Şimdi Ara

İNANdık biz sizlere...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuç ne olursa olsun başka Galatasaray yok..

Her kötü sonuçta ya da kötü futbola rağmen kazanılan maçlarda ligden düşmüşüz gibi oyunculara , Hamza Hocaya, Taffarele bile sallayanlar var...
    Rakiplerin de vasat oynayarak kazandığı maçları hepimiz izliyoruz kaldı ki bu takım onları da yendi derbilerde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Taffarel'e bile" derken? Bir kaleci takımı için efsane olabilir. Ancak bu antrenör olarak da efsaneleşecek anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

"Taffarel'e bile" derken? Bir kaleci takımı için efsane olabilir. Ancak bu antrenör olarak da efsaneleşecek anlamına gelmez.

Yetenekli kaleci yetişmiyorsa ne yapabilir.
    Alperen Uysal var alt yapıda takip eden bilşr.Taffarelin gelişiyle kendini aştı u21 liginde...

Eray ufuk aykut yeteneksiz kalecilerdi..taffarel ne yapsın
    Bnm görüşüm bu katılırsın katılmazsın

• ultrAsGalat kullanıcısına yanıt
    Sinan Bolat için de Taffarel'in referansıyla alındı deniliyor. Yani yıllardır ben kaleci antrenörlerinin takımımıza net bir katkısı olduğunu göremiyorum. Mondragon'dan sonra yıllarca çektik bu çileyi neyse ki Muslera alındı. Ancak arkadan gelen yetiştirdiğimiz potansiyelli kaleci yok. Alperen'i bilmiyorum doğru olabilir o zaman suç Hamza hocada kupa maçlarında koy Alperen'i bir izleyelim neymiş görelim.
  • quote:

Sinan Bolat için de Taffarel'in referansıyla alındı deniliyor. Yani yıllardır ben kaleci antrenörlerinin takımımıza net bir katkısı olduğunu göremiyorum. Mondragon'dan sonra yıllarca çektik bu çileyi neyse ki Muslera alındı. Ancak arkadan gelen yetiştirdiğimiz potansiyelli kaleci yok. Alperen'i bilmiyorum doğru olabilir o zaman suç Hamza hocada kupa maçlarında koy Alperen'i bir izleyelim neymiş görelim.

Sinan deme tam bomba
    Alperen çok atik , fiziği musleraya benziyor ..çevik atik hızlı..geleceği parlak...bolata bi de 1,75 mi ne verdik dimi yıllık maaş..

• quote:

Sinan konusunda hiç kızmaya hakkı yok kimsenin. Sene başında Sinan değil Hakan Arıkan gelseydi burada herkes sövecekti. Sinan'ın geldiğine taraftarın %80i memnun olmuştu. Kimse beklemiyordu böyle performans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Sinan konusunda hiç kızmaya hakkı yok kimsenin. Sene başında Sinan değil Hakan Arıkan gelseydi burada herkes sövecekti. Sinan'ın geldiğine taraftarın %80i memnun olmuştu. Kimse beklemiyordu böyle performans.

+1 Gelebilecek en iyi yedek isim geldi. Ama tutmadı. İlk geldiğinde Muslera yerine Sinan oynasın yabancı kontenjanı 1 kişi açılır bile diyen vardı.

Klasik Türk taraftarı modeli işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa olalım dedik engellendik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sinan eski sinan değil
    Hantallaşmış , kilo almış..

• aşortmanlı kaleci kiraly mi ne vardı ona benziyo
  • Sinan cok iyi bir kaleciydi ama portoya gittiginden beri forma sansi bulamadi ve performansi baya dustu.Keske eskisi gibi olsa.Muslerayi iyi paraya okutup onu kaleye sokardık.

• Sinan hep overrated bir kaleciydi. O Uefa maçında attığı kafa golü olmasa muhtemelen şimdi çoğu kişi adını bile bilmiyor olacaktı.

Taffarel hakkında ise diğer konuya da yazdığım mesaj:

''Hakan Arıkan olayı ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa yazık yani.

Sinan'a verilen astronomik ücret, Eray'ın %900 zamla takımda tutulması, Muslera yerine dandik bir Brezilyalının alınmaya çalışılması, Eray ve Sinan'dan çok daha iyi ve ucuz olan Ufuk ve Aykut'un gönderilmesi...

Canımızdır ciğerimizdir ama artık Taffarel'le yolların ayrılması gerekiyor gibi.''
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Hakan gelse bu sene oynadığı oyunu bizde oynayamazdı kamki.Ama daha ucuz olurdu o ayrı.
  • Hakan gelseydi bu defansla çuval olup çıkardı Musleraya bile sallayanlar vardı bir ara Hakanın kariyeri biterdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.