Şimdi Ara

immoblizer li aracin calinmasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evet bahsettiğim olay dun gerçekleşti.Araç 2012 model clio seymbol.Sahibi immoblizer li olduğunu söylüyor.Sabah kalkiyor, araç evin önünde yok.2 anahtarida sahibinde duruyor.Adam 2. Sahibi.Araç Kocaeli'nden caliniyor , en son gebze otoban girişinde kameralara takiliyor.

Ben immo lu araç çalinmaz diye biliyorum.Yanlış mi biliyorum ? Yoksa anahtar kopyalama filan mi var işin içinde.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir Symbol araçtan İmmobilizer sökülüp, çalınan araca takılıyor ve sorunsuz olarak çalıştırılabiliyor diye biliyorum.
    Ama o İmmobilizer çipini de arabanın beynine okutmak gerek. Aracı çalma anında hırsızın bunu okutmaya imkânı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Başka bir Symbol araçtan İmmobilizer sökülüp, çalınan araca takılıyor ve sorunsuz olarak çalıştırılabiliyor diye biliyorum.
    Ama o İmmobilizer çipini de arabanın beynine okutmak gerek. Aracı çalma anında hırsızın bunu okutmaya imkânı olmaz.

fiat larda şifre sistemi varmış sanırsam onları nasıl açıyolar hocam ??
  • Valla çatır çatır çalıyorlar..
    Bir tane kelebek camı kırık accent era görmüştüm, içindeki eleman deli gibi basıp hareketler yapıyordu.. Belli ki çalıntıydı..
    O günden sonra baston kilit kullanmaya karar verdim.. En azından uğraşmak istemeyenleri yıldırır..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bde B kullanıcısına yanıt
    immobilizer 98 li yıllardan beri kullanılan ve her geçen gün yüksek farklı araçlarda farklı sistemlerle kullanılıyor 2012 symbol çalınması için immobilizer kodlama cihazı gerekir yada anahtarın yedeği ile çalınmıştır ayrıca eski sahibinde anahtarı var ise siz yeni anahtar yaptırdığınız takdirdeeski sahibindeki anahtar sadece mekanik kısmı ile kapıyı açar kontağı çevirir fakat marşa basması imkansızdır daha detaylı bilgiwww.manisaotoanahtar.com dan öğrenebilirsiniz türkiyenin her yerine immobilizer oto anahtar gönderme imakanımız vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabanin farlari yetersiz mi
    11 yıl önce açıldı
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.