Şimdi Ara

İnanılmaz Örümcek Adam mı Örümcek Adam mı? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
11.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle spider-man.. örümcek adam dediğin böyle olur giydiği suit i ve bilekelrinden çıkan doğal ağ.
  • Yeni seri çizgi romana daha çok benzese de ilk serideki ciddiyet,oyuncular,düşmanlar falan benim de ilk seriyi tercih etmemi sağlıyor
  • kesinlikle ilk seri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk seri her zaman efsanedir nostaljidir farklıdır işte havası .. Spider Man - 2 -3 hepsini seyrettim ama geçtiğimiz güne kadar İnanılmaz Örümcek Adam'a hep şüpheyle yaklaştım birde bunu izliyim dedim ve açıkçası Tobey Maguire'nin yerinin dolacagını ümit etmiyordum ancak kesinlikle A.Garfield çok çok iyi kaldı ki bence İnanılmaz Örümcek Adam 1'de MJ.Watson olmalıydı ama daha büyük zorluk İnanılmaz Örmcek Adam 2'de MJ Watson'un Gwen Stacy'den ön planda olması için Emma Stone'dan daha güzel bir kadın bulmalılar bune abi film boyunca Emma Stone'u izledim gözlerimizi alamıyoruz ki ... Netice olarak ikisinide seyret tek senaryo iki farklı bakış açısı ama tabiki efsaneler unutulmaz :)
  • Aynen hemde kızıl ve güzel karakter fazla yok yani kızıllar güzel fakat aktör olarak fazla yok.
  • İlk seriyi her zaman çok sevmişimdir
  • Amazing Spiderman ordaki kız daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Tabiki gerçek örümcek adam. Hatta çizgi filmi en güzeli. Ergen (inanılmaz woww) örümcek adamı justin bieber'cılar izlesin.

Şahsa ya da kitleye birbirinden bu kadar alakasız iki unsurla hakaret etmeniz doğru değil.

• Bence İnanılmaz Örümcek Adam diğeri çok ezik bi tipti
  • Beyler şimdi Amazing Spider-Man'daki saçmalığı size anlatıyım mı?
    Bakın şimdi bu adam Spider-Man oluyo(Andrew) sonra ağ filan atamıyo ilk halinde sadece tırmanma gücü filan ekleniyo doğalında.

Ağını kendi zaten tek başına yapabiliyosa neden daha önce yapmadı ki?

Yukarda denildiği üzere adamın dediği doğru doğal bileklerinden ağ çıkması daha iyi fakat Amazing'deki kostüm çok daha yeni ve güzel görünüşlüdür yani kostümlerden söz edersek o eklenen ağ atma makinası görsel açıdan fark katmış ve de kostüm iyi fakat Amazing 2'de kostümdeki bazı yerlerde değişiklik olacak ve eski görünüm daha iyi olacaktır. Amazing 2'deki kostümü merak edenler IMDb'ye girip "The Amazing Spider-Man 2"yi arayıp bulduktan sonra açsınlar afişte zaten tek kişi Örümcek-Adam kıyafeti olan Andrew Garfield şimdilik 25 Nisan'da çıkacak olan film 25 Nisan'a yaklaşınca bence afiş değişecektir.

• ilk seri tabiki benmsediğimiz oyuncuların değişmemesi gerek benceÖrümcek adam Tobey Maguire ,Demir adam Robert Downey,Batman christian bale değişmez kural
  • Bencede öyle.
  • Bence Kirsten Dunts daha güzel niye ki :D
  • İnanılmaz örümcek adam bana çakma gibi geliyor. Spiderman daha güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

İnanılmaz örümcek adam bana çakma gibi geliyor. Spiderman daha güzel.

ilk seri daha iyi ama görsellik açısından diğer seri gerçi o dha sonra çekildiği için teknoloji açısından :D
  • elhamdürillah amazing
  • Elhamdürillah nedir ya doğrusu Elhamdülillah.

Amazing farklı evren değildir New York işte neresi farklı olcak
  • Tamam Çizgi Roman farklı olduğundan öyle zaten.

Ona bakarsak her roman serileri farklı evrenlere ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent_hurkan

3 Dev Adam filmindeki örümcek adam. Aklıma geldikçe gülüyorum :)

Konuya dönersek anket yapılsaymış daha güzel olurmuş ayrıca tabi ki de Örümcek Adam

• Ikisinide cok cok guzel ama konularda farkliliklar olmus inanilmaz orumcek adamda herry norman osborn ve marry ceyn yok ama orumcek adamdada peterin annesi ve babasina ne oldugu bilinmiyor gelelim kiyaslamaya orumcek adam filmin baslarinda eziktir hatta ilk sahnede otobuste celme takiyolardi zaten tipindede bi eziklik var ama inanilmaz orumcek adamdaki peter cok havali duruyor ama neden filmin basinda flashden dayak yedi ve flashle gwen cikiyolardi ama ayrildiklari falan gostermedi ve peter basketbol sahnesinde flasi assaliyo sonra kanka oluyolar oysa onun yerine herry karakteri olsa daha iyi olurdu ve gelelim beni inanilmaz orumcek adamda delirten olaya ben amcanin olumu cok yapmacik olmus ayrica orumcek adamda ben amca olurken petere bir soz soyluyo ama inanılmaz örümcek adam da boyle bisey yok senaryo burda bos kalmis ve gelelim orumcek isirmasi olayina iki filmdede guzel ama inanilmaz orumcek adamda aglarini kendisi uretmiyo oysa orumcek adamda kendisi uretiyo Burda marvele sitemim tum super kahramanlar gucleniyo ama orumcek adamin gucunu azaltmislar ve inanilmaz orumcek adam cikmamaliydi yerine orumcek adam 4 ciksaydi cok daha iyi olurdu yani senaryo olarak orumcek adam daha iyi inanilmaz orumcek adamin ise bombos bi senaryosu var yani her turlu orumcek adam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.