Şimdi Ara

İmkansız bir ilişki için ölüp bitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu hayattaki her şeyden çok seviyorsun onu. Gözlerinin içine her baktığında bir sessizlik çöküyor ufak bir gülümseme sonra gözünü kaçırıyorsun daha fazla bakmaya cesaret edemiyorsun ama o gözlerini ayırmıyor. Dudaklarına yapışmak geliyor içinden ama bunu yapacak cesaretin hiç olmadı. Çünkü aranızdaki ilişki arkadaşlıktan öte değil.

O kız senin gibi biriyle asla sevgili olmaz. O kız gücü seviyor ve senden olgun olduğu için böyle romantik ilişkilere tok. O kız evlilik arıyor. Sohbet ettiğinizde yaşıtlarının evlendiğini fakat kendisinin hala benimle aynı sınıfta olduğunu ve geç kaldığını söylüyor.( kastettiği 1. Sınıf olmamız)

Ben neyim peki? Liseden yeni mezun olmuş , beş parasız fakir bir ailenin; varlıksız sefil bir çocuğuyum. Hiç tecrübem yok. Bazen hala çocuk gibi davraniyorum. Zayıfım, kas yok, boyum kısa, tipim bozuk. Daha bir arabam bile yok arabayı bırak cebimde tek kuruş yok harcayacak. hep mutsuzum   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz onunla birlikte olsan gözünde büyüttüğünü fark edecek ve soğuyacaksın.

• Kimseyi bu kadar gözünde büyütme ulaşılmaz sanma emin ol ulaşabiliyorsun bir noktadan sonra , bir de kendini de o kadar küçümseme kalk kendin için bir şey yap iş bul AÖF yazıl okul oku , spor yap kendine bak.

Adam gibi yaşamak için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.