Bildirim
iMessage saçmalığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kevinsert
imesage denen naneyi kullanarak amerikadaki tanıdıklarımla mesajlaşayım dedim Türkiyede iken onlar internet bağlı olduğunda sorun yok mavi mavi mesajlaşıyoruz ama karşı taraf ne zaman internet bağlı olmasa ben imesage atsam 1-2 dakika sonra imessage yeşile dönüyor
bunun amerikayla alakası ne? karşı taraf internete bağlı değilse zaten yeşile döner ve operatörü kullanarak sms atmana izin verir!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 28 Haziran 2012; 5:58:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunun sacmalikla yada amerika ile alakasi yok. Sorun sizde. Ayarlardan kapatin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
iMessage in en güzel özelliğine saçma sapan demiş adam. _____________________________ FENERBAHÇE - AZİZ YILDIRIMInstagram: gokhanthn Twitter: gokhanthn -
quote:
imesage denen naneyi kullanarak amerikadaki tanıdıklarımla mesajlaşayım dedim Türkiyede iken onlar internet bağlı olduğunda sorun yok mavi mavi mesajlaşıyoruz ama karşı taraf ne zaman internet bağlı olmasa ben imesage atsam 1-2 dakika sonra imessage yeşile dönüyor
bu özelliği ayarlar -> imessage içerisinden kapatabliiyoruz.. Ama uyarayım, internet olmadığında mesajlarınız gitmeyecektir_____________________________ -
Whatsup messenger kullanın hocam, kafanız rahat olsun _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
İnternetsiz çalismaz tabiki hocam
Ahaha sacmalik demis ya :) bu konudan daha gerekli yararli ve islevsel oldugu kesin en azindan.
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
_____________________________ -
Sanirim arkadasin burda dedigini,karsi cikan arkadaslar tam olarak anlamamis. İlk basta mavi gosteriyor mesaji yolluyorsun ama karsi tarfta internet baglantisi yoksa hemen yesil oluyor demis. Dogru bir noktaya deginmis eger karsi tarfta internet baglantisi yoksa o zaman hic mavi olma dimi
quote:
Orijinalden alıntı: nitreex
Sanirim arkadasin burda dedigini,karsi cikan arkadaslar tam olarak anlamamis. İlk basta mavi gosteriyor mesaji yolluyorsun ama karsi tarfta internet baglantisi yoksa hemen yesil oluyor demis. Dogru bir noktaya deginmis eger karsi tarfta internet baglantisi yoksa o zaman hic mavi olma dimi
Zaten olmuyorki. Kardeşim ve bir kaç arkadaşımla sıklıkla iMessage kullanıyorum netten düştüklerinde buton renk değiştiriyor. Ayrica gönderilen mesaj sizde ünlemli olarak kalir eğer siz mavi iken bastiktan sonra yeşile dönerse operatörden gönder demeden göndermez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
¯\_(ツ)_/¯
-
Karşı taraf internete bağlı değilse bekletip bağlandığında göndermesini istiyorsanız, imessage ayarlarından internet bağlantısı yoksa sms olarak gönder'i kapatabilirsiniz. Bu durumda karşı taraf internete bağlandığında imessage gider ve ancak o zaman delivered/gönderildi uyarısı gelir, boşuna uluslarası sms ücreti ödememiş olursunuz. _____________________________ -
şu an whatsapp daha makul _____________________________ -
mesaj ayarlarından ''mesaj olarak gönder''i kapat arkadaşım o zaman sen de.. _____________________________ ondokuzüçikibindört -
imessage denen nane? _____________________________ -
Mesajı yazdığın boşlukta mesajin nasıl gideceğini gösteriyor karsı taraf o an bağlıysa iMessage yazıyor degilse Mesaj yazıyor mjlasirken buna da dikkat etmek lazım tabi
Edit imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_glryz -- 28 Haziran 2012; 22:29:50 >
-
quote:
Ayrıca once imesage olarak deniyor iletilmezse SMS olarak gönder seçeneğin acıksa SMS aram gönderiyor
En makulu SMS olarak gönderi kapatıp kullanmak lakin önemli bir mj ise gönderilmedi dediğinde manuel olarak göndermek
-
Bence en iyisi whatsapp yada viber kullanmanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sranten -- 28 Haziran 2012; 23:07:37 >
-
banada çok oluyor artık kullanmıyorum.Mavi iken gönderiyorum fakat gönderdiğim kişi o ara internet bağlantısını kapatınca benden tl gidiyor.Çok yaşadaım bu durumu öyle az buz değil.
I Am The Eye In The SkyLooking At YouI Can Read Your Mind
Benzer içerikler
- iphone 17 air yorumlar
- iphone ekran kilidi unuttum
- iphone kendi kendine ses kısıyor
- whatsapp isim değiştirme
- iphone telefonla konuşurken internet kesiliyor
- apple takas
- iphone 17e fiyat
- iphone yeni emojiler
- ıphone 18 pro max
- iphone 15 kablosuz şarj özelliği var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler