Şimdi Ara

In the Flesh (2013-) | 1. Sezon Bitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.bölümde gayet güzeldi.
  • Takip izleyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 26 Mart 2013; 15:58:06 >
  • ilk bolumu izledim dizinin pek zombiyle falan alakasi yok gibi dram uzerine kurulu hasta olan insanlari toplumun kabul edip etmemesini isliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. bölüm itibariyle dizi tamamen drama kaydı ki zaten dizinin çekilme amacı buydu ve oldukça iyi kurgulanmış.Başroldeki kişilerin ya da kasaba daki insanların belirgin öne çıkan bir özelliği olmamasına karşın bütün olarak oldukça iyi rol yaptıklarını söyleyebilirim.

Mini dizi olarak devam ederse bu yıl dizi ödüllerinden dram dalında ödül alabilir veya aday gösterilebilir.
  • 3.bölüm çıkmış bakalım nasıl.Bu bölüm son mu şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölümün 720psi hâlâ yok yoksa ben mi bulamıyorum?
  • izleyelim bakalım konusu ilgimi çekti. toplam kaç bölümden oluşacak dizi? umarım bi lost room black mirror kadar kaliteli olur (sanmıyorum ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashez

izleyelim bakalım konusu ilgimi çekti. toplam kaç bölümden oluşacak dizi? umarım bi lost room black mirror kadar kaliteli olur (sanmıyorum ama)

3bölümden oluşuyormuş.

• 2.bölümde Kieren ile Rick'in ilk karşılaştıkları sahne güzeldi.Sonrasındaki arabadaki muhabette güzeldi fakat keşke gay çıkmasalardı iyiydi.Gerçi aileleri biliyorlar bu ilişkiyi.Belkide çok yakın arkaşlardır ama gay olabilmeleri daha yükek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

2.bölümde Kieren ile Rick'in ilk karşılaştıkları sahne güzeldi.Sonrasındaki arabadaki muhabette güzeldi fakat keşke gay çıkmasalardı iyiydi.Gerçi aileleri biliyorlar bu ilişkiyi.Belkide çok yakın arkaşlardır ama gay olabilmeleri daha yükek.

Hayır gey değiller bence mate diyorlar çünkü birbirlerine

Bu arada 3.bölümüde izledim dram doluydu güzeldi.Şimdi bu dizi bitti mi?

• Şurda dursun bakarım bir ara.
  • Facebook sayfasında şöyle yazıyor;
    Ratings are going over than what we expected and money is rising finally... ITF won't be gone too long now :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Facebook sayfasında şöyle yazıyor;
    Ratings are going over than what we expected and money is rising finally... ITF won't be gone too long now :)

Reytingler iyi para kazanıyorlarmış yani yeni sezon gelecek gibi bir şeyler demiş. :) olmasa kesin diyebilirdik
  • Kieren Walker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Reytingler iyi para kazanıyorlarmış yani yeni sezon gelecek gibi bir şeyler demiş. :) olmasa kesin diyebilirdik

walking dead'in rating başarısının kaymagını yiyorlar, yoksa dizide bir numara yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Aynen öyle diyor gelse iyi olur ya şahsen hoşuma gitti.
  • quote:

quote:

2.bölümde Kieren ile Rick'in ilk karşılaştıkları sahne güzeldi.Sonrasındaki arabadaki muhabette güzeldi fakat keşke gay çıkmasalardı iyiydi.Gerçi aileleri biliyorlar bu ilişkiyi.Belkide çok yakın arkaşlardır ama gay olabilmeleri daha yükek.

Son bölümle anladım değillermiş gey falan fakat hissettirdiler bunu başlarda.Ayrıca sezon finali en güzel bölümdü.

Acayip ters köşe oldum bu bölümde.Ne Rick'in ne de babasının öleceğini hiç tahmin etmiyordum.Rick zombi olduğunu babasına gösterince öldüreceğini pek beklemiyordum.Önceden zombi olsada çocuğu yani.Öyle birşey yapmaz diye düşündüm.Sarılınca pek bir mutlu oldum.Kieren dışarıda Rick'i bulunca Kieren'in üzüntüsüne bende katıldım.Bari piskopat babası ölse dedim.O da öldü sonra fakat Rick'in annesine üzüldüm bu sefer.Kimsesi kalmadı kadının.Her şekilde üzdü dizi.Kieren'in babasıyla sahneside güzeldi baya
    .

Ayrıca dizi arayışında olanlar başlasın bu diziye.3 bölüm birşey değil.Bir çırpıda bitirilir.Hem de gayet güzel dizi.

• quote:

quote:

quote:

Son bölümle anladım değillermiş gey falan fakat hissettirdiler bunu başlarda.Ayrıca sezon finali en güzel bölümdü.

Acayip ters köşe oldum bu bölümde.Ne Rick'in ne de babasının öleceğini hiç tahmin etmiyordum.Rick zombi olduğunu babasına gösterince öldüreceğini pek beklemiyordum.Önceden zombi olsada çocuğu yani.Öyle birşey yapmaz diye düşündüm.Sarılınca pek bir mutlu oldum.Kieren dışarıda Rick'i bulunca Kieren'in üzüntüsüne bende katıldım.Bari piskopat babası ölse dedim.O da öldü sonra fakat Rick'in annesine üzüldüm bu sefer.Kimsesi kalmadı kadının.Her şekilde üzdü dizi.Kieren'in babasıyla sahneside güzeldi baya
    .

Ayrıca dizi arayışında olanlar başlasın bu diziye.3 bölüm birşey değil.Bir çırpıda bitirilir.Hem de gayet güzel dizi.

çok güzel aktarmışssın 3.bölümü gerçi spoiler sayılmaz bu ama arayan arkadaşlar için 3.bölüm soundtrack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyzk -- 4 Nisan 2013; 18:25:02 >

• dizi gayet güzel umarım uzar zaten 3 bölüm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.