Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.678
Cevap
208
Favori
1.809.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kime yaptırdınız bilmek isterdim. Kızılay tarafında fiyatlar hep ortalamanın üstündedir.Hekim iyi ise fiyata pek bakmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOTET

Tedaviden önce yeme,çiğneme işini nasıl yapıyorsunuz? Geçmiş olsun. Özelde insaf sıfır.Aman ucuza gitme pişman olursun diyorlar. 3 implant için 16.000 isteyen bile var
    Tedaviden önce bir şey yok da sonra benim alttaki 8 diş hariç hepsi çekiip aynı gün tüm implantlar yapıldığı için sağ tarafa çiğneme dişi yaptılar üst tarafada komple geçici diş taktılar operasyondan bir iki gün sonra. Şuan yememde içmem de sorun yok halen geçici dişler ile idare ediyorum temmuz ayı sonuna doğru implantlara dişler takılacak inşallah. Devlet e gidip baktım olmaz bu iş dedim ama imkan meselesi hocam ben 70.000 tl para verdim 11 implant olmak üzere 20 diş bu paraları vermek kolay değil :(

Bu arada implant ın kalitesine göre bu rakamlar çok daha aşağıya inebilir rakamlar yanıltmasın veya 1 üst seviyesi isviçre implant ı yaptırsam 20.000 daha artıyordu. Yeter ki ağazın daha kötü duruma gelmeden erkenden yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 29 Haziran 2020; 9:26:47 >

• Sağlık için verilen paraya acınmaz. Çok geçmiş olsun.Şimdilik kara kara düşünüyorum,görüş verecek farklı hekim bulamıyorum.Çok ketumlar.Bende de imp 2 senede düşüyor.Zor işler
  • Mrb bende bugün gittim özel dişçiye 3 tane implant porselen kaplama protez tedavi edicekler yani ağzımın içini 40 bin lira dedi çok fazla veremem okadar parayı daha uygun fiyata implant yaptıranlar varsa bana yardımcı olurmusunuz hangi hastanelerde yaptırdınız istanbul için soruyorum tşk ederim şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 200 sayfa olmuş neredeyse.
    Özelde implant fiyatı nedir? Alta çenenin en arkasındaki azı dişini çektirip, implant yaptırmayı düşünüyorum.

Ayrıca "Üst yapı" ne anlama geliyor? Birkaç kişi böyle bir şey yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 13 Temmuz 2020; 16:33:4 >
  • Merhaba arkadaşlar,

implant markaları ve fiyatları hakkında güncel bilgisini olan varsa yazarsa sevinirim.

ben bir özel diş hastanesine muayene ettiğim nucleoss t6 en uygun fiyat herşey dahil olarak (kök+kron) 3000tl önerdiler.

Ayrıca nucleess markasını internetten incelediğimde çok kırıldığı hakkında yorumlar görüyorum.

yurt dışı markalar ise bir implant fiyatı herşey dahil implant başı 4000tl fiyat çıkıyor.

Tecrübeli ve uygun fiyata yapan doktorlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz.

implant fiyatları kara borsa gibi ateş pahası.

Tecrübeli güvenilir doktor bulmakta zorlanıyorum.

Yardımmcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Kartalda Gül ağız diş var. Pahalı olduğunu söylemeliyim. Kaplama zirkonyum ve implant markası Straumann ortalama fiyat ise 5000-6000 arası . Ama Allah var hem İ·lhan Bey hem de Arif Bey efsane hocalar. 35 yaşındayım ve öğretmenim. Hocam daha uyguna da yaparlar ama bunun gibisi dünyada yok dediler, Alman beco marka yaptırmaktı niyetim ama, şaka ile karışık, Trump bile implant yapsa dünyada bu takılır dediler. Ben de Trump dan aşağı kalır neyim var , yapın gitsin dedim (Para konusunda Trump tan oldukça aşağıdayım) Herneyse 2 implant ve kanallar estetik dolgular derken 19 Bine mal olacak. Evet pahalı biliyorum ama fazlasıyla güven veren, aşırı kalabalık ve yoğun bir yer. Dış görüntü aldatmasın, içeriye girince demek istediğimi anlayacaksınız. Ha şunu da belirteyim, muhafazakar bir mekan ama her kesimden hastaları var. Belki bu bilgiye istinaden tercih edecek ya da etmeyecek kişiler olabilir diye paylaşmak istedim. Saygılarımla
    Kendi tecrübem , pahalı ama fikir verir inşAllah. Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: singemur

Merhaba arkadaşlar,

implant markaları ve fiyatları hakkında güncel bilgisini olan varsa yazarsa sevinirim.

ben bir özel diş hastanesine muayene ettiğim nucleoss t6 en uygun fiyat herşey dahil olarak (kök+kron) 3000tl önerdiler.

