tabata ya 8 milyon € veriyolarsa bu daha fazla eder.
quote:
sözün bittiği yer
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
Ben hiç bir yerde görmedim nereden çıktı bu 9 milyon ya... 7 falansa iyi de 9 çok geldi bana da, neyse olmuş bitmiş artık hayırlı olması dileğiyle.
Harbiden 9 milyon olduğunu nerden çıkardınız ? Gs bu adama 5 milyon teklif etmedi mi ? Etti ama alamadı. Demek bu oyuncunun değer daha yüksek. Türkiye'den sadece 3 takım bu oyuncuyla ilgileniyordu. Başka takımlarda vardır bu adamla ilgilenen. Haliyle bu adamın fiyatı artacak. Fenerbahçe bu oyuncuya 9 milyon verdiyse bile bu Fenerbahçe'nin acizliğini dğeil büyüklüğünü gösterir. 9 milyon Fenerbahçe için çok büyük para değil. Transfer piyasalarında ne büyük paralar dönüyor. Büyük takımlar 1 futbolcuya gözünü kırpmadan 30-40 milyon euro vererek alıyor. O takım bu transferi yapınca ekonomik zorluk mu yaşıyor. Bazen o kadar para verip faydalı bile olamıyor takıma.
9MİLYON HİÇBİRYERDE YAZMIYOR arkadaşlar atıp tutmayın 9 tamamen sallama bir rakam.Ama sen gidip twentede çok iyi bir sezon geçirmiş bir adama 3.5 verirsen göndermezler tabi.
galatasaray 3,5 verdi diye değeri o kadar mı oluyor ?
Forumda 2. el bölümünde takılanlar bilirler ölücüler mevcuttur bolca.500 liralık ürüne kalkıp ''200 verem aga hemde keşş tiko sayarım eline parayı anında'' derler.galatasaryın yaptığının bundan farkı nedir? 1 aydır abuk subuk paralarla ikna edemedikleri Chelsea yöneticilerinden iyi dayak yemediler bu pazarlık stiliyle. 3,5 Milyon günümüz futbolunda nedir? Siz o parayla yarım sezonluk adamları oynatmadınız mı?
Futbolda şuan yükselen değer balkan ülkeleri.Sırp , boşnak , slovak , çek oyuncular özellikle 86 doğum sonrası çok yetenekli.
Chelsea'de yetişmiş , 89'lu , Twente'de kendini ispatlamış bir oyuncunun değeri 3,5 milyon değildir.3,5 milyon demek ölücülüktür.
quote:
Orijinalden alıntı: ForeverMetal
G.Saray'ın teklifi zaten 4.5M peşin,4.5M taksiteydi,G.Saray alsaydı yine o paradan alacaktı yani.Yine çekemiyor pisicikler.
Galatasaray 2 peşin, 2,5 taksit önerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Nemfomani
quote:
Orijinalden alıntı: RaMpAgE
Değeri 3.5 m olan futbolcuyu 8 milyona almak başarı değil. O parayı Ajdar'a versen o da transfer eder.
vay anasını 3.5 m he ?
Yok gs bu futbolcuyu alırız ama üzerine 5 m € verin demiş çelsiye.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Ben hiç bir yerde görmedim nereden çıktı bu 9 milyon ya... 7 falansa iyi de 9 çok geldi bana da, neyse olmuş bitmiş artık hayırlı olması dileğiyle.