Şimdi Ara

IMDB Top 250 Dizi Listesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IMDB'nin top 250 film listesinden sonra yeni listesi tv dizileri listesi

http://www.imdb.com/chart/toptv

Ne kadar kayda değer bir liste tartışılır ama el altında bir liste olması güzel olmuş diye düşünüyorum. Liste zamanla tam oturacaktır, şimdilik sıkıntılı görünüyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Liste kötü olmuş.
  • person of interest 242. sırada

• Tıpkı filmlerde olduğu gibi bu da çokça eleştiri oklarına maruz kalır. Genel bir ortalamanın sıralandığı yüzeysel bir liste, fazlası değil tabii ki.
  • İşler Güçler, Supernatural - Lost ve Prison Break'ten önde

Behzat Ç. ve Leyla ile Mecnun, Fringe ve Stargate SG-1'den önde

Film sıralamasından daha fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 14 Ağustos 2015; 19:57:57 >

• The wire dışında fail

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste beta olduğu için bazı mallıklar olabilir ama bence listenin başı breaking bad olmalı
  • Film listesinde olduğu gibi insanlar beğendiği dizileri aşağıda görünce hemen liste çöp diyecekler Daha tam oturmamış sanki düzene girince değerlendirmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Tıpkı filmlerde olduğu gibi bu da çokça eleştiri oklarına maruz kalır. Genel bir ortalamanın sıralandığı yüzeysel bir liste, fazlası değil tabii ki.

Orası öyle tabi. Ama en azından bu tarz bir liste olması da iyi bir şey. Imdb manipüle edilebilir bir ortam oldu zaten artık bu da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popüler dizilerin listesi gibi olmuş.
  • Game of thrones u ilk 250ye sokmuşlar

Ayrıca Prison break 1.sırada olmalıydı.

• Liste oylama sonucunda çıkan puanlara göre koyulmuş sanırım, birçoğumuzun söylediği ve söyleyeceği gibi liste yanlışlarla dolu.

• saçma bir liste. betadan çıkınca düzelir belki. 24, behzat ç'nin gerisinde. bms ilk 100'de olmalı bana göre. işler güçler supernatural'ın önünde

supernatural'ın ilk 5 sezonu bile yeter, ilk 50'de olmak için. band of brothers'ı izlemedim. lisetede 1. olduğunu görünce izlemeye karar verdim bakalım 1.liği hakediyor mu. ayrıca prison break bu listede olmalıydı.
  • Liste malca

• keşke biraz daha özen gösterselermiş listeye puana göre falansa belli yani bizim milletimiz basmış oyu bizim dizilere.Prison break falan hakettiği yerde değil net.
  • imdb listesini eleştiren arkadaşların kaç tanesinin imdb hesabı var oylamalarını yapıyor çok merak ediyorum.

30 diziyi izlemiş bitirmiş oyumu vermişim. Bitmemiş dizileri izlemiyorum her hafta beklememek için.
  • Çoğu dizi hakettiği yerde değil, olmamış. Band of brothers gerçekten çok güzel ve bağlayan bir dizi, gerçek gibi yaşıyorsunuz izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Çoğu dizi hakettiği yerde değil, olmamış. Band of brothers gerçekten çok güzel ve bağlayan bir dizi, gerçek gibi yaşıyorsunuz izlerken.

Hocam fark ettiysen 2010 sonrası yapımların puanı asırı derecede fazla. Millet bu GoT bb hayranlarının övgülerinden abartılarından dizi bakamıyor sadece onları izliyor .
    Ayrıca puanlamada sezon Sınırı gelmeli. Mini diziler ve tek ya da 2 sezonluk diziler için ayrı yer olmali
    Mr robot gibi 8 Bölümün yayımlanmış dizi 9.1 puan almış yani oylama artık eskisi kadar düzgün değil bu fanlar Yüzünden. Filmlerdede böyle bakıyorsun film çıkmadan 10 puan vermeye başlıyorlar saçmalıklar oluyor böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

imdb listesini eleştiren arkadaşların kaç tanesinin imdb hesabı var oylamalarını yapıyor çok merak ediyorum.

30 diziyi izlemiş bitirmiş oyumu vermişim. Bitmemiş dizileri izlemiyorum her hafta beklememek için.

Eleştiri yapmak için IMDB'ye üye olmak mı gerekiyor? Üye olup oy vermeden eleştiri yapamaz mıyız? Ne cins insanlarsınız ya.

IMDB'nin bu şekilde olmasının sebebi herkesin oy kullanıp, saçma sapan yapımlara (hatta daha vizyona girmemiş filmlere ve dizi bölümlere) 9-10 puan vermesinden dolayı oluyor.

Çok büyük bir iş başarmışsın IMDB'de oy kullanarak. Üstün hizmet madalyası almayı haketmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 16 Ağustos 2015; 23:51:56 >
  • liste çok dikkatsizce oluşturulmuş bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.