Ayrıca nucleess markasını internetten incelediğimde çok kırıldığı hakkında yorumlar görüyorum.

yurt dışı markalar ise bir implant fiyatı herşey dahil implant başı 4000tl fiyat çıkıyor.

Tecrübeli ve uygun fiyata yapan doktorlar hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir misiniz.

implant fiyatları kara borsa gibi ateş pahası.

Tecrübeli güvenilir doktor bulmakta zorlanıyorum.

Yardımmcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim.
    Diş Hekimi Ufuk Tosunu öneririm,
    İstanbul İmplant
    Hekimler - İstanbul İmplant
    https://www.implantdental.gen.tr/hekimler
    sayfası bu straumann grup medentika implantı zirkonyum kaplaması dahil 2600tl, amerikan implant direct implantı 2500 tl ye yapılıyor hocam.

Fiyat sayfasıda bu
    İstanbul İmplant
    İmplant Fiyatları 2020 🏥 - Güncel İmplant Fiyatı Listesi
    https://www.implantdental.gen.tr/implant-fiyatlari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 13 Ekim 2020; 11:8:28 >

• izmir Karşıyakadayim arkadaşlar implant ve zirkonyum yaptırmak isteyen forumdaslarıma uygun fiyata yardımcı olabilirim pm den.

• darkness of master kullanıcısına yanıt
    Dr. Ufuk Tosunun muayenesine gittim. Özel hastanede verilen fiyattan yarısına fiyat verdi. yabancı marka implant için uygun fiyat aldım. Donanım haber ailesine teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranceedit

impilant çene kanseri yapıyor ilerki yıllarda 4 ile 8 yıl sonrasında büyük sonlar çıkarıyormuş agız içi yaralar gibi yada farklı hastalık ve ödemler kemik iligi ödemi gibi hem impilant yapınca kafadan emar bile çekilemiyorsunuz sanırım hani çok tavsiye edilen birşey degil arkadaslar..köprü yap geçsin gitsin
    8 yıl oldu ben yaptıralı en küçük bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
    tavsiye etmeyen anca bu teknolojiye ayak uyduramayıp anca köprü yapabilelerdir bence sadece

mışlı muşlu cümleleri araştırmadan kurmasanız keşke ;-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranceedit

google ve yapancı ülke forumlardan aldım gardaş dişcilere göre yapmıyor ama bilim adamlarına göre yapıyor..herkes cebini düşünüyor gardas olan insanlara oluyor o demir kemigine giriyor ve yavaş yavaş kanser yapıyor kanserdan ölen insanların agzını aç bak bakalım kaçta kaçında impilant var ? impinattan sonra geçmeyen agız yaraları alf larmı desen çene erimesi mi desen ödemler mi desen beyine giden iltaplanma mı desen saymakla bitmez..köprü ile idare edip belli yaşta takma dişe geçmek en mantıklısıdır.. impilant hem her 10 da bir sökülüp bakım yapılması gerek..

yabancı ülke bilimadamlrı forumlara mı yazıyomuş çok ilginç.

Google'a sorarsan her türlü bilgi var , misal deve sidiğinin de faydalı olduğuna dair bilgiler getirebilir,
    işte orda akıl ve mantık süzgeci devreye giriyor.

• singemur S kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fiyat aldınız

• Ben de sonunda implant diş yaptırmanın dayanılmaz hafifliğine dayanamayıp yaptırmak istiyorum. Aklımda deli sorular, özel mi? Üniversite hastanesi mi? Yerli implant? İthal markalar mı? Yerliyse hangi marka? İthal ise hangisi? Yukarıda yazılan fiyatlara annem babam benden bir tane daha yapar. 3 dis için 40 bin ne olm? Aklıma Hintli görgüsüzler geldi her şeyi altından yapanlar. Şaka bir yana, implant yaptırmış olanların tavsiyelerine açığım. Doğuda bir şehirde yaşıyorum. Fiyatlar sizin bahsettiğiniz rakamlardan umuyorum ki düşüktür yoksa millet Kredi çekip eve, arabaya giriyor. Ben de dişe gireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: abuzeer

Ben de sonunda implant diş yaptırmanın dayanılmaz hafifliğine dayanamayıp yaptırmak istiyorum. Aklımda deli sorular, özel mi? Üniversite hastanesi mi? Yerli implant? İthal markalar mı? Yerliyse hangi marka? İthal ise hangisi? Yukarıda yazılan fiyatlara annem babam benden bir tane daha yapar. 3 dis için 40 bin ne olm? Aklıma Hintli görgüsüzler geldi her şeyi altından yapanlar. Şaka bir yana, implant yaptırmış olanların tavsiyelerine açığım. Doğuda bir şehirde yaşıyorum. Fiyatlar sizin bahsettiğiniz rakamlardan umuyorum ki düşüktür yoksa millet Kredi çekip eve, arabaya giriyor. Ben de dişe gireceğim.
    40 bin tl çok uçuk olmuş diş hekimi ufuk tosunun fiyatlarını yukarıda paylaştım 3 diş 7500 tl ye gelir amerikan implant direct olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanemre8

Kartalda Gül ağız diş var. Pahalı olduğunu söylemeliyim. Kaplama zirkonyum ve implant markası Straumann ortalama fiyat ise 5000-6000 arası . Ama Allah var hem İ·lhan Bey hem de Arif Bey efsane hocalar. 35 yaşındayım ve öğretmenim. Hocam daha uyguna da yaparlar ama bunun gibisi dünyada yok dediler, Alman beco marka yaptırmaktı niyetim ama, şaka ile karışık, Trump bile implant yapsa dünyada bu takılır dediler. Ben de Trump dan aşağı kalır neyim var , yapın gitsin dedim (Para konusunda Trump tan oldukça aşağıdayım) Herneyse 2 implant ve kanallar estetik dolgular derken 19 Bine mal olacak. Evet pahalı biliyorum ama fazlasıyla güven veren, aşırı kalabalık ve yoğun bir yer. Dış görüntü aldatmasın, içeriye girince demek istediğimi anlayacaksınız. Ha şunu da belirteyim, muhafazakar bir mekan ama her kesimden hastaları var. Belki bu bilgiye istinaden tercih edecek ya da etmeyecek kişiler olabilir diye paylaşmak istedim. Saygılarımla
    Ben yeni başladım, 25 tane metal destekli porselen dişe. 11.500 TL 5-6 diş çekildi vs şuan plastik diş ile idare ediyorum. Dünyanın en iyisi veya kötüsü bilmem ama en pahalısı olduğu kesin. :) maddi durumum olsa yaptırırdım sanırım. Diş çok önemli. Bana zaten impilant olmuyor kemik yapımdan dolayı. En azından zirkon yaptıra bilseydim.

• Styric kullanıcısına yanıt
    İmplant niçin olmuyor, ben de diş eti çekilmesi buna bağlı kemik erimesi var, implant yaptırmayı düşünüyorum da sizin sorun da kemik erimesi mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

İmplant niçin olmuyor, ben de diş eti çekilmesi buna bağlı kemik erimesi var, implant yaptırmayı düşünüyorum da sizin sorun da kemik erimesi mi acaba
    Ben cam kemik hastasıyım, belki olur diyorlar ama kimse riske girmek istemiyor parçalana bilir dediler. Porselenin altındaki çürüğünce ne olucak peki dedim, total protez olucak mecburen dedi. Aslında şimdi den total protez yapalım dedi Çekim tüm dişleri rahat et dedi, dişlerim çok zayıf çünkü boşa masraf yaptığımı 10 yıla hepsinin döküleceğini söyledi.

Bende 32 yaşında dede olmam yatarken falan çıkaramam dedim. Porselene döndüm, Çok çok uygun fiyata yaptı gerçekten 500 TL ye şuan metal destekli porselen yapan zor bulunur, Kesmesi çekmesi hepsi dahil fiyata. Zirkon çok istiyordum ama maddi durumum el vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 13 Ağustos 2020; 14:54:55 >

• Styric kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, umarım sıkıntısız geçer süreç ve sonrası

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

Geçmiş olsun, umarım sıkıntısız geçer süreç ve sonrası
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.