Şimdi Ara

İnanılmaz Örümcek Adam mı Örümcek Adam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
11.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örümcek adam daha çocuksu olmasına rağmen bence daha güzel. Daha iyi bir yönetmenin elinde çok dahah iyi olabilirdi ilk örümcek adam serisi ayrıca oyuncular çok dahah iyiydi.

Ayrıca ağ üretemeyen örümcek adam mı olur
  • Bende ilk seri'nin daha iyi olduğundan yanayım. Hatta örümcek adam'ın ağ üretememesine de sinirlendim, diğer marvel karakterleri gücüne güç katıyor ama spider-man'ı daha da zayıflatıyorlar. Aklıma şu karikatür gelmişken onu da paylaşıyım.

İnanılmaz Örümcek Adam mı Örümcek Adam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Örümcek adam daha çocuksu olmasına rağmen bence daha güzel. Daha iyi bir yönetmenin elinde çok dahah iyi olabilirdi ilk örümcek adam serisi ayrıca oyuncular çok dahah iyiydi.

Spidey zaten ozunde kendi agini uretememekte

Amazing te sanirim buna sadik kalinmisti. Diger ilk 3 filmde ise Spidey birkac cr sinde kendi organik agini uretmis daha sonra bu faktor kaldirilip tekrar normale donulmustu

Yani o organik ag olayini ordan almislar. Normalde uretemiyo

Hayır amazing serisinde üretemiyor. Örümcek güçlerini kaybetmeye,azalmaya başladığında ağ üretememeye başlıyor ve kendi yaptığı ağı kullanmaya başlıyor.

Öyle olsa bile örümcek adamın ağ üretememesi gibi saçmalık olamaz

• quote:

quote:

Örümcek adam daha çocuksu olmasına rağmen bence daha güzel. Daha iyi bir yönetmenin elinde çok dahah iyi olabilirdi ilk örümcek adam serisi ayrıca oyuncular çok dahah iyiydi.

Amazing te sanirim buna sadik kalinmisti. Diger ilk 3 filmde ise Spidey nin birkac cr sinde kendi organik agini uretmis daha sonra bu faktor kaldirilip tekrar normale donuldu.

Çizgi romanını okumadığım için benim kıstasım ilk örümcek adam oldu sadece. Benim takıldığım nokta diğer karakterler inanılmaz bir şekilde güç kazanırken, örümcek adamın bir de ağ'ını elinden almaları neden? Dediğiniz gibi çizgi romana uymaya çalışıyorlarsa başta karakterlerden başlasınlar, yukarda bir yorum yapılmış ''eline gitar verseler rock starı olur tarzında'' katılıyorum, sinik bir tip olması gerekirken inanılmaz olduğundan mıdır nedir örümcek adam hal ve hareketleriyle rock starı gibi mübarek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amazing te sanirim buna sadik kalinmisti. Diger ilk 3 filmde ise Spidey birkac cr sinde kendi organik agini uretmis daha sonra bu faktor kaldirilip tekrar normale donulmustu

Hayır amazing serisinde üretemiyor. Örümcek güçlerini kaybetmeye,azalmaya başladığında ağ üretememeye başlıyor ve kendi yaptığı ağı kullanmaya başlıyor.

Öyle olsa bile örümcek adamın ağ üretememesi gibi saçmalık olamaz

Ben ne dedim yahu

"" Spidey zaten ozunde kendi agini uretememekte 

Amazing te sanirim buna sadik kalinmisti. ""

?? İlk cr sinde beri uretemiyo Spidey kendini agini. Zamaninda Fox Kids te yayinlanan Spidey i izlediyseniz az cok bilirsiniz.

Makine yardimiyla uretebilmekte. Hatta bu aglar 1-2 saat icinde mi ne yok olmaktaydi. Boylece geriye iz birakmiyodu. Bu aglarida kendi evinde deney tupleri ile olusturmakta.

Paralel evrenlerde daha farkli tabi. Simdi iste bu kendi agini uretemezken cizgi romanlarda (cr) bi donem kendi organik agini uretmeye basladi. Daha sonra bu kaldirilip eskiye donuldu. Eskiden oldugu gibi makinelerle uretiyo yani.

