Ne imparayoru beyler ya yapmayın gözünüzü sevem.Gelsinde iyice sirke dönsün buralar
Rejkard bi gitsin de ne olursa olsun , Terim bu Rejkard'ı 45e katlar sirke mirke de dönmez.Takıma yıldız diye Debour Sarr marr alıp olimpiyat stadında 300,500 kişiye oynatsan bile bundan daha iyi durumda oluyorsun Terim'le.
Şuan ki hali ne peki. Sirk değil mi?
Ya şu adam bi gitsin de kimse gelmese de olur
kafayı yedircek bana
4-3-3 olmasında ne olursa olsun
gerets degil de imparatormus. teallam..
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
4-3-3 olmasında ne olursa olsun
4-3-3 mü ?? Güldürmeyin Allah aşkına.
Bugünkü maç 0-9-1 'di.... Defans'ta adam gördünüz mü ? Bütün futbolcular orta sahadaydı ? Amaç ne arkadaşım o kadar ilerde kuruyorsun defansı BARCELANO sandı Tijkarrd
Nedir bu Fatih Terim nefreti anlamadım. Adam bizi UEFA şampiyonu, milli takımı da Avrupa üçüncüsü yapmadı mı? En azından gerçek bir Galatasaraylı...
Ekşi Sözlük'te bir entry gördüm. Bu takımı kurtarabilecek tek imparator var o da Palpatine'dir gibi birşeydi. Çok güzel tesip, bizi ancak Palpatine kurtarır. Yardımcı olarak da Darth Vader'ı koyduk mu yardır gitsin.
Fatih Terime laf yok
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Ekşi Sözlük'te bir entry gördüm. Bu takımı kurtarabilecek tek imparator var o da Palpatine'dir gibi birşeydi. Çok güzel tesip, bizi ancak Palpatine kurtarır. Yardımcı olarak da Darth Vader'ı koyduk mu yardır gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme