Şimdi Ara

İMZALI HAKAN ŞÜKÜR FORMASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORMAYI SATMIOMARKADAŞLAR GEÇEN SEZON SAMSUN MAÇINDAN SORA ALDIM KENDİSİNDEN DAHA TERİ KOKUYO VALLA :)))

YAZMA AMACIM ÖLESİNE :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisecomputer -- 16 Şubat 2006 10:07:33 >

• bi yıka felan yaw! bakteri felan oluşur. iyi ki çoraplarını almamışsın, manyakmısın nesin?
  • yazma amacım ölesine demişsin ama iyi bir teklif gelirse de değerlendirirsin değil mi seni gidi seni
  • 100 ytl ye alırım.
  • bedava verilse almam, hatta kendisi çıkartıp imzalayıp vermek istese yine reddederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzm.Psk.Danışman -- 16 Şubat 2006 15:39:16 >
  • Ben alırım ama kola içtigim kutunun agzını temizleyip geri veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uzm.Psk.Danışman

bedava verilse almam, hatta kendisi çıkartıp imzalayıp vermek istese yine reddederim

100ytl ye alırım dediysem arkadaş verecek 100ytl elalemin terli formasını almam için yanlış anlaşılmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray İmzalı Forma!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakan şükürün terli formasıyla mı silecen kutunun ağzını kutun kirlenmesin sonra
    quote:

Orjinalden alıntı: BiBiskremVersem

Ben alırım ama kola içtigim kutunun agzını temizleyip geri veririm
  • yıkayp silecem sonra da geri verecem. arkadasa da kıyagım olur. temiz temiz sadece kucuk bir bölgesi kolalı forma olur. HAKAN'ıma KOLALI DA FORMA NE GÜZEELLLL YAKIŞIIIIIRRRR
    quote:

hakan şükürün terli formasıyla mı silecen kutunun ağzını kutun kirlenmesin sonra
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiBiskremVersem -- 16 Şubat 2006 13:48:10 >

• quote:

hakan şükürün terli formasıyla mı silecen kutunun ağzını kutun kirlenmesin sonra
    quote:

bende aynısını düşünmüştüm

• denk gelirse 250 ytl ye satabilirsin değerli formadır Gs liler için, yakında futbolu da bırakacağı düşünülürse

Gs li olsam satmazdım şahsen
  • üstüne para da versen o adamın terli şeysini evime sokmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

bi yıka felan yaw! bakteri felan oluşur. iyi ki çoraplarını almamışsın, manyakmısın nesin?

• yahu arkadaşlar arkadaş size gs forması satıyom demiş ama siz herzaman ki gibi yine konuları nerelere götürmüşsünüz yine futbol fanatikliğine başlamışsınız hatta bazı arkadaşlar iyice abartıp kendilerince dalga geçmişler lütfen soruları okuyup ona göre cevap yazalım girdiğimiz sorudan cok milletin dalga geçmesini okuyoruz olmuyor böyle hem soruyu yazan arkadaş hemde okuyan arkadaşlardan rahatsız olan vardır siz eğer hakan şükürü tartışmak istiyorsanız yeni bir başlık açar tartışırsınız LÜTFEN BÖYLE YAPMAYIN

• ayıp be..hakan şükür Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı golcülerinden sayılıyor..sizin ettiğiniz lafa bakın..
  • 10 ytl veririm.nede olsa 2. el
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

ayıp be..hakan şükür Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı golcülerinden sayılıyor..sizin ettiğiniz lafa bakın..

bir fenerbahçeli olarak katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzerme jr.

ayıp be..hakan şükür Türkiye'nin hatta dünyanın sayılı golcülerinden sayılıyor..sizin ettiğiniz lafa bakın..

arkadaşlar yaptığınız ezikliktir...
  • Kaça satarsın ? :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.