Diger Spiderman serisinde organik ag uretebildigi zaman ki cr lerine bakilmis sanirim. Amazingtr ise orjinal hali ile devam etti. Ama bu Spidey nin gucunun azalmasindan degildi zaten. Normal i oyle. Onu isiran orumcekle ilgili.

Hatta normal spidrrman cr lerinde 6 kollu olup hatirladigim kadariyla kendi agini uretiyodu. Yani normal bir orumcek hali almaya falan basliyodu bi sekilde duzelebildi.

Kisacasi kendi organik agini uretemiyo (venom simbiyotu haric) anca makine yardimiyla

Amazing serisinbde üretemiyor sadece

• İkisi de güzel fakat ilk seri daha iyi tabii ki. Nedeni ise daha iyi olması değil ilk olması.
  • İlk filmini sinemada izlediğimi dün gibi hatırlıyorum.Tabii ki ilk seri
  • İlk 3 seri tabi ki.
  • İnanılmaz Örümcek Adam.

+ Örümcek Adam daha makara, daha boşboğaz. Çizgiromanlardaki gibi.

+ İlk serideki gibi Küçük Emrah değil. Hep ezik, hep salya sümük ağlayan değil.

+ Film düşmanlar üzerine geçiyor. İlk serideki gibi her düşman Mary Jane ile uğraşmıyor.

+ Emma Stone

+ Örümcek Adam'ın ağ atıcılarının olması.
  • Bende eskisi diyorum niye derseniz;

Eskisi hakkaten daha ciddi ve gizemliydi. Amazing de daha ilk filmde kaç kişi öğrendi spiderman olduğunu. Birde çok boş boğaz süper kahraman dediğin fazla konuşmaz gizemli olur. Ağını kendi üretememesi kötü ama cihaz yardımıyla da maşallah ağı mermi gibi atıyor ve ses efektlerini daha iyi yapmışlar.

Harry karakterinin olmaması iyi olmuş aslında. James Franco'nun yerini başkası dolduramazdı. Amazing'i öne çıkaran tek etken Emma Stone
  • Yeni filme bir türlü ısınamadım. Alakasız komplo teorileri, Peter'ın neredeyse popüler olması, sürekli maskesini çıkarıp durması, Ben Amca'yı vuran hırsız olayı bile oldukça kötüydü. İlk seri diyorum o yüzden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

quote:

quote:

Amazing te sanirim buna sadik kalinmisti. Diger ilk 3 filmde ise Spidey nin birkac cr sinde kendi organik agini uretmis daha sonra bu faktor kaldirilip tekrar normale donuldu.

Çizgi romanını okumadığım için benim kıstasım ilk örümcek adam oldu sadece. Benim takıldığım nokta diğer karakterler inanılmaz bir şekilde güç kazanırken, örümcek adamın bir de ağ'ını elinden almaları neden? Dediğiniz gibi çizgi romana uymaya çalışıyorlarsa başta karakterlerden başlasınlar, yukarda bir yorum yapılmış ''eline gitar verseler rock starı olur tarzında'' katılıyorum, sinik bir tip olması gerekirken inanılmaz olduğundan mıdır nedir örümcek adam hal ve hareketleriyle rock starı gibi mübarek.

Amazing serisi Ultimate evreni gibi bambaska bir seri (en azindan ben oyle biliyorum)

O yuzden olabilir. Bide ustada soralim
    @Yalarca

One More Day faciasından önce Spider-man kendi ağ üretme özelliğini geliştirmişti. Hatta The Other'dan sonra bir örümceğe bakarak türünü falan anlayabiliyordu.

• Gişe rekorlarını kıran filmi karıştırmışsın.

Emma Stone hiç uymuyor o filmdeki Gwen'e, 2 Bütün göz yaşları şerden akmaz, 3 Sam Raimi'nin yönettiği film her zaman daha iyidir önüme ikisini de koysalar yılına göre veya değil 2012'de bile 2002'deki Spider-Man daha iyidir. Yakışıklı olan Andrew Garfield Justin havası yapar. Marc Webb'in filminde pek iyimser şeyler olmamış gibi? Zaten oylamaların %80'i Spider-Man diyor ben Amazing'de hiç duygusal bir taraf görmedim, polislerden kaçıyor Harry Osborn adlı kişi de yok. Harry'yi ben Peter'dan daha çok severim ve olmaması bir hüsran. Dublaj her zamanki gibi berbat zaten Karayip Korsanları, Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi ve V For Vandetta dışındaki filmlerin İngilizce'si çok daha iyidir orası doğru ama Andrew'in gerçek sesiyle Dublajını karşılaştırırsan hiç benzeşmez hemde hiç.

Bence senin yazdığına çok kişi katılmaz. Peter Parker rolüne hiç mi hiç uymamış zaten Andrew Garfield yakışıklılığına rağmen.

Sonuna kadar The Spider-Man Trilogy

• 1-2-3.Amazing'i hiç izlemedim.İzleyesim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bende eskisi diyorum niye derseniz;

Eskisi hakkaten daha ciddi ve gizemliydi. Amazing de daha ilk filmde kaç kişi öğrendi spiderman olduğunu. Birde çok boş boğaz süper kahraman dediğin fazla konuşmaz gizemli olur. Ağını kendi üretememesi kötü ama cihaz yardımıyla da maşallah ağı mermi gibi atıyor ve ses efektlerini daha iyi yapmışlar.

Harry karakterinin olmaması iyi olmuş aslında. James Franco'nun yerini başkası dolduramazdı. Amazing'i öne çıkaran tek etken Emma Stone
    Aç bi Spiderman çizgi romanı oku, çizgi filmini izle be adam. Marvel'deki en geveze en esprili karakterlerin başında Örümcek Adam gelir.

Bir çok düşmanını gevezeliği sayesinde sinirlendirerek dikkatını dağıtır.

• Doğrusu evet Çizgi romanı okumadım fakat ne olduğunu ne olmadığını bilmiyor değilim.

Zaten oylama sonucu Örümcek Adam çıktı filmleri konuşursak Marc Webb tanınmadık birisi. Sam Raimi ise benim filmlerine gittiğim 5 adamdan birisidir.

O beş Yönetmen

1 Peter Jackson
    2 Quentin Tarantino
    3 James Cameron
    4 Sam Raimi
    5 Justin Lin

Filmlerine Gittiğim 5 Aktör

1 Viggo Peter Mortensen
    2 Vin Diesel
    3 Jason Statham
    4 Leonardo DiCaprio(Bunu Pek sevmem ama Filmleri iyi)
    5 Robert Downey Jr.

İnanılmaz'a sinemaya gittim zevkli fakat çok zevkli değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Aç bi Spiderman çizgi romanı oku, çizgi filmini izle be adam. Marvel'deki en geveze en esprili karakterlerin başında Örümcek Adam gelir.

Banane arkadaş çizgi romanından, ben sevdiğim özellikleri söylüyorum. Her filmi çıkan şeyin çizgi romanını mı okuyacağız. İlk seri daha iyiydi o yüzden kendi başına ağ üretememeside ayrı bir saçmalık zaten o zaman ne özelliği kalıyor spidermanin.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Banane arkadaş çizgi romanından, ben sevdiğim özellikleri söylüyorum. Her filmi çıkan şeyin çizgi romanını mı okuyacağız. İlk seri daha iyiydi o yüzden kendi başına ağ üretememeside ayrı bir saçmalık zaten o zaman ne özelliği kalıyor spidermanin.

Karakterin kökeni çizgi roman. Filmler, animasyonlar filan onlardan esinlenerek yapılır

Ciddi misin bilmiyodum. Beni çizgi roman ilgilendirmiyor hocam ben süperkahramanın gizemli ve insanlardan uzak olmasını daha çok seviyorum onu belirtmek istedim.

• Arkadaşlar Burda Filmleri karşılaştırıyoz adam haklı. Yani "Day_Walker"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 14 Ağustos 2013; 17:35:54 >
  • Biri bitmis bi seri biri daha yeni basladi..Ilk film olarak Spider-Man serisi derim ama o filmde bana gore bi Venom faciasi vardi..Bitince degerlendirmek lazim ama sunu soyleyebilirim Andrew Garfield kesinlikle Tobey'den iyi bi Peter'dir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.