Şimdi Ara

İMRALI'YA CEP TELEFONU SOKACAKTI!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ULAN BİZİM ASKERİMİZ DE BUNU YAPARSA KİME GÜVENECEZ BİZ BEEE... YAZIKLAR OLSUN ....

quote:

Bir astsubay iki adet cep telefonu ile birlikte bir şarj aletini İmralı Adası’na sokmak isterken yakalandı. Milli Savunma Bakanlığı, astsubayın açığa alınmasına karar verdi.

Bir astsubayın botlarının içine sakladığı iki cep telefonu ile bir şarj aletini teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın bulunduğu İmralı adasına sokmak isterken yakalandığı ortaya çıktı.

Görüntü ve ses kaydı yapabilen cep telefonları, x-ray cihazından geçerken fark edildi. Astsubay açığa alındı. Marmara ve Boğazlar Sahil Güvenlik Komutanlığı Komutası’ndaki TCSG-71 Sahil Güvenlik Botu’nda görevli astsubay A.A, İmralı Adası’na görevli olarak gönderildi. A.A, adaya girişi esnasında x-ray cihazından geçti. X-Ray cihazının sinyal vermesi üzerine A.A’nın üzeri arandı.

EMRE İTAATSİZLİK

Yapılan aramada A.A’nın çantasında bir adet Nokıa 5110 cep telefonu bulundu. A.A’nın sağ botunda bir adet 6600 cep telefonu bulunurken, sol botunun içinden de bir tane Nokia şarj makinesi çıktı. Telefonların görüntü ve ses kaydetme özelliklerinin de bulunduğu tespit edildi. A.A’nın İmralı Adası’na cep telefonları sokmak istemesi üzerine Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Savcılığı tarafından hakkında dava açıldı. Savcılık, A.A’nın “Kendisine tebliğ edilen emirlere rağmen, görüntü ve ses kaydı yapma imkanı bulunan cihazları birliğe sokmaya çalışarak emre itaatsizlik suçunu işlediği gerekçesiyle yargılanmasını istedi.

AÇIĞA ALINDI

A.A’nın Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Askeri Mahkemesi’nde yargılanmasına başlanırken, Milli Savunma Bakanlığı da astsubayın “açığa alınmasını” kararlaştırdı. A.A, açığa alınmasına yönelik kararın iptali için Askeri Yüksek İdare Mahkemesi’ne başvurdu. Davaya bakan AYİM 3’üncü Dairesi, TSK Personel Kanununa göre, MSB’nin hakkında emre itaatsiz suçundan dava açılan personeli açığa alabileceğini belirtti. Daire, kararında şöyle denildi : “TSK Persenol Kanuna göre açığa alıp almama Milli Savunma Bakanlığı’nın takdir yetkisindedir. Davacının yargılandığı suçun vasıf ve mahiyeti ve özellikle işlendiği yer dikkate alındığında Milli Savunma Bakanlığı’nın subjektif olarak yetkisini kullandığını söylemek mümkün değildir.”

gazeteport

• yazıklar olsun.
  • ne açığından bahsediliyor ya direk sınır dışı
  • yazıklar olsun. bizede ders olsun

böyle gerizekalı aptal bir adamı astsubay yaptığımız için.ulan mal herif hiç mi aklına gelmedi tarama yapıldığı zaman onların belli olacağı. zihin ve zihniyet yokmuş elemanda. ya sinir oldum yemin ediyorum kafasını ezmek istiyorum o malın
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

ne açığından bahsediliyor ya direk sınır dışı

o sokmaya çalıştığı cep telefonlarını ona ... kacaksın... en güzel ceza bu... sonra da şarjları bitene kadar titreteceksin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: grimser

yazıklar olsun. bizede ders olsun

böyle gerizekalı aptal bir adamı astsubay yaptığımız için.ulan mal herif hiç mi aklına gelmedi tarama yapıldığı zaman onların belli olacağı. zihin ve zihniyet yokmuş elemanda. ya sinir oldum yemin ediyorum kafasını ezmek istiyorum o malın

Aynen
    Gerizekalı bir de Astsubay olmuş ...

• gözünü seviyim Osmanlı'nın... ne güzel cezalar verirlermiş zamanında....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende askeri lojmanlarda oturuyorum askerlerin çoğunun elinde telefon diyorum babama bir yakalayamadı telefonları
  • tam da teskere öncesi
  • bunu rütbesiz asker yapsa cahildir derim ama astsubay yaptıysa vardır bi bit yeniği...

askerde bazı yerlerde karışmıyor komutanlar ben konyada yaptım çok rahat kullanıyorduk hatta arama olacağı zaman kafa dengi komutanlar vardı onlar diyordu saklayın telefonları arama var bizde ya komutana veriyorduk o da dolabına koyuyordu ya da başka bir yere saklıyorduk

zaten bizde yakalananların telefonu bölük komutanının odasında ki özel dolabında dururdu hafta sonu çarşıya çıkarken yakalatan arkadaşlar gider isterdi satacağım diye komutan da verirdi sonra kullanmaya devam komutanda biliyor kullanacağını ne yapsınlar zaten doğuda ki kardeşlerimiz gerçekten askerlik yapıyor batıdakiler hizmet sektörü ben 1 yıl boyunca tabur komutanının araç komutanlığını yaptım gündüz çarşıda banka vs. işleri akşam komutan evine giderken şöförün yanında otur komutan inerken kapısını aç bundan ibaretti askerlik ayrıca telefon konusunda da normal ankesörlü telefondan konuşmaya para dayanmıyor cep telefonu ile çok ucuza konuşuyorsun telsim veya avea ile

• Buda bişeymi ? Doğuda pkk ile çatışırken dönüp kendi askerini vuran kalleşler var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Buda bişeymi ? Doğuda pkk ile çatışırken dönüp kendi askerini vuran kalleşler var!

o konuda da size birşey anlatayım ben 85/4 tertip yaptım teskereci olduğumda bir tane torun geldi şırnaktan daha önce 2 abiside aynı yerde askerlik yaptığı için babası dilekçe vermiş ve bunu batıya göndermişler neyse akşam muhabbet ediyoruz arkadaş şırnakta 1.5 ay kalmış yaşadıklarını anlatıyor tabi ki ve şöyle bir olay anlatmıştı...

bu arkadaşın üst devrelerinden biri memleket iznine gidiyor bu gittikten 2 gün sonra taburun nöbet tutulan gizli bölgelerine (pkk tarafından bilinmeyen) gece köpekler saldırı düzenliyor ve o günün sabahı tabur operasyona çıkıyor 3 tane köpeği öldürüyorlar sonra köpeklere bakmaya gidiyorlar komutan tabi şok oluyor gördüğü ceset karşısında çünkü o ceset daha 3 gün önce memleket iznine gönderdiği kendi askeri... şerefsiz köpek izne diye gidip köpeklere gidip bilgi vermiş daha önce de pkklı olabilir orasını bilmiyorum ama böylesi de çok askerde

• tamamda deniz kuvvetleri personeli bot giymezki okuduğunuz her habere inanmayın arkadaşlar genel kurmayın sitesi var madem çok vatan millet derdindesiniz oradaki haberleri okuyun bu kadar ucuz haberlere aldanmayın ya
  • haberin doğrulundan şüphe ediyorum
  • Birlik refah düşmanı hainler. Bu gün pkk deyince aklıma eğitime harcanıcak yerde pkk ile mücadelede harcanan paralar, şehitler aklıma geldikçe çıldırıyorum. Yazıklar olsun şu adamı asamayanlarada yazıklar olsun.
  • imradılaki askerlerin nasıl şartlarda askerlik yaptığını bilen varmı acaba? Astsubay bence askere sokmuştur onu iyilik olsun diye ama adama patlamış işte yazık olmuş...
  • O telefonu ben bi tarafına sokardım ama neresi olduğu bende kalsın.
  • Bence kaynak güvenilir değil, yorum yapmadan önce kimsenin günahını almayın ben de sayıp sövecektim, etnik kökeniyle ilgili yorum yapacaktım ama , bi an durdum ve kaynağa baktım , sözlerimi geri aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

Buda bişeymi ? Doğuda pkk ile çatışırken dönüp kendi askerini vuran kalleşler var!

Şehitlerin 3'te 1'i bu yüzden oluyor

Haber doğru ya da yanlış olabilir ancak imralıda baz istasyonu varsa eğer çok saçma bence. Oraya niye baz istasyon koyarlar ki? Varsa derhal kaldırılsın. (Hem sayın! terörsit başının sağlığına zarar verebilir neme lazım)

• Adama durup dururken niye küfrediyorsunuz.Telefonalr büyük bir ihtimalle kendi veya arkadaşları içindir.Mümkünmü birinin bebek katili Apo yaratığına orada cep telefonu vermesi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.