Şimdi Ara

IMEI Kayıt İşlemlerine ve Fiyatlandırılmasına Düzenleme Getirilmesini Talep Ediyoruz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
3
Favori
14.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşmanlar , teknolojiye yeniliğe düşmanlar . Bir telefondan %50 vergi koyup üreticilerden çok kazanmaya alıştıkları için zam yapılmazsa dua edin.

Telefon be sadece telefon . Yurtdışında son tüketiciye 299$ satılan cihaz memlkette 5000 TL.

Irak'ta Suriye'de bile millet bedavaya kullanıyor nerdeyse.
    Zaten devletin "kaçak" diye adlandırdigi telefonlar da burdan geliyor.

Millet tersine mühendisligin kitabını yazdı IMEI atacağız diye .
    Halka her konuda zulüm ediyorlar.

Birde bunların yalakları var dış ticaret açığı diye zirlayan.

Parayı ben kazanıyorum ulan nasıl harcayacağıma devlet ne diye karışıyor?

İster yurtdışı alırım ister yurt içi .
    Adam akıllı telefon ücretsin sözüm ona "yerli" üretici onlardan alalım
    Herifler dalga geçer gibi hala 2016 giriş seviyesi işlemcisi olan SD 245 cipli telefon üretiyor be .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Kasım 2021; 9:31:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nedense polyanna geldi aklıma

• Soda ya meyve suyuna ÖTV getiren bir iktidardan bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islam0326 -- 3 Kasım 2021; 11:10:2 >
  • %36 düzenleme gelecek. Hadi yine iyisiniz

• Sim kartı saçmalığı kalksın yazık. Neyse bas ambüle ağla sonra

• abeslank kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu çalışma keyfi bir banlama amacıyla sunulmadı. Almanya'da çalınan bir telefonun başka bir ülkede ve operatörde kullanılmasının önüne geçilmesi amacıyla sunuldu. Amaç telefon hırsızlığının azaltılması ve hırsızlık sonrasında kolayca başka yerde satılmasının önüne geçilmek istenmesi. Madde hala taslak halinde ve tartışmalar, fikir alışverişleri devam ediyor.

Saygılarımla.

• Türkiyede yaşamıyorum Vergimi yurtdışında veriyorum dedikten sonra iyi bari en azından TC nonuzu falan alıp hakkınızda tutuklama emri falanda çıkarılabilirdi.

Ucuz yırtmışıssınız.

• imei' ye düzenleme istiyoruz ama siyasi konuşmayın ühühühühüh.

2022 yılı yeniden değerleme oranı yüzde 36,2 olacak. bu kafayla daha çok ağlarsınız.

al sana düzenleme al. umarım bir sonraki sene %200 çakarlar

https://forum.donanimhaber.com/vergi-zam-orani-belli-oldu-mtv-ve-imei-kayit-ucreti-2022-de-ne-kadar-olacak--151015273

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Tebrikler yaklaştınız. 2732 tl hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Aslında bu tahmini yaparken hiç zorlanmadım hatta tam olarak yaklaşammamışım bile. 3000 bandına daha yakın ama küsüratlı bir sayı bekliyordum. Tam bu konuyu açıp "çok umutsuzsunuz ya" diyerek hükümeti tanıyamamış arkadaşı ilgili haber başlığının altına çekmeye gelmiştim. Şimdi bu arkadaş onca mesajdan bu haberi filan göremez. İyisi mi kendisine ilgili haberin altında bildirim gönderelim.  

Edit: Karar henüz kesinleşmemiş, bu sadece ÜFE oranlarına göre yapılan yeniden değerleme sonucu ortaya çıkan sayı. Reisin lütfedip vergileri vs biraz daha kırpma ya da yukarı çekme yetkisi var. Kesin sayı Kasım sonunda resmî gazetede verilecekmiş. O yüzden bildirim yollamaktan vazgeçtim. Neyse sayılı gün çabuk geçer.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2021; 14:29:2 >

• IMEI kayıt harcı 2006 TL'den 2732 TL'ye çıkacakmış, hayırlı uğurlu olsun.

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Siyasi konuşup başını ağrıtmak istiyorsan buyur konuş.

• blackcat67 kullanıcısına yanıt

iyi olmuş umarım seneye 5000 olur

• blackcat67 kullanıcısına yanıt

biz bunları 10 yıldır yeterince konuşuyoruz ama sen hala hayal dünyanda yaşamaya devam et. imei 5 bin olana kadar durmak yok yola devam. müstehak

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Değerli dostum, ben sadece bir konuya dikkat çekmek istedim ve başarılı olduğumu da düşünüyorum. İlerleyen günlerde daha aktif bir şekilde konunun üzerine eğileceğiz. Şimdilik sadece bazı insanların bu konuyu dile getirmesini bekliyoruz.

• 2800TL oldu :)

• falterubbix kullanıcısına yanıt

İşte Allah bu kuralı konduranın / konduranların belasını versin. Bu nasıl bir beyinsizlik. Düşünce özgürlüğü olan bir ülkede düşüncesiz beyinsizlerin koyduğu kurallar bu kadar olur.

Allah hepsini tez zamanda ıslah etsin.

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt

amin. tek yol gitmeleri.

yeni gelenler de aynı şekilde ilerlerse zaten artık bu ülkeden zerre umudum kalmaz, göç düşünürüm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.