Şimdi Ara

İMessage sürekli hattımdan TL çekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir internet sitesinde İMessage ile ilgili bir şeyler okudum.

(http://www.iphoneturkey.com/2013/02/imessage-nedir-aktivasyon-etkinlestirme-yurt-disi-sms.html)

Burada İMessage yi aktif ettiğimizde bizden bir kereliğine ücret alınacağı yazıyor.
    Fakat ben her aktifleştirme işleminde benden ücret istiyor ve 2 kere benden ücret kesildi.

Şuan hattıda TL yok .Son TL leri İMessage çekti.
    Aktifleştirmek istediğimde " Operatörünüz, imessage’ı etkinleştirmek için kullanılan sms mesajlarını ücretlendirebilir” denen bir uyarı veriyor.Tamam diyorum ama zaten TL olmadığı için etkinleştiremiyorum.

Şuan hattım yurtdışını aramaya kapalı.
    Sizce sorun nedir?

İkinci bir sorum daha var.İMessage nin whatsapp / Line gibi uygulamalardan bir farkı var mı?(whatsapp bildiğim kadarı ile ücretli)
    Ben daha önce bu tip uygulamalar kullanmadım.

Mesela whatsapp üzerinden biriyle yazışmam data paketinden çok veri götürür mü?

Mesela 30 dakika kaç MB götürür?

İngiltere GSM yazanlar İMessagenin gönderdiği SMSler miş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Ben bir internet sitesinde İMessage ile ilgili bir şeyler okudum.

(http://www.iphoneturkey.com/2013/02/imessage-nedir-aktivasyon-etkinlestirme-yurt-disi-sms.html)

Burada İMessage yi aktif ettiğimizde bizden bir kereliğine ücret alınacağı yazıyor.
    Fakat ben her aktifleştirme işleminde benden ücret istiyor ve 2 kere benden ücret kesildi.

Şuan hattıda TL yok .Son TL leri İMessage çekti.
    Aktifleştirmek istediğimde " Operatörünüz, imessage’ı etkinleştirmek için kullanılan sms mesajlarını ücretlendirebilir” denen bir uyarı veriyor.Tamam diyorum ama zaten TL olmadığı için etkinleştiremiyorum.

Şuan hattım yurtdışını aramaya kapalı.
    Sizce sorun nedir?

İkinci bir sorum daha var.İMessage nin whatsapp / Line gibi uygulamalardan bir farkı var mı?(whatsapp bildiğim kadarı ile ücretli)
    Ben daha önce bu tip uygulamalar kullanmadım.

Mesela whatsapp üzerinden biriyle yazışmam data paketinden çok veri götürür mü?

Mesela 30 dakika kaç MB götürür?

İngiltere GSM yazanlar İMessagenin gönderdiği SMSler miş.

Para almaması lazım, herhalde normal mesaj yollamısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iMessage 'her' aktivasyon başına sizden para alır. Aktif etmek için yurtdışına bir adet SMS gönderiyor. iMessage'ı aktif ettikten sonra kapatmanızı tavsiye etmiyorum.

iMessage'ın farkı nedir? Sadece iMessage kullanıcıları arasında Mesajlar uygulaması üzerinden WhatsApp mantığıyla internet üzerinden yazışmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O hataya ben de düştüydüm. Her kapatıp açtığınızda alıyor tek seferlik değil maalesef.

iPhone kullanan whatsapp kullanıyordur iMessage gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

O hataya ben de düştüydüm. Her kapatıp açtığınızda alıyor tek seferlik değil maalesef.

iPhone kullanan whatsapp kullanıyordur iMessage gereksiz.

Kesinlikle. Restore ettikten sonra ilk işim kapamak oluyor

• sanki imassage servisini andriodle kullanıyorlarmış gibi yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

iMessage 'her' aktivasyon başına sizden para alır. Aktif etmek için yurtdışına bir adet SMS gönderiyor. iMessage'ı aktif ettikten sonra kapatmanızı tavsiye etmiyorum.

iMessage'ın farkı nedir? Sadece iMessage kullanıcıları arasında Mesajlar uygulaması üzerinden WhatsApp mantığıyla internet üzerinden yazışmaktır.

Sürekli açık tutmak şarjı etkiler mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarja elbette bir etkisi var ancak ciddiye alınacak kadar dev boyutlarda değil. Sistem içi çalıştığı için çok küçük boyutlarda olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Ancak sadece iOS kullanıcıları arasında mesajlaşabilirsiniz bunu da unutmayın. (Her iki tarafın da aktif etmiş olması gerekmektedir.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.