Şimdi Ara

Imzalı Galatasaray Forması. gerçek mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir formaya rastladım arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak almayı düşünüyorum ama bu konularda hiç bilgim yoktur..
    imzalar orjinal mi nasıl anlayabilirim. ya da sizce orjinal mi?
    ya da şöyle söylim üzerinde fatih terim de dahil olmak üzere 9 futbolcunun imzalamış olduğu bir forma 300 tl olur mu? imzalar orjinalmiş fakat forma orjinal değilmiş. siz ne dersiniz?

Imzalı Galatasaray Forması. gerçek mi sizce?

• 300 tl ona vereceğine 120ye parçalı yeni sezon forması al orjinal, daha mantıklı
  • Helal olsun adama çakma formayı imzalatmış futbolculara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

300 tl ona vereceğine 120ye parçalı yeni sezon forması al orjinal, daha mantıklı

İmzalanmış formanın ayrı bir değeri olur.. doğum günü hediyesi olarak bu daha özel olurdu ama inanamadım bir türlü geçek imza olduğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Helal olsun adama çakma formayı imzalatmış futbolculara

Ya bu formayı satanın kulüpte adamları varmış yılda 3-4 forma imzalatabiliyormuş. olabilir fake bir formayı imzalatmak sorun değilde. o imzalar gerçtekten gerçek mi..
  • Alma dostum arkadaşın dediği gibi git orjinal al,imzayı boşver.hem forma sahteymiş diyorsun,fırsatçılara para kaptırma.300 tl çok çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

Alma dostum arkadaşın dediği gibi git orjinal al,imzayı boşver.hem forma sahteymiş diyorsun,fırsatçılara para kaptırma.300 tl çok çok fazla.

Aslında kız arkadaşıma alıyorum bunu. bu yüzden çok özel olması lazım. öyle basit bir forma olmaması lazım. hediyeyi alınca imzaları görüp duygulanması lazım anlatabiliyor muyum? kız fanatik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence imzalar sahte. hepsi aynı doğru üzerinde yani birbirine paralel olarak atılmış. hiç kayma yok hepsi sanki aynı anda atılmış gibi. farklı zamanlarda farklı futbolcuların imzaladığı forma bu kadar düzenli imzalanmaz bence
  • Bana o forma hediye edilse,formanın sahte olduğunu anladığımda imzaların da sahte olduğunu düşünürüm gerçek olsa bile karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum adamın kulüpte adamları varmış. soyunma odasında vs. aynı anda imzalatıyor zaten muhtemelen ama. soru şu.. imzalar gerçek imzaya benziyor mu.. ve üzerinde 9 imza bulunan bir formanın çok pahalı olması gerekmez mi
  • Formanın kendisi korsan zaten hocam, imzaları bilemem ama.

Bu forma bana hediye edilse ben memnun olmazdım açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 24 Ekim 2012; 12:24:56 >
  • Bence sahte formayı imzalamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bana o forma hediye edilse,formanın sahte olduğunu anladığımda imzaların da sahte olduğunu düşünürüm gerçek olsa bile karar senin

Formayı çerçevelettirip vermeyi düşünüyorum.. ki ele alınıp bakıldığında bile zor anlaşılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüleymanAyvaz

Bence sahte formayı imzalamazlar

Formanın sahte olup olmadığı kolay kolay anlaşılmıyor ki hocam.. kaldı ki bunlar yoğun insanlar tutup formayı yarım saat incelemeyecekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 24 Ekim 2012; 12:31:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_0233

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bana o forma hediye edilse,formanın sahte olduğunu anladığımda imzaların da sahte olduğunu düşünürüm gerçek olsa bile karar senin

Formayı çerçevelettirip vermeyi düşünüyorum.. ki ele alınıp bakıldığında bile zor anlaşılır bence.

Hocam maksat niyet zaten dediğin gibi anlayamaz diyorsan al ama 300 tl'ye daha güzel hediyeler alınır herhalde. Tecrübem yok pek hediye konusunda kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşımda 2000 senesinin forması var 200 TL veren var vermiyor formayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Arkadaşımda 2000 senesinin forması var 200 TL veren var vermiyor formayı

Formanın geçmişte imzalanan bir forma olması değeri düşürmez ki zaten :) aksine fiyatı artabilir bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

ayaküstü bir futbolcunun dikkatsizce attığı forma sahte olabilir ama o kadar kişi sahte formaya imza atmaz, atıyorlarsa karaktersizin önde gidenidir (fanatik Galatasaraylıyım). heleki bu adam yılda 3-4 kez imza attırıyorsa yani bunu iş halinede getirdiyse sahte formaya niye imza attirsin ki.

Haklısın kardeş ben de öyle düşünüyorum ama umut işte :) biri çıkıpta orjinal bence. çünkü ... desin umuduyla açtım konuyu ama sanırım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_0233 -- 24 Ekim 2012; 12:42:40 >
  • Formanın sahte olduğunu söyleyebilirim. İmzalar ise birebir oyuncuların imzası. Mesela Sabri'nin imzası öyle. Fakat imzanın kalemle mi atılmış (yani ıslak imza) yoksa baskı mı yapılmış olmasını anlamak fotoğraftan zor anlaşılır. Ama imza tiplerinin oyunculara ait olduğunu söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlonmoura

Formanın kendisi korsan zaten hocam, imzaları bilemem ama.

Bu forma bana hediye edilse ben memnun olmazdım açıkcası.

Usta imzan güzelmiş , var mı değişik tarzlarda KSI'ın fotoğrafı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.