Arkadaşlar, ucuz ve yaygın internet için bir imza kampanyası başlattık, lütfen hepiniz görüşlerinizi ve imzalarınızı panomuza bırakın. Teşekkür ederim... Kampanyamız için mesaj panosu
ne kadar imza toplasan da zamdan vazgeçeceklerini sanmam
Cozb,bu kadar umut kırıcı olma be..Gerçekten güzel bir uygulama ama nasıl başaracağız bu işi?Bu arada mesajımı da bırakacağım...
Daha önce kampanya düzenleyenlerle bağlantı kuracağım, birleşmeyi teklif edeceğim. Toplanan imzalar ve görüşler bakanlığa gönderilecek, olmadı medyaya başvuracağım... Birileri bizi dinlemek zorunda...
Tabii ki katılıyorum. Dünyada ki en önemli rakam 1 dir. Bende size 1 imza veriyorum.
Lord Of The World Mariah'ın bu kampanyasına 1 imza ile katılıyor.
imza yok parmak bassam olur mu
Olmaz, imza şart...
Ne olacak bu imzalar diyelim ki 2 milyon imza toplandı. Yetkililerin kıllarını oynatacaklarını mı yada internet fiyatlarının ucuzlayacağını mı düşünüyorsunuz. Böyle işler hukuki yollarla halledilmeli. Biz şu anda sitenin reytinglerini yükseltmekten başka bir şey yapmıyoruz...
Amacım reklam olsa bunu aylar önce yapardım...
Ben amacın reklam demiyorum, hatta bende kampanyaya katılanlar arasındayım. Sadece bu yolla bir şeyin çözümlenemeyeceğini düşünüyorum...
başka bir çözüm önerin var mı richy? açığız yani.. :)
Arkadaşlar, destekler artarsa bir şey olacak gibi...TieV Başkanından bir mail aldım, kendisi Ulastirma Bakanligi, Internet Kurulu üyesi. Kampanyamızı destekliyorlar, kampanya yazımızı ve logomuzu manşet olarak verdiler. Kurulda konuyu gündeme getirecek ve bağlı olduğu listelere kampanya yazımızı gönderecek. Destekler biraz daha arttığında medya da dahil olacak bunlara, bir dosttan söz aldım. Şimdi tek yapacağımız daha çok imza toplamak... Lütfen herkes yardımcı olsun...
Heeeey! Neredesiniz? :((
Endişelenme biz burdayız gitmeyiz :) Bu arada kahraman hocam,benim bir çözümüm var.Forumda ve kampanyaya katılanlar arasında devletin üst düzeyinde görev alan yakını olan var mı acaba?Çok şeyin torpille halledilebildiği ülkemizde herhalde bu yöntem dişe dokunur :))
heh heh:=) ben devletin alt düzeyinde çalışıyor sayılırım.. telekom takar mı ki meteoroloji uzmanını:))
Mariah
kullanıcısına yanıt
yukarıııı hört
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme