Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.632
Cevap
208
Favori
1.803.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul avrupa yakası..anadolu yakası kavacık ta olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakPopi

Merhaba,

İstanbul'da mümkünse Anadolu yakasında düzgün implant yapabilecek çene cerrahi öneriniz var mı? PM den gönderebilirsiniz.
    Teşekkürler.

ve @jeofem her ikinize de ayrı ayrı bir doktor listesi atıyorum.
  • burakPopi B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Maltepe'de İmpladent'i tercih edebilirsiniz. 6 Adet implant yaptırdım ve işlerinde çok iyiler. Tek problem fiyatı fiyat problem değil ise düşünebilirsiniz.
  • mrb arkadaşlar. resimde görüldüğü üzere ön üst bölgemde eksik olan 4 dişim var. geçen sene implant yaptırdım ama çok pişman oldum. tek tek yapılacak diye konuşuldu sonra yan çizildi falan filan neyse... yapılan zirkonyumlar dişeti içine yerleştirilmedi, dişetin dışında olduğundan önden ve özellikle ağız iç kısımda dişetiyle zirkonyum arasında çukurluk boşluk var. bu forumda implantla ilgili bilgisi olanlara sizce böyle bir operasyon normalmidir böylemi oluyor bu işler ? zirkonyum dişetin içine yerleştirilmesi gerekmiyormu. çakılan implant çapı 3,3 mm imiş... sinirlerim çok bozuk. verdiğim onca para ve uzun yola harcadığım zamana yanıyorum...
     İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

üst bölgenin ters çekilmiş ağız içi resimdir..

kırmızı ile çizdiğim yer, önden görünüşteki boşluk ve boşluğa sonradan dolgu yapıldı :( yeşil olan yer ise implantın abutmenti görülüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 24 Ocak 2017; 20:46:2 >

• ebrer E kullanıcısına yanıt
    Hocam isim ve adres verin de bilelim biz de hata yapmayalım

• kardesim be kadar verdin 4 implanta?

benim 80 lik nenem yapti seninkinden iyi vallahi.

hangi doktor yapti bunu?

• mecidiyeköy meydanda dentcenter denilen yerde kardeşim...

önce nucleoss diye anlaşmıştık sonra operasyona gelindiği vakit nucleoss fiyatına alman malı olan bioline marka implant yaptı... implanta 1150 tl zirkonyumada 400 tl verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 24 Ocak 2017; 22:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbi3535

kardesim be kadar verdin 4 implanta?

benim 80 lik nenem yapti seninkinden iyi vallahi.

hangi doktor yapti bunu?

ön üst bölgemde 4 diş eksik olduğundan kemik çekilmesi var.
    neneniz nerde ve kaça yaptırdı ?
  • Malatya da yapmisti ebrar kardesim.

Bu arada rahatsiz ediyor mu implantlar seni?

memnun musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: elbi3535

Malatya da yapmisti ebrar kardesim.

Bu arada rahatsiz ediyor mu implantlar seni?

memnun musun?

hiç memnun değilim. istediğim gibi hiç olmadı...
    ve tek tek yapılmadı. ağız içi tarafında dişetiyle protez arasında birleşim yerinde çukurluk var, dilim o araya giriyor.. boşluk olması normalmiş temizlik için öyle olmalıymış... zirkonyum denen şeyin dişetin içine geçirilmesi gerekmiyormuydu ?

4 diş eksik olan bölgede haliyle çekilen eriyen kemiğe kürdan kalınlığında implantı çakıp üstüne zirkonyumu yapıştırmakla oluyorsa bu implant işlerini hepimiz yaparız. işin estetik yönünü düşünen yok kardeşim... zararım maddi manevi çok büyük... ilk başta ilgi alaka gösteren Adamlar şimdi hiç muhatap bile olmuyor. onlara göre işi süper yaptılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebrer -- 26 Ocak 2017; 23:0:33 >

• eksik 4 dişin olduğu yerin eriyen çekilen kemiğin görüntüsü ve yaptıkları iş işte böyleydi. 3.3 mm'lik implantı vidala üstüne zirkonyumu yapıştır oldu bitti......
  • ebrer kardesim yine de sukret haline.bende de kemik erimesi var.Arka dislerim gitti.simdiden 10 disim yok.kemikte yok implant olsun.yasim 30 bu yasta takma dis kullaniyorum.genetik bir hastaligim varmis.haline yine de sukret.bana implant bile yapilmiyor

• arkadaşlar burda bir fiyat listesi vardı bakmıştım ama benim yaptıracağım marka yok tu o listede alman malı bir marka 650euro fiyat çekti doktor teki için merak ettiğim bu fiyat normalmi ...

ben oalay şoyle bakıyorum bır ımplantın bir tedarik fiyatı vardır birde cerrahi fiyatı...cerrahi fiyat değişkenlik gösterebilir normal ama implant olayında tedarikte mesela 100 liralık bir implantı 1000tl yazıyorsa sana zaten burda olay bitiyor bence hemen uzaklaşmak lazım ordan ...o yuzden aldığım fiyat 650euro alman malı acaba bu fiyat normalmi oana gore yaptırmaya karar vericem
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    bu gün 2 adet straumann roxolid slactive taktırdım memnunum. en son teknoloji doktorunuda iyi seçmende fayda var diye düşünüyorum.
    her zaman için en iyisi bu markadır. yılların deneyımlı markası.
  • Merhaba arkadaşlar benim bir dişim çürük implant yaptırmayı düşünüyorum. Geçen gün ağrıyor diye devlet hastanesine gittim çekelim dedi. Yok implant yaptıracağım dedim. yine ağrıyor şimdi devlet hastanesinde dişi çektirip 2 hafta sonra özel de implant yaptırsam sıkıntı olur mu?

• 7 ay süren dişsizliğimden sonra bugün nihayet dişime kavuştum. Görünüş itibariyle gayet güzel oldu;alt çenede olduğu için eksik dişim görüntü o derece önemli de değil zaten..

Öte yandan kafama takılan bir soru var:bu hissizlik hissine alışabilecek miyim?Dişlerdeki gibi sinir yok tabiki hissetmeyi düşünmüyordum ama bugün takdırdığımdan beri dilim hep o dişe gidiyor,çiğnerken,yabancı bir cisim sonuçta,bir garip hissediyorum falan.

Alışabilir miyim bu duruma?Kaybettiğim ilk(ve inşallah son)diş olduğu için tecrübesizim yorumlarınızı bekliyorum.

Edit:Öte yandan mantıken en güveneceğim diş bu diş olması gerekirken ısırırken falan alışkanlık herhalde üstüne basmaya korkuyorum çıt diye kırılacakmış gibi geliyor. Bu da geçicidir umarım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pobjeda -- 16 Şubat 2017; 17:36:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ebrer

mrb arkadaşlar. resimde görüldüğü üzere ön üst bölgemde eksik olan 4 dişim var. geçen sene implant yaptırdım ama çok pişman oldum. tek tek yapılacak diye konuşuldu sonra yan çizildi falan filan neyse... yapılan zirkonyumlar dişeti içine yerleştirilmedi, dişetin dışında olduğundan önden ve özellikle ağız iç kısımda dişetiyle zirkonyum arasında çukurluk boşluk var. bu forumda implantla ilgili bilgisi olanlara sizce böyle bir operasyon normalmidir böylemi oluyor bu işler ? zirkonyum dişetin içine yerleştirilmesi gerekmiyormu. çakılan implant çapı 3,3 mm imiş... sinirlerim çok bozuk. verdiğim onca para ve uzun yola harcadığım zamana yanıyorum...

üst bölgenin ters çekilmiş ağız içi resimdir..

kırmızı ile çizdiğim yer, önden görünüşteki boşluk ve boşluğa sonradan dolgu yapıldı :( yeşil olan yer ise implantın abutmenti görülüyor...

Bilip bilmeddn yine bos konusanlar turemis..lutfen bilgi sahibi olmadiginiz konularda insanlari bos yere elestirmeyin..

Bu arkadsdimizin on bolgesinde ileri derece kemik kaybi var.. zirkonlarin ust bolgesinde diseti tonu kullanilmis ..farkindayim dogal durmuyor ama onu kullanmasa 2 adet kocaman kesici disim var derdin...

Gercekten zor bir agiz yapin var her hastanin agiz yapisi bir olmaz onu goz onune alarak beklentiye girmek lazim

• merhaba, ufuk tosun da implant yaptıran varmı..kullandığı implant markası alman malı(nanoplant höchst )bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
  • Her çürük dişin çözümü dişi çektirmek değil hocam, maalesef bazı beceriksiz dişçiler kurtarılacak dişi ya işinin ehli olmadıklarından ya da üşendiklerinden midir nedir. Hemen çekme yoluna gidiyorlar. Kanal tedavisi olmanın yoluna bakın, çünkü hiçbirşey sizin kendi dişiniz kadar mükemmel olamaz implant bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuhulet

merhaba, ufuk tosun da implant yaptıran varmı..kullandığı implant markası alman malı(nanoplant höchst )bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

ümraniye ve dudullu çevresinde doktor tavsiyesi istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.