Şimdi Ara

IMEI Klonlandı 30 Güne Telefon Kapanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün babamın telefona yasal uyarı göndereninden imei numaranız klonlanmıştır. telefon 30 gün içinde kapanacaktır. aldığınız yere başvurun diye mesaj geldi. şimdi ben aldığım yere gidersem ( mağazadan değil telefoncudan aldım, ama güvenilir tüm telefonları ordan aldım bugüne kadar) yardımcı olabilrlermi yoksa telefonun kayıtlı olduğu kvk ya mı başvurmalıyım ( ki kvk sony ericssonla yollarını ayırdı) şimdi napıcam ben. telefon k700 2005 yılında alındı yanlış hatırlamıyorsam.

• yokmu yaw bi fikir vercek oln
  • Geçmiş olsun babamın eski 3220 side 2 ay önce öle gtti şimdi yatıo.... dolabın içinde yan yatırdım dolabıda içinde oda duruo.
  • faturan elindeyse problem yok
  • fatura durmuyor ya. o kadar yıl oldu durmuyor artk. faturasız olmaz mı ?
  • fatura yoksa işin zor hem de 4 sene geçmiş aradan
  • benimde aynı şekilde 6630 telefonuma bugün uyarı geldi.allahtan faturamı elimde tutuyordum yarın nokiaya fax çekeceğim halledeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satan dükkan faturanın kesildiği koçanı min 5 yıl muhafaza etmek zorundadır. yapman gereken şey şu:

faturanın asıl bir nüshası kimlik fotokopin ve yanılmıyorsam satıcıdan alacağın bi taahhütname ile telekominikasyon kurumuna başvurman gerekiyor. cihaz zamanında kvk dan alındığı için bu işi onlar yapmalı. sen gerekli evrakları telefonla onlarla görüşüp gönder onlarda telekominikasyon kurumu ile bağlantı kuracaklar ve belirlediğiniz tek bir numara için telefon görüşmelere açılacak. her el değiştirmede yada başka bir numara açılımı için bu işlemi tekrarlamanız gerekiyor malesef. telekominikasyon kurumunun bu tarz mağdurlar için çalışmaları devam etmekteymiş. nasıl çözüm bulabilirler bende bilmiyorum. kvk dan bana verilen bilgi bu yöndeydi. artık piyasası bitmiş değeride kalmamış bir telefon için uğraşmaya değermi tartışılır. bu alım gücünüzede bağlı ama bütün bunların olup bitmesini beklemek yerine bence yeni bi cihaz alın yada bi imei nosu çaktırın gitsin. bu telefon için beklemeye değmez bence.
    saygılar...

• Nasıl uayarı gelir yaw. Telefonlarınız kaçak mı ???? Nokia'dan her şey beklenir gerçi... :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 13 Temmuz 2009; 11:55:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.