Şimdi Ara

İmamoğlu için yine 'tahminim' dayalı 4. dalga operasyon başlatıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1925837242905280950

“Seyahatlerden elde edilen para miktarı birkaç yüz milyon dolardır ‘bu benim tahminim’. Daha da fazla olabilir ve yarısından fazlasının Ekrem İmamoğlu’na ait olduğunu ‘düşünmekteyim’ dedi.”

bunların tek tutunduğu dal "yerlı ve mıllı" olayı kaldı. onların hepsