Şimdi Ara

İnanç konusunda tuhaf bir kişiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkı bir dinci de değilim ateist,deist falan da değilim. Agnostisizm falan da umurumda değil... Din konusunda tartışmak ta umurumda değil... İnancım ve kişiliğim hakkında hiçbir şeyden söz edemiyorum. Şeytani rock dinlerim ama satanist falan da değilim.Kimsenin yuvarlak bir deliğe sokamayacağı bir çiviyim. Şu hayatta tek farkında olduğum şey insanın gerçek ruhsal dünyasında mutlu bir şekilde yaşayabilmesi,tatmin olabilmesi. Vicdanım ve fikirlerim kendi inancımı oluşturuyor ve başka hiçbir şeye bağlanıp inanmıyorum. Var mı benim gibi tuhaf insanlar.

• Panenteizm bana en yakın gelen inanç biçimi. Ama tüm inançları kabulleniyorum. Hepsinin iyi yönlerini dikkate alıyorum.

• Apateizm gibi geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umursamazlık varsa,hem din için hem de tanrı içinde söz konusuysa bu umursamazlık apateist olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da herhangi bir inançla ilgilenmiyorum diyebilirsin bu gayet normal. Kendi doğruların ve kendi ahlak anlayışın varsa direkt inançsızsın bunu bir fikir akımına veya inanca benzetmeye de pek gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de agnostikim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.