Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.636
Cevap
208
Favori
1.803.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki hafta tedavime başlayacağım. Öncelikle sinüs lifting yapılacak. İyileşme sürecinden sonra 14 adet implant takılacak. Klinikte astra ve bego marka implant takıyorlarmış. İmplant sayısı fazla olunca ikisi arasında baya bir fiyat farkı oluyor. İnternette araştırdığıma göre bego üst kalite bir implant sanırım. Bu iki marka implanttan taktıran varsa olumlu olumsuz görüş bildirirseniz çok sevinirim.
  • HaremdeCurcuna kullanıcısına yanıt
    14 implant çok fazla değil mi? dağılım nasıl? yani alt çeneye kaç tane, üst çeneye kaç tane.
    Bazı implant uygulamaları gördüm, üst çenenin tamamını 4 implantla bağlıyor, alt çeneyi öyle.
    Herhalde tüm dişleriniz çekilecek. Şİmdiden geçmiş olsun, Allah kolaylıık versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaremdeCurcuna

Merhaba arkadaşlar.

Önümüzdeki hafta tedavime başlayacağım. Öncelikle sinüs lifting yapılacak. İyileşme sürecinden sonra 14 adet implant takılacak. Klinikte astra ve bego marka implant takıyorlarmış. İmplant sayısı fazla olunca ikisi arasında baya bir fiyat farkı oluyor. İnternette araştırdığıma göre bego üst kalite bir implant sanırım. Bu iki marka implanttan taktıran varsa olumlu olumsuz görüş bildirirseniz çok sevinirim.

Ben 9 adet astra implant yaptırdım haftaya diş etleri açılarak diş eti şekillendiriciler takılacak 2 hafta sonrada ana dişler takılacak doktor astrayı çok önerdi en pahalısıda oydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,

Yerli üretim DTI İmplant için ne dersiniz? Benim de bir dişim eksik. Geçenlerde doktora gittim. DTI, American BioHorizons markalarını verdi. Bunun yanında kore malı olan da varmış ve çok sık yapıyorlarmış. DTI için 2500 + işlemden üç ay sonra gidip birşey daha yapıyorlarmış, 500 de öyle istiyorlar. BioHorizons için de 1000 dolar + 3 ay sonra 500 lira daha. Doktorun dediği, bu işte yedek parçaya erişimin kolay olması önemliymiş. O yüzden yerli olan DTI önerdi. DTI yaptırıp uzun zamandır kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 1 Ağustos 2017; 17:13:18 >
  • Bugün üst çeneye Alman trias marka 4 adet ımplant yaptırdım. 8000tl para verdim. Sporcu olduğum için metabolizma hızlı ve vücudun anesteziye direnci varmış sanırım. 45 dk süren ameliyatta sona doğru baya acı hissettim. Tekrar anestezi yaptılar. İnşallah bir sıkıntı yaşamadan tedavi biter

• Ya allah aşkına video atmayın şuraya :) implant yaptırmayı düşünüyordum bu hafta dişçiye gittiğimde arkalarda 3-4 dişim eksik sıkıntılı ama implantı geç dişçiye gitmem artık o videoyu gördükten sonra doğum o kadar kanlı geçmiyor yahu
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    Hocam videoları izlersen öyle ama dişci koltuğunda tek acı ağzına yapılan iğne acı sıralaması bence şöyle 1. diş çekimi 2. Kanal tedavisi 3. Dolgu 4. implant

• HerGece06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    hangi klinik orasi? esasen guzel fiyat vermis.
  • Arkadaslar 2013 de universite hastanesinde implant yaptırdım sallanmaya basladı vidası sıkıldı fakat kaplama çıkartılırken hafifce ucu kırılmış sorun burada başladı yaptırırken prof yanındakilere şundan takılacak dedi aracı medikalci ile görüştük markası osstem dedi kartının uzerine de yazmıştı o sekilde takılmıştı fakat osstem marka değilmiş adamlar ne oldugu belli olmayan marka takmışlar şu anda firma ortada yok Ankara adresli feza grup medikal diye firma ve parça gelecek markasını bulamıyoruz şimdi röntgen var bende bu implantın markasını nasıl bulabilirim

• Evet bende 3 ay önce kökleri çektirip iyileşme süreci bitince dikişsiz implant yaptırdım 3 saat sonra sanki hiç bir şey yapılmamış gibiydi. Dikişsiz implant gerçekten çok basit ama yine de 3 ay beklemek gerekli dedi. 3 ay gezeceğim bu şekilde fakat gözüken yerlerde olmadığı için problem yaşamam. Dikişsiz implant herkese tavsiye ederim kemik yapınız uygunsa mutlaka doktorunuza sorunuz

• Arkadaşlar Eskişehir'de yakın zamanda implant yaptıran oldumu? Tavsiye verebileceğiniz doktor, herhangi bir yer varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Arkadaşlar selam,

Yerli üretim DTI İmplant için ne dersiniz? Benim de bir dişim eksik. Geçenlerde doktora gittim. DTI, American BioHorizons markalarını verdi. Bunun yanında kore malı olan da varmış ve çok sık yapıyorlarmış. DTI için 2500 + işlemden üç ay sonra gidip birşey daha yapıyorlarmış, 500 de öyle istiyorlar. BioHorizons için de 1000 dolar + 3 ay sonra 500 lira daha. Doktorun dediği, bu işte yedek parçaya erişimin kolay olması önemliymiş. O yüzden yerli olan DTI önerdi. DTI yaptırıp uzun zamandır kullanan var mı?

Hocam 1 tane için doktor masrafı ile ile mi 1000 dolar yani 3500 tl

• edsamu kullanıcısına yanıt
    evet piyasa 1000 dolar / euro civarında tek diş için.. daha aşağısını yapan varsa uzak durun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

quote:

Arkadaşlar selam,

Dostum implant olayı gerçekten de ürkütücüdür.Ben çok korkuyordum bir de bende bu yaşta şeker de var. Tanıdık tavsiyesi üzerine istanbuldan mersine gittim diş implantı için. Doç. Dr. Birkan Özkan lazerle dikişsiz implant tedavisi uyguluyor ve operasyon 1dk sürüyor 1 damla kan bile gelmedi. lokal anestezi sonrası ağrı sızı şişlik olmadı hatta antibiyotik gerek yok dedi doktor. Hatta Türkiye'de sanırım başka kimse lazerle dikişsiz implant yapmıyor.
    İstanbuldan da tek ben ve bizim akrabalar gitmiyormuş bayağı hastaları geliyormuş istanbuldan diş yaptırmak için.

Eskişehirden Mersine gidilir mi diyeceksin belki ama yaptıranları görsen ve memnuniyetlerini almanydan bile gidilir

İletişime geçmek istersen:
    Dikişsiz İmplant

• quote:

Orijinalden alıntı: tigria

quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

quote:

Arkadaşlar selam,

Dostum implant olayı gerçekten de ürkütücüdür.Ben çok korkuyordum bir de bende bu yaşta şeker de var. Tanıdık tavsiyesi üzerine istanbuldan mersine gittim diş implantı için. Doç. Dr. Birkan Özkan lazerle dikişsiz implant tedavisi uyguluyor ve operasyon 1dk sürüyor 1 damla kan bile gelmedi. lokal anestezi sonrası ağrı sızı şişlik olmadı hatta antibiyotik gerek yok dedi doktor. Hatta Türkiye'de sanırım başka kimse lazerle dikişsiz implant yapmıyor.
    İstanbuldan da tek ben ve bizim akrabalar gitmiyormuş bayağı hastaları geliyormuş istanbuldan diş yaptırmak için.

Eskişehirden Mersine gidilir mi diyeceksin belki ama yaptıranları görsen ve memnuniyetlerini almanydan bile gidilir

İletişime geçmek istersen:
    Dikişsiz İmplant

Anladım hocam şeker falan varsa olabilir,ama valla benim o derece korkum yol basıyor anestezi hissetmiyorum fiş hekimi arkadaşım var asistan dışı çekti implant yapılacak yerin bu ağrıdı daha fazlasini hissetmiyeceksin dedi ki anestezi uyusturmustu o bölgeyi biraz dudagimi ısırdım o kadar valla benim planım 2 tane dış yaptırmak toplamda 2 sine 4000 bütçe ayırdım sizin de mesajınızı görünce bi an kaynar sular indir başımdan aşağı :)

• Yok yok korkulacak birşey yok
    Arkadaşına ve kullandığı implant markası iyise yaptır. Sonuçta mecbur bir yere yaptırman lazım
  • Ben yurtdisinda yasiyorum ve tatilde 2 yerden teklif aldim.birisi 5 imlant derken digeri 12 implant dedi ayni agiz icin

straumm implanta 650 eur dedi.tabi zirconu falan derken 1000 eur yetiştirecek. ülkemiz almanyaya göre cok uygun.türkiyede yaptirirsam yüzde70 karim var.

ama yinede kafama takilan her dr farkli sey söylemesi
    birde bu formdaki aslitürki nickiyle yazan dr özgür balaban beyi aradim.esenyurttaki klinik yok artik.havalimanindan esenyurta gittim. bilgisi olan varsa lütfen yazsin.cünkü ticari hesaplari olmadan burda cok faydali yazilari vardi.kafama takilan özgür beyin son yazdigi yapistirma veya vidalima farki var dedi üst bölge icin.ben normalde hepsi vidalama biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtun58 -- 7 Eylül 2017; 15:2:2 >
  • benim yan köpru düstü dişlerin tamamı ölmüş üst çeneye 6 alt çeneye 6 alt çenede dişlerin tamamı sökülecek üst yan kısımdada 8 diş boşlugunada 6 implant yapılacak ve köprü konulacak
    Sante Plus Hastanesi sadece 6 implant ve köprü için 10.000 tl istedi marka dentist amerikan malı fiyatı tane 1050 tl
    anadolu yakasında bu fiyat civarı yapan varmı santa plus karsıda ve uzak

• Arkadaşlar alt ön dişlerimde(2 köpek dişi arasında ki 4 ön diş) çekilmesi gerekiyormuş implant yaptırmak istiyorum sormak istediğim bu 4 diş için 4 tane mi implant yapılıyor yada 2 implant üzerine 4 diş oluyor mu bilginiz var mı ?
  • f1rıncı F kullanıcısına yanıt
    Dördünü çekip iki implant koyuyorlar ve üzerine dört dişlikprotez yapıyorlar. Benimki öyle.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.