Şimdi Ara

İMRALI'YA CEP TELEFONU SOKACAKTI!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ordunun içinde bile o kadar hain var ki...
    quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Adama durup dururken niye küfrediyorsunuz.Telefonalr büyük bir ihtimalle kendi veya arkadaşları içindir.Mümkünmü birinin bebek katili Apo yaratığına orada cep telefonu vermesi.
  • işin ilginç yanı bu adam eğer telefonları apoya getirdiyse direk kendi veremeyecektir başka kişilerle ulaştıracaktır çünkü kimseyi terörist başıyla görüştürmüyorlar buda şu demek oluyorki imralıda o telefonu pkk ele başına ulaştıracak başka vatan hainleride var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan -- 15 Ekim 2007; 13:11:03 >
  • ben orda 1 sene görev yaptım öyle herşey düşüdüğünüz gibi değil bu haber doğru bir haber değil...

biri birşey atıyor ortaya herkes bişiler yazıyor siz ordaki insanların ne şartlar altında görev yaptığını anlayamazsınız bunu unutmayın burdan yazmakla olmuyor herşey yok ordunun içinde hainler varmış yok şöyleymiş gidip gördünüzmü kaçınız askerlik yaptı?

askerlik farklı şeydir askeri personel olarak görev yapmak çok farklı orda görünen herşey 15 aylık gelip geçici adama çok kolay gözükür ona göre astsubayı subayı vatan hainidir memleketini satan bir sürü adam vardır bla bla bla....

ortalıkta TSK yıpratmaya yönelik zaten bir çalışma var insanlar Güney Doğuda Şehit verdiğimiz 13 canı bile TSK'lerinin hükümete karşı yıldırma politikası olarak kendisinin yaptığını söylüyor bunuda açıkça ifade ediyorlar...

lütfen herkesi birşeyler yazarken daha dikkatli olmaya çağırıyorum.....

• quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

ben orda 1 sene görev yaptım öyle herşey düşüdüğünüz gibi değil bu haber doğru bir haber değil...

biri birşey atıyor ortaya herkes bişiler yazıyor siz ordaki insanların ne şartlar altında görev yaptığını anlayamazsınız bunu unutmayın burdan yazmakla olmuyor herşey yok ordunun içinde hainler varmış yok şöyleymiş gidip gördünüzmü kaçınız askerlik yaptı?

askerlik farklı şeydir askeri personel olarak görev yapmak çok farklı orda görünen herşey 15 aylık gelip geçici adama çok kolay gözükür ona göre astsubayı subayı vatan hainidir memleketini satan bir sürü adam vardır bla bla bla....

ortalıkta TSK yıpratmaya yönelik zaten bir çalışma var insanlar Güney Doğuda Şehit verdiğimiz 13 canı bile TSK'lerinin hükümete karşı yıldırma politikası olarak kendisinin yaptığını söylüyor bunuda açıkça ifade ediyorlar...

lütfen herkesi birşeyler yazarken daha dikkatli olmaya çağırıyorum.....

katılıyorum, haberin gerçek olduğuna inanmıyorum
    telefonu sokmaya çalışan asker yakalacağını adı gibi bilir, normal bi kışlada bile girişte çok fazla aranırsınız orası IMRALI
    birileri halkı sinirlendirmeye çalışıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: gokalq

tamamda deniz kuvvetleri personeli bot giymezki okuduğunuz her habere inanmayın arkadaşlar genel kurmayın sitesi var madem çok vatan millet derdindesiniz oradaki haberleri okuyun bu kadar ucuz haberlere aldanmayın ya

Hocam tam da yerinden yakalamışsın tebrik ediyorum seni ama gerçekten bu tip insanlar var tabi insan demek ne kadar doğru bilmem ama....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.