Şimdi Ara

İNANILMAZ FİYATA ULTRABOOK ! ASUS !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde ASUS'un ultrabook'u var.

Bu yıl eylül ayının sonlarına doğru aldım, Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum ve işimi tamamıyla görecek bir alet olması için aldım ayrıca şıklığı ve hafifliği cabasıydı zaten.

Cihazda zerre problem yok, zerre çizik yok, sıfırından en ufak farkını görürseniz geri iade alabilirim.

Referanslarıma bakabilirsiniz.

Şu anda üniversite sebebiyle Adana'da ikamet ediyorum aslen İzmit'liyim. Ocağın 15'inden sonra izmit yakınlarında oturan arkadaşlara elden gösterebilirim.

Şu anda sıfır fiyatı :

http://www.pcdepo.com/asus-ux32vd-r3003v-ultrabook-urun8054.html

bu civarlarda geziniyor.

Ultrabook almak isterseniz ASUS'tan başka bir markaya bakmayın derim, neden derseniz, bir kerecikte olsa bu markaların ultrabooklarını karşılaştırın ve malzeme kalitesinin, ısınmama olayının asuslarda ne ciddi boyutlarda iyi olacağını göreceksiniz.

Üniversite kantininde olsun, arkadaş çevresinde olsun, ne zaman çıkarsam çok büyük bir ilgi görüyor çünkü çok şık bir renge sahip, çok ince, çok kaliteli malzemesi var ve en büyük artısıda şarjı inanılmaz iyi gidiyor, (5 saatin üzerine çıktım)

Cihazın yanında orjinal asus kılıfını da hediye edeceğim ki bu da çok şık ve çok ilgi gören diğer ürünüm :)

Satma nedenim: Yurtdışında yaşayan dayımın MacbookAir getirmesinden dolayıdır.

Fiyat : 1650 TL

Takas: YOKTUR

Arkadaşlar 1500 TL'ye veyahut 1400 TL'ye falan varsa gidin o arkadaşlar alın, neden beni rahatsız ediyorsunuz bu saçma tekliflerle ?
    Pazarlık dinimizde sünnettir, tabikide birazcık ikramım olacak gerçek alıcılara, ama paraya çok şükür acil bir ihtiyacım yok şu anda bu nedenle benden çok alt fiyatlara satmamı beklemeyin
    .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdilek -- 27 Aralık 2012; 13:08:19 >

• 1gb ekran kartlı ve aydınlatmalı klavye
    takip
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus t100 oyun performansı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.