Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.632
Cevap
208
Favori
1.803.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bende 3 dış implant yaptırdım Nobel marka üstlere zirkon kaplama bir dış cekildi ve grefleme yapıldı toplam 15 bin verdim şuan hafif ağrı var bakalım nasıl olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hem marka olsun hem uygun olsun diyorsanız Straumann'ın alman medentika implantını yaptırmalısınız internette 2-3 yerden fiyat alırsanız uygun yapan kliniği bulabilirsiniz zaten :) goldensmile yetkilisi arkadaş gibi hasta rolü yapip reklam yapmiş olmayim siz medentika implant fiyatları diye araştırsanız bulacaksınız zaten. Ayrıca Zirkonyum dişler metal desteklilere göre çok daha doku dostu ve artık sağlamlar çekirdeği beyaz olduğu için o metal destekli porselen dişlere göre daha iyi ve çiğ mat olamayacaktır. fiyat konusunda artık çok yaygın olduğu için 700-900 arasında yapan yerlere gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz yüksek yapan yerlere boşuna yaptırıp paranızdan olmayın 700 tl ye yapıp alman zahn zirkon bloğu kullanan sertifika veren yer var insanların para kazanması zorlaştı araştırmanızı güzel yaptırın. internette implant fiyatları ve zirkonyum fiyatları diye araştırarak uygun fiyata kaliteli işler yaptırabilirsiniz. bütçem dar diye dişsiz kalmanıza gerek yok.

https://www.straumann.com/group/tr/tr/website/home/our-brands-and-partners/global-markalar/medentika.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 12 Ekim 2020; 21:2:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulivers1

Öncelikle geçmiş olsun. İmplant yaptırmak için dişinizin olmaması gerekiyor ve 20 lik diş yamuk çıktıysa, engel teşkil ediyorsa çektirin gitsin. Zaten işlevi yok. sonra yaptırırsınız bir baskı oluşturur, yerinden oynatır ve implant fail olabilir. ( tahmin ediyorum sadece) sen yinede bir doktora sor

Kırık iltihaplı diş varsa...mutlaka kurtarmaya çalış..en son viraj Kanal tedavisi...Kendi dişin gibisi yok 

3 numaralı dişe yorum yapamıyorum..zaten kendinde ne yapıldıgını bilmiyorusun ama metal porselen ise kırılmışsa yenisi yapılır sanırım.

Gelelim implanta..Ben bu konuda çook araştırma yaptıkdan sonra Alman markada karar kıldım. yaptırdım ve şuan çok memnunum. Istanbul Başakşehirde yaptırdım sende Ankara da https://www.goldensmile.com.tr/implant-markalari//

bu sayfadaki implant markaların ilk 5 markasını gözü kapalı olarak yaptırabilirsin. İçin rahat olur.

Fazla bilgi almak isteyen yazabilir, bu konuda çok araştırma yaparak yabancı makalaleri bile okudum. Ucuz olsun diye farklı yönlere sapıp 3-5 sene sonra söktürmek zorunda kalmayın:)

Teşkkürler iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için. Dişlerimi tedavi ettirdim. Sağ bölgeyi maddi nedenlerden dolayı erteledim. Sol taraf daha acil olduğu için onlara operasyon yaptırdım.

Alt tarafta 4. numarayla işaretlediğim dişim kırık ve oyuktu. Onu kesin söker diye düşünüyodum. O dişte problem olmadığını kat kat dolgu yaparak kapatacağını ve hemen yanındaki dolgu dişi çekeceğini söyledi. Gayet problemsiz görünen dişin içinde çürüme oluşmuş iltihapta o nedenden oluşuyormuş sanırım.

Üst kısımda ise 3. bölgede dediğiniz gibi porselen olacağını söyledi ve öylede oldu. Piyasada hiç olmayan bi diş ise hemen arkadakiydi. Ona da kat kat dolgu yaparak tedavi etti.

Çekilen dişin yerine implant olacak ama 3 ay sonra gel damak kemik oluşturacak dedi ve fiyatları verdi. Sol taraftaki şikayetlerim sona erdi evet ama o bölge boş olduğu için çiğneme yapamıyorum. Oraya kesinlikle implant olacak. Doktor bana straumann markaya ₺4000 nobel e ₺2500 dedi. Yapılanlar içinde 1 diş çekim, 2 dolgu, 1 porselen(+300₺ zirgonyum ücreti) toplam 4 diş için 1400₺ para aldı. Sizce fiyatlar normal mi? @darkness of master Teşekkürler.

• Zendo kullanıcısına yanıt

bu soruya tdb 2020 fiyat tarifesi üzerinden cevap verilebilir. şuan o tarife üzerinden çalışan bir hekim gayet normal fiyatlara çalışmış olur

1 Diş çekimi : 175 tl

2 Kompozit dolgu : 235*2 : 470 tl

1 Adet zirkonyum kaplama : 700-800 tl arası

Toplam 700+470+175 = 1345 tl

Hekiminiz gayet normal bir fiyatlandırma yapmış geçmiş olsun

• darkness of master kullanıcısına yanıt

Genelde bu fiyatlar maalesef özel kliniklerde daha yüksek oluyor.

Ben Nobelin reklamını yapıyorum çünkü onu yaptırdım. Sen Straumanı diyorsun çünkü onun çalışanımısın???

Herkes araştırsın İsveç marka implantı bulan firmadır. Buraya nokta koyayım ki herkes araştırsın.

Straumana çok fazla para vermeye gerek yok. Bide bu markalar euro ile satılıyor 3000 tl ye yapanlar falan...dikkat edinde çakma olmasın...

garanti belgesi ve sertifikası mutlaka olsun

• Zendo kullanıcısına yanıt

Bu fiyatlara yaptırdıysan çook iyi...

Orjinal oldugundan emin ol..

• Gulivers1 kullanıcısına yanıt

hocam sen şaka mi yapiyorsun? 10 eylülde üye olmuşsun 8-9 mesaj yazmışsın yazdigin mesajlarin yarisindan cogu goldensmile sitesinin reklami linkleri bunu yememizi falan mi bekliyorsun? adamlarin seo isini yapiyorsan ekmegindesin anladik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness of master -- 14 Ekim 2020; 10:55:47 >
  • NoktasaL N kullanıcısına yanıt

dogru hocam cogu ozel klinik tdb fiyat listesine uymuyor liste zaten uyulmasi gereken minimum ucreti belirliyor 2-3 hekim dolasarak uyan hekim bulunabilir

EEEE orda yaptırdım. ALLA all

Nobel marka implant ve üzerine zirkonyum yaptırdım. Kim nerde yaptırırsa yaptırsın ama NOBEL den şaşmasın. Ön dişlere de zirkonyum...

yaptırdığım yerde Golden Smile Dent.

Burası forum herkes yazıyor... Strauman da çok iyi ama çook pahalı boşuna verilmez...zenginsen olur

• Benim de bir sorum olacak.

Bugün diş çekimi ve çekilen dişin yerine Euroteknika isimli Fransız markası + kaplaması için 5000 lira fiyat çıkarıldı. Paradan ziyade kaliteye önem veriyorum ama gereğinden fazla para ödemek de enayiliktir. Hep Alman malı konuşulmuş fakat bu marka hakkında bilgisi olan var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1 euroteknika ve kaplamasi icin 5000 tl çok ucuk rakam bilemedim hekimine guveniyorsan yaptir ama bir cok kisi o fiyata yaein birgun olusacak bir sikintida destegine daha rahat ulasabilecegi implant tercih edecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness of master

hocam 1 euroteknika ve kaplamasi icin 5000 tl çok ucuk rakam bilemedim hekimine guveniyorsan yaptir ama bir cok kisi o fiyata yaein birgun olusacak bir sikintida destegine daha rahat ulasabilecegi implant tercih edecektir.

Bana da yüksek gelmişti zaten hocam. Fiyatın yüksek geldiğini söyleyeyim, kabul etmezse de başka yerler araştırayım madem.

• Emhyr kullanıcısına yanıt

Neden Nobel marka varken buna o kadar para veriyorsun:)) İmplantı icat etmiş adamlar ve tonlarca makale yazılmış...fail oranı yok denecek kadar az....Madem doktorun var, ona yaptıracaksın Nobeli iste.. şaşma....

• Humantech implat fiyati ogrenebirilmiyim ? Bilen varsa yazabilirmi fiyati? Fiyat soylermisiniz

• Bu kıyağımı unutmayın brolar en iyi implant markalarını size yazıyorum. Bu arada implant markası bir yere kadar önemli Önemli olan implantı yapan doktor bu sebeple bu işin ehli bu işi en iyi yapan doktor kim ona bakın. Türkiye’de en başarılı işinin üstadı implant yapan iki doktor var 1. Dr. Galip Gürel 2. Dr. Abdulkadir Narin ikiside nişantaşında.

Megagen ANYRİDGE Implant GÜNEY KORE
    Megagen OCTA Implant GÜNEY KORE
    Dentsply ASTRA Implant İSVİÇRE
    Dentsply ANKYLOS Implant ALMANYA
    Dentsply XİVE Implant ALMANYA
    Straumann ITI Implant İSVİÇRE
    Strauman MEDENTİKA Implant ALMANYA
    Strauman ZİNEDENT Implant BRAZİLYA
    Nobel PARALLEL Implant İSVİÇRE
    Nobel REPLACE Implant İSVİÇRE
    Nobel ACTİVE Implant İSVİÇRE
    TEKKA Implant FRANSA
    Camlog İSY Implant ALMANYA
    Camlog CAMLOG Implant ALMANYA
    Camlog PROGRESSİVA Implant ALMANYA
    DİRECT Implant ABD
    ZİMMER Implant ABD
    Mis Implant ABD
    BEGO Implant ABD
    NEOSS Implant İSVİÇRE
    DENTAURUM Implant GERMANY
    BİCON Implant ABD
    THOMMEN Implant ALMANYA
    OSSTEM Implant GÜNEY KORE
    ISB Implant GÜNEY KORE
    BİOHORİZONS Implant ABD
    Biotect KONTACT Implant FRANSA
    Biotech WEEGO Implant FRANSA
    ANTHOGYR Implant FRANSA
    Gc İNOVATİF Implant ALMANYA
    NUCLEOSS Implant TÜRKİYE
    DTI İImplant TÜRKİYE

Kaynak:https://dentnis.com/en-iyi-implant-markalari/

• Merhaba, daha önce kaplama olan dişimin kırılması sonucu mecburen implant yaptırmak zorunda kaldım. Aradan geçen 3-4 ay sonunda geçen gün implant son hali ile takıldı ama ben hiç memnun kalmadım. Hem şekil olarak çok yapay duruyordu hem de diş etleriM çok çekilmiş ve implant dişler resmen açıkta duruyor, bu normal mi sizce? Ciddi anlamda moralim bozuldu, ne tavsiye edersiniz?

• Disadami D kullanıcısına yanıt

Humantech implant fiyati alabilirmiyim karitelimi birkac ark yaptirmis 2500 tl uygunmu pahalimi

• autopsy87 A kullanıcısına yanıt

Humantech impaln nasil 2500 alman markasi onerilmisin karitelimi

• bountr B kullanıcısına yanıt

bunlar geçici dişler olabilir mi? hiç bir diş hekimi böyle gayri ciddi duran dişler yapıp yollamaz gibime geliyor :/

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.