Şimdi Ara

IMEI numarasi KLONLANMISTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba S3 mini telefonum var yeni aldım garantisi su anda elimde 1 ay oldu

Simdi telefonuma mesaj geldi xxxxx IMEI numarası KLOANLANMISTIR, cihaz 30 gun icinde kapatilacaktir, satin aldıginiz yere başvurun yazıyor

Sahtemi diye baktım;

Burdanhttp://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php?

Durumu : Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir.

Diyor ne yapmam lazım ?

• Telekominikasyon Kurumu'na yada operatöre faturanla başvurursan telefonunu sadece o numara ile kullanabilecek şekilde açabiliyorlar.
    Ancak bu elbette ki telefonun yasal sahibi açısından hak mahrumiyeti oluşturuyor. Para verip aldığın telefonda istediğin hattı takıp rahatça kullanamıyorsun.
    Tüketici mahkemesi yada hakem heyetine başvurarak yeni telefon alan da vardı bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam.

Kötü bir durum. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Telekominikasyon Kurumu'na yada operatöre faturanla başvurursan telefonunu sadece o numara ile kullanabilecek şekilde açabiliyorlar.
    Ancak bu elbette ki telefonun yasal sahibi açısından hak mahrumiyeti oluşturuyor. Para verip aldığın telefonda istediğin hattı takıp rahatça kullanamıyorsun.
    Tüketici mahkemesi yada hakem heyetine başvurarak yeni telefon alan da vardı bu yüzden yanlış hatırlamıyorsam.

Kötü bir durum. Geçmiş olsun.

- Teşekkürler Dediğiniz gibi para veriyorum alıyorum rahatça kullanamıyorum Aldığım yere götüreceğim kabul etmezlerse çok uğraşırız bunla diye düşünüyorum off. sıkılmaya başladım. Sağolun
  • - Peki birşey soracağım önceden oyun indiriyordum onlardan olabilirmi google play şuymuş buymuş v.s zarar gelirmi ?
  • cihazınızda root yoksa zarar vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

cihazınızda root yoksa zarar vermez.

- Root'tan Pek Anlamıyorum Aldım Telefonu açtım ayarlarını açtım o gün bu gündür aynı root bilmiyorum ama kurmadım herhalde.
  • o zaman rootsuz cihazınız ve herhangi bir oyun-uygulamayla ilgili değil merak etmeyin.aldığınız yere götürün derim ve değişim isteyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık IMEI Numaraları
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FutureLand

o zaman rootsuz cihazınız ve herhangi bir oyun-uygulamayla ilgili değil merak etmeyin.aldığınız yere götürün derim ve değişim isteyin.

Teşekkürler Yardımın İçin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.