Şimdi Ara

inanılacak gibi olmayan kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar inanmayacaksınız ama.. bulunduğum yerde her kapı açılıp kapandığında netim kesiliyor.. ben de başlarda ihtimal vermiyordum sonra dikkat ettim kapı sesinin hemen ardından net gidip geliyor.. gına geldi inanın..
    sorun neden kaynaklanıyo olabilir acayip merak etmekteyim bilgili,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Orijinalden alıntı: raphuss

arkadaşlar inanmayacaksınız ama.. bulunduğum yerde her kapı açılıp kapandığında netim kesiliyor.. ben de başlarda ihtimal vermiyordum sonra dikkat ettim kapı sesinin hemen ardından net gidip geliyor.. gına geldi inanın..
    sorun neden kaynaklanıyo olabilir acayip merak etmekteyim bilgili,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

slm.
    hangi kapı bu.
    apartmanın dış kapısımı ? yoksa oda kapısı felan mı?
    kablosuzmu bağlısın yoksa kablolumu ?
    net modemden mi gidiyor yoksa pc'den mi?
  • Muhtemelen datayı taşıyan kablo (modeme gidiyorsa telefon kablosu, PC'ye gidiyorsa ethernet kablosu) kapının eşiğinden geçirilmiştir. Zamanla da kabloda kırılmalar ve koplamalar oluşmuştur. Kapı kapandığında bu kopukluk ve kırıklıklardan dolayı data iletimi gerçekleşemiyordur. Kablosuz bağlantı ise sinyal limit değerlerdedir. Kapı gibi büyük hacimli organik bir malzeme araya girince (malum organik malzemeler sinyali iyi soğuruyorlar) sinyal kesiliyordur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.