Şimdi Ara

İmparator falan yok olum ne İmparatoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne imparayoru beyler ya yapmayın gözünüzü sevem.Gelsinde iyice sirke dönsün buralar

• Rejkard bi gitsin de ne olursa olsun , Terim bu Rejkard'ı 45e katlar sirke mirke de dönmez.Takıma yıldız diye Debour Sarr marr alıp olimpiyat stadında 300,500 kişiye oynatsan bile bundan daha iyi durumda oluyorsun Terim'le.
  • Şuan ki hali ne peki. Sirk değil mi?
  • Ya şu adam bi gitsin de kimse gelmese de olur

kafayı yedircek bana

• 4-3-3 olmasında ne olursa olsun
  • gerets degil de imparatormus. teallam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

4-3-3 olmasında ne olursa olsun

4-3-3 mü ?? Güldürmeyin Allah aşkına.

Bugünkü maç 0-9-1 'di.... Defans'ta adam gördünüz mü ? Bütün futbolcular orta sahadaydı ? Amaç ne arkadaşım o kadar ilerde kuruyorsun defansı BARCELANO sandı Tijkarrd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedir bu Fatih Terim nefreti anlamadım. Adam bizi UEFA şampiyonu, milli takımı da Avrupa üçüncüsü yapmadı mı? En azından gerçek bir Galatasaraylı...
  • Ekşi Sözlük'te bir entry gördüm. Bu takımı kurtarabilecek tek imparator var o da Palpatine'dir gibi birşeydi. Çok güzel tesip, bizi ancak Palpatine kurtarır. Yardımcı olarak da Darth Vader'ı koyduk mu yardır gitsin.
  • Fatih Terime laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Ekşi Sözlük'te bir entry gördüm. Bu takımı kurtarabilecek tek imparator var o da Palpatine'dir gibi birşeydi. Çok güzel tesip, bizi ancak Palpatine kurtarır. Yardımcı olarak da Darth Vader'ı koyduk mu yardır gitsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.