Şimdi Ara

İmei ve güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci olduğum için fiyat bakımından daha karlı olduğunu düşünerek bir kaç ay önce yurtdışı imei kayıtlı nothing phone 2 satın aldım. Telefon sistem ve Android güncellemelerini almıyor ve bankacılık uygulamaları root tespit ediyor. Playstore dan root checker indirip kontrol ettim bir tane uygulama root buldu resmini ekledim. İnternet ten baktığım kadarıyla bootloader kilidi ile alakalı olabilirmiş ama root varsa nasıl silinmesi gerektiğini de bilmiyorum açıkçası. Bu durumu nasıl çözebilirim ya da benim yapamayacağım bir işlemse istanbul da (tercihen Anadolu yakasında) bu işlemi yapabilecek güvenilir bir yer var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim cihaz şuan Android 13 telefon nothing os 2.1 de takılı kalmış durumda uzun süredir çözüm bulamadım, şimdiden teşekkürler.

Düzeltme:Aldığım kişi telefonu sıfırlayıp vermiş olduğu için imei silinmiş gibi düşünsem de ayarlarda imei gözüküyor yakın zamanda imei iki cihazda tespit edildi şeklinde SMS uyarısı geldi ancak telefon kapanmadı. Telefonu kendim hardreset atıp tekrar kurdum aynı Android ve os sürümünde açıldı ve kullanabiliyorum ancak yine bahsettiğim sorunlar devam ediyor değişen tek şey nothing in kendine ait hava durumu uygulamasının artık çalışmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaltimorX -- 10 Kasım 2025; 18:11:17 >

• İmei ve güncelleme sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 10 Kasım 2025; 21:41:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam önerebileceğiniz yer var mı istanbul içi

4 ay önce açıldı
    THL imei atma ve 3g sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.