Şimdi Ara

imkânsızlık duygusu - ZEKİ DEMİRKUBUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gece yalnızken evde kitap okuyor gibi görünürken aklının bi kenarıyla o yalnızlıktan kurtulabilmenin en iyi yolu kendini anlayan çok güzel bi kızla olmanın hayalini kurduktan sonra bunun ihtimali belirdiği anda gerçeklerin ağzınıza yapmaya başlaması... üstelik her şey iyiye gidiyor bile olsa...

bu duygudan kurtulup asla yaşayamıyorum. bu en ıyı zamanlarımda da boyleydı en kotu zamanlarımda da boyleydı

ne zaman birazcık yaşamı sevsem karşıma çıkan ilk ve tek büyük şey imkânsızlık duygusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 31 Mayıs 2020; 0:43:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 27 Eylül 2020; 23:28:38 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 31 Temmuz 2019; 0:9:38 >

• bu imkânsızlık duygusu beni mahvediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 11 Ağustos 2019; 1:15:32 >
  • ne zaman birazcık yaşamı sevsem karşıma çıkan ilk ve tek büyük şey imkânsızlık duygusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 11 Ağustos 2019; 1:15:48 >
  • Hmmm

Hocam önce bir soruna bakalim

Sorun sanirim baska biri olmak istiyorsun ve olamıyorsun

Ve bir de hayatin böyle degil baska olsun istiyorsun

Oyle mi

Bu arada kim bu abi tanımıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Hmmm

Hocam önce bir soruna bakalim

Sorun sanirim baska biri olmak istiyorsun ve olamıyorsun

Ve bir de hayatin böyle degil baska olsun istiyorsun

Oyle mi

Bu arada kim bu abi tanımıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 27 Eylül 2020; 23:28:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Ölümü akıldan çıkaramamak
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir YENİKARAMURAT

ne zaman birazcık yaşamı sevsem karşıma çıkan ilk ve tek büyük şey imkânsızlık duygusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 27 Eylül 2020; 23:29:10 >
  • Zeki'yi severdim ta ki Bekleme Odası filmini izleyene kadar. Bu kadar dal..... biri olduğunu bilmiyordum ayrıca bir de Ahmet Uluçay'ın güncesini okuduktan sonra iyice nefret eder oldum karaktersiz herifin biri

• quote:

Alıntıları Göster
    Yoo bu bende de vardi suan baya astim hemde haftalar icinde

Asiri mükemmeliyetçiydim herkes bu yuzden bana söverdi ama aştım bunu büyük oranda

Bir takim gercekleri görmek gerekiyor

1)baska bir hayat yok hayal kurma dünya budur bu budur yani degismez baska bir dünyaya isinlanma ve her seyin pembe olmasi mümkün degil dunyayi kabullen ve bu haliyle sev kötü seyler var ama zeka bu dunyada iyi seyleri bulmaktir bunu yapamayan zeki degildir

2)mükemmel diye bir sey yoktur olamaz bizim çevremizde mükemmel olan gelismenin degisimin sonudur bu da yoktur değişim hayatin degismez kuralidir her sey akar bir mukemmel asla olmamistir olamaz

3)hayal kurmak insanin her zaman canini yakar dusunmek de oyle dusunme ve hayal kurma beklentiyi düşük tut derler ya onu bile yapma lüzum yok hayal kurarken bir cesede sarılırsın cunku baska dunya yok (bunu bir dizi karakterine asik biri olarak söylüyorum bu arada)

4)duzgun insanlar hayatlari boyunca duzgun bir esi arzularlar kadinlar 2ye ayrilir prensesler ve paspaslar paspaslari gercekten isteseydin 3732829 kez olurdu bu is eger bir prenses istiyorsan sabretmelisin prensesin bu dünyada baska bir yerde degil arayista ol bekle niyetini halis tut arzulama arzu aci demektir sadece bekle beklemeyi bile sev

Bunlar yetmediyse kafana takilan bir sey varsa yaz ama sirf bunlari oturtsan kafana yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Zeki'yi severdim ta ki Bekleme Odası filmini izleyene kadar. Bu kadar dal..... biri olduğunu bilmiyordum ayrıca bir de Ahmet Uluçay'ın güncesini okuduktan sonra iyice nefret eder oldum karaktersiz herifin biri
    hocam biraz daha acıklar mısınız tam sebebı neden karaktersız

• quote:

Yoo bu bende de vardi suan baya astim hemde haftalar icinde

Asiri mükemmeliyetçiydim herkes bu yuzden bana söverdi ama aştım bunu büyük oranda

Bir takim gercekleri görmek gerekiyor

1)baska bir hayat yok hayal kurma dünya budur bu budur yani degismez baska bir dünyaya isinlanma ve her seyin pembe olmasi mümkün degil dunyayi kabullen ve bu haliyle sev kötü seyler var ama zeka bu dunyada iyi seyleri bulmaktir bunu yapamayan zeki degildir

2)mükemmel diye bir sey yoktur olamaz bizim çevremizde mükemmel olan gelismenin degisimin sonudur bu da yoktur değişim hayatin degismez kuralidir her sey akar bir mukemmel asla olmamistir olamaz

3)hayal kurmak insanin her zaman canini yakar dusunmek de oyle dusunme ve hayal kurma beklentiyi düşük tut derler ya onu bile yapma lüzum yok hayal kurarken bir cesede sarılırsın cunku baska dunya yok (bunu bir dizi karakterine asik biri olarak söylüyorum bu arada)

4)duzgun insanlar hayatlari boyunca duzgun bir esi arzularlar kadinlar 2ye ayrilir prensesler ve paspaslar paspaslari gercekten isteseydin 3732829 kez olurdu bu is eger bir prenses istiyorsan sabretmelisin prensesin bu dünyada baska bir yerde degil arayista ol bekle niyetini halis tut arzulama arzu aci demektir sadece bekle beklemeyi bile sev

Bunlar yetmediyse kafana takilan bir sey varsa yaz ama sirf bunlari oturtsan kafana yeter

Alıntıları Göster
    bu kadar kasmana gerek yoktu eyvallah

• quote:

bu kadar kasmana gerek yoktu eyvallah

Alıntıları Göster
    Kasmak derken moruq?uzun yazdım ondan mi dedin

Gerci konusacak adam bulsam sabaha kadar konusurum yazarak olmuyor

Bazen konusasim geliyor konusurken de anlatamiyorum

Cidden dusuncelerimi ifade etmekte sorun yaşıyorum kelimeler de yetersiz kalıyor aktaramiyorum

• quote:

Kasmak derken moruq?uzun yazdım ondan mi dedin

Gerci konusacak adam bulsam sabaha kadar konusurum yazarak olmuyor

Bazen konusasim geliyor konusurken de anlatamiyorum

Cidden dusuncelerimi ifade etmekte sorun yaşıyorum kelimeler de yetersiz kalıyor aktaramiyorum

Alıntıları Göster
    evet 5 senedır buradayım bu kadar uzun cevap almadım

• quote:

evet 5 senedır buradayım bu kadar uzun cevap almadım

Alıntıları Göster
    Derdin büyük hocam tek cumlede cozulmez ki

Ben gunde 100 sf civari kitap okuyorum bu ara dertlerimi gidim gidim azaltiyorum milim milim hatta

Kimse mukemmel olamaz abd baskani ve boks sampiyonu ayni salonda karsi karsiya gelse mükemmellik takintilari varsa ikisi de kendini ezik hisseder kimse mükemmel olamaz sen mukemmele 1 adim attiginda zihnin yeni bir mukemmel yaratır ve yeni mukemmel senden 5 adim daha da uzaklasmistir bugun basari gordugun seye yarın bakip bu ne la ben de bunu bir sey sanmistim dersin

Neyse ben yatar iyi geceler

• quote:

hocam biraz daha acıklar mısınız tam sebebı neden karaktersız

Alıntıları Göster
    Hocam Ahmet Uluçay'ı bilir misin bilmiyorum, imkân verilse Türkiye'nin Tarkovski'si olabilecek kapasitede biri ama zamanında kimse destek olmamış, bu Zeki'den de kitabında bir iki yerde hiç iyi bahsetmiyor, o gün bugündür sevmem. Resim atayım da kendi satırlarından oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Hocam Ahmet Uluçay'ı bilir misin bilmiyorum, imkân verilse Türkiye'nin Tarkovski'si olabilecek kapasitede biri ama zamanında kimse destek olmamış, bu Zeki'den de kitabında bir iki yerde hiç iyi bahsetmiyor, o gün bugündür sevmem. Resim atayım da kendi satırlarından oku

Alıntıları Göster
    sinema kulturum yetmedi@Lev Tolstoy

• quote:

Alıntıları Göster
    neremden yakaliyor bilmiyorum

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekir YENİKARAMURAT -- 27 Eylül 2020; 23:29:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.