|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkforce -- 14 Temmuz 2015; 19:01:07 > |
|
Selamlar, Benim de buna benzer fakat biraz daha karisik bir problemim var. Yurtdisindan hat ile getirdigim telefon ayni zamanda 2 sene kontratli bu nedenle cihaza baska bir hat takamiyorum. Ancak kontratim dolunca cihazi Turkiye' de kullanabilmek icin cihaz IMEI sini e-devlet' den uzerime kayit yaptirdim. Simdi 120 gunluk surem dolunca yurtdisi numaramla dahi cihazi kullanamiyorum. giden ve gelen arama yapilamyor. Karti cikarip herhangi birine ait cihaza takinca arama yapilamiyor ama cihaz yerli sebeke karta kilitli oldugu icin problem cihazda mi yoksa Bilgi Teknolojileri tarafindan cihaz mi kilitlendi bilmiyorum. BTK yi aradigimda onlar cihaza yerli hat takarsaniz calisir diyor cunku kayitli cihaz ama hat kayitli olmadigi icin calismaz dediler. Ama cihaza da yerli hat takamiyorum... Bir fikri olan var mi? Tesekkurler |
|
devlet boşuna bu tür işler yapmaz şimdi bir telefon da bana alsana modunda bu imei kaydı. iyi ki yurtdışında böyle birşeye cesaret edemiyorlar. akp Türkiye’sinde maalesef vergi ve harçlar başa bela oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
cepte taşınabikecek kadar küçük ve bataryasıyla çalışan bir model var mı? bu çok mantıklı bir çözüm ama o tür modeller hep harici bir güç kaynağına ihtiyaç duyuyor diye biliyordum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İnsan iyi niyetli düşünüyor, tabi bu fikirleri ortaya atanları arka plandaki şeytanlıklarını düşünemiyorduk o zamanlar. şimdi kanunun 1 maddesi ortaya çıkınca nasıl bir şeytanlık düşünmüş olabileceklerini yazabiliyoruz. İnsanoğlu tecrübeyi böyle ediniyor ne yazıkki.. |
|
maalesef o zamanlar bu kadar kötü olacağını kestirmek zordu. artık herkes biliyor ama yine de onlar başta. en kötüsü de devlet aldığı vergilerden zor vazgeçer yani hükümet değişse bile başımıza bela olan bu vergiler kalmaya devam edecektir... keşke 5 sene sonra biri alıntılasa da mazi oldu bak nasıl da imei olayını kaldırdılar dese. imei kayıt olayına karşı değilim ama kayıt için ücrete kesinlikle karşıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba şuan durum nedir hala imei kapanmış cihazlar yabancı simkartlarla çalışıyormu, bilginiz varmı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 16 Ocak 2021; 19:23:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ben yurtdışı iphone 16 pro max aldım, 10 ay kullandıktan sonra (2+4+4) kalan 4 ayda yurtdışı esim üzerinden hot spot yaparak kullanmayı planlıyordum ama bu şekilde olmaz kullanamazsınız deniyor. siz hala aktif olarak kullanıyor musunuz bu yöntemi? |
|