Şimdi Ara

imzalardaki güzel & ilginç sözler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _Android

İmzan mükemmel.

Gözlerde bir damla yaş kalbimizde bir aşk sensin BEŞİKTAŞ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Android

budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

birinin imzasında da " noldum dememeli noluyo a.. demeli" yazıyodu

güzelmiş bu
  • Yukarı alalım bakalım konuyu.

İmzaları görelim.
  • bi arkadaşın imzasında bu imzaya dh yonetimince erişim engellenmiştir yazıyodu gayet başarılıydı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruthléss

Why so serious ?
    Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?" He sticks the blade in my mouth. "Lets put a smile on that face!" And.....
    Why so serious?

offf Heath Ledger adamım ya süper canlandırmıstı bu anlatımına hayran oldum....

http://www.youtube.com/ --watch?v=wQHfoz9Be7U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 13 Şubat 2009; 1:06:43 >

• * Yarın bambaşka bir insan olacağım diyorsun; niye bugünden başlamıyorsun..
    Anonim

* Cam sileceği gibi zırt bırt taraf değiştirme.
    Anonim

* Bütün kurallara uyarsan, işin zevkini kaçırırsın.
    Anonim

* Pencereye bakan camın kirini, pencereden bakan dışarıyı görür.
    Anonim

* Mütevazi insanlar değersiz olduklerını düşünmezler,
    Yalnızca kendileri hakkında düşünmeyi değersiz bulurlar..
    Anonim

* İşlediğiniz günahları gizlediğiniz gibi, iyilikleri de gizleyiniz.
    RABİA-İ ADEVİYYE (R.A)
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

quote:

Why so serious ?
    Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?" He sticks the blade in my mouth. "Lets put a smile on that face!" And.....
    Why so serious?

bu ne kı la ne demeye calısıo burda? ingilizcem alcak sevıyelerde oldugu ıcın mantıklı bı cevırı sonucuna ulasamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

quote:

Why so serious ?
    Why so serious?

bu ne kı la ne demeye calısıo burda? ingilizcem alcak sevıyelerde oldugu ıcın mantıklı bı cevırı sonucuna ulasamadım

Neden cok ciddisin?
    Bilmek istermisin bu yaralar nasıl oldu?Babam içkiciydi ve bağımlı.Bir gece herzamanki gibi çıldırdı.Annem kendini savunmak için mutfaga gitti ve bıcak aldı.Babam boyle deiltir.yok.biraz.iş ben izliordum bıcagı ondan alırken gülüyordu.Bana döndü ve "Neden cok ciddisin?" dedi.Bana bıcakla geldi,"Neden cok ciddisin?"Bıcagı agızıma getirdi."Su surata bi gülücük ekleyelim dedi" ve ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1907burak1907

quote:

quote:

Why so serious ?
    Why so serious?

saol hocam ve guzel sozmus

Neden cok ciddisin?
    Bilmek istermisin bu yaralar nasıl oldu?Babam içkiciydi ve bağımlı.Bir gece herzamanki gibi çıldırdı.Annem kendini savunmak için mutfaga gitti ve bıcak aldı.Babam boyle deiltir.yok.biraz.iş ben izliordum bıcagı ondan alırken gülüyordu.Bana döndü ve "Neden cok ciddisin?" dedi.Bana bıcakla geldi,"Neden cok ciddisin?"Bıcagı agızıma getirdi."Su surata bi gülücük ekleyelim dedi" ve ...

• "Na sar et mene o'lura Ca lis se nind eol urr" "Ne Bakıyon Alık Alık Forewer RAKI & BALIK"
  • quote:

sen dusunceden ibaretsin
    geriye kalan et kemiksin
    gül dusunur gulistanlık olursun
    diken dusunur dikenlik olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

birinin imzasında da " noldum dememeli noluyo a.. demeli" yazıyodu

• İmzamı tek gecerim yaza dövme olarak halka arz edilecektir
  • Çok güzel mesajlar hepsini okudum başka bildiğiniz varsa sizde yazın..
  • nickim ve imzamla hort konuya katkıda bulunalım.
  • bakınız imzam.
  • mercimek gibi adamsın ne önün belli ne arkan g... başın ayrı oynuyo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.