.İşte içeri girdim kız dilini hafifçe dudaklarının arasından çıkarmıştı o an çok fena oldum içim bi acayip oldu ve azgınlık geldi.Neyse yanına gittim.5-10 saniye bakıştık ve sonra delice öpüşmeye başladık öyle tutkuluydu ki alt dudaklardan nazik ama hızlı bir biçimde emiyordum off off o an rütbe atlayacak olan çavuş taaruza geçti ve kalkmaya başladı ama umrumda değildi.Öpüşmeye devam ettik sonra canımın içi kucağıma oturdu ve bana bir gülümseyişi vardı ki o an hızımı alamadım ve kızı kucakladım kız ne kadar kuvvetlesin dedi bu beni daha da tahrik etmişti neyse ben bunu odama götürdüm yavaş yavaş soyunmaya başladık 30 saniye sonra ikimizde çırılçıplaktık.Neyse o an prezervatifi alıp takmak istedim ama elime aldığımda paketten kıpırtılar geliyordu.O an korkmuştum ama kıza bozuntuya vermke istemedim.Umarsamadım ve paketi açtığımda içinden bi şey çıktı ve alaadinin lambası misali bana üç dileğimi sordu ben de beni yalnız bırak bana kaliteli bir prezervatif ver ve defol dedim.O da gitti ve istediklerimi yaptım sonra kız korkmuştu ama geçtiğini söyledim kızla sevişmeye devam ettik sonra boşaldım ama kıza da bayağı tatmin etmiştim.10 dk sonra hızımızı alamadık duşta devam ettik orda da bir posta daha kızın zevk alışı ve hafiften inleyişleri hala kulağımdan gitmiyor.O gün hayatımın en özel ve mutlu günüydü ama şimdi çok pişmanım keşke paketten çıkan yaratıktan çok para felan isteseydim.Fakirlikren ağzım kokar ben hala fantazi peşindeyim.DH lütfen yardım edin.

• Okumayin yaratik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 7 Ekim 2014; 19:03:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH ahalisi bunu okusun sonra gelip beni okusun
  • Okumayın Alladinin sihirli lambası ve prezervatif.

• Yani şimdi sen bunu okuyucağımıza gerçekten inandınmı inandınmı yani buna he kardeş inandıysan inandım de yani.
  • VitaminsizAsker kullanıcısına yanıt
    CSB olabilir ama erotik-fantastik karışımı güzel bir öykü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

CSB olabilir ama erotik-fantastik karışımı güzel bir öykü.

Çok uzun paragraflara ayırıp yazsaydın belki okunabilirdi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okumayın kız zebani

• niye inanmayalım kardeş?
  • İşte inan diye yazdım.
  •  İnanmayacaksınız ama kıza açldım ve üç aydır bir sevgilim var..
  • abimizde burda kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam zebani saldırısını atlattık çok şükür.Şu anda sevgilimle mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.
  • Kalktı.

• panpaciben kullanıcısına yanıt
    Kaksın diye yazdım hikayeyi bi faydamız olsun acaba csb yapmayıp erotik hikaye tarzında adam gibi bitirse miydim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Kaksın diye yazdım hikayeyi bi faydamız olsun acaba csb yapmayıp erotik hikaye tarzında adam gibi bitirse miydim?

gidip zorno izlesinler.hatta isim veriyorum ;

Malena Morgan
  • Gülrdün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.