Şimdi Ara

IMEI'i tekrar orjinal hale getirmek zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta aldığım Samsung i8910'u USB ile bilgisayara bağlayıp SAMSUNG PC Suit veya Nokia Ovi Suit'e tanıtabilme çabalarım hüsranla sonuçlandı.
    Her ne denediysem bu programlar i8910'u görmedi-tanımadı.
    Yardım eden de çıkmayınca, artık daha fazla çabalamayı bıraktım.

GittiGidiyor.com'dan SPOT aldığım bu tlfunun IMEI numarası da değiştirilmiş. Bu durum ZATEN belirtilmişti.
    *#06# tuşlanınca ekrana gelen IMEI numarası ile tlfonun pil yuvasındaki etikette yazan numara farklı.

*#06# tuşlanınca ekrana gelen IMEI numarası, sorgulanınca "ithalat yoluyla kaydedilen ürün" gibisinden birşey yazıyor
    AMA tlf markası da FARKLI görünüyor. SANIRIM farklı bir tlefun IMEI numarası kopyalanmış.

Pil yuvasının arkasında yazan gerçek IMEI numarası (*#06# tuşlamayla görününenin yerine geçirip) aktive edebilsem,
    fatura istenMEZ ise hac-turizmi yapan bir yakınımın hacılarından birinin pasaportuna işletebilirim.
    EN sağlıklısı bu yöntem AMA orjinal IMEI'ye geri dönüş zor mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 9 Kasım 2011; 17:45:15 >

• bence diğerini nasıl kolaylıkla çaktılarsa,orjinal imei yi de kolaylıkla yeniden çakarlar,sende dediğin gibi pasaporta kaydedip kullanırsın.
  • ÖYLE YAPARSAM, sonrası nasıl olur? ÇÜNKÜ orjinal imei'yisorgulattım da o da "ithalat yoluyla kaydedilen ürün" AMA Siemens C75 olarak görünüyor.
    ÖNCELİKLE tlfa orjinal imei'yi geri yükletmem gerekiyor, sonra da bir pasaporta işletmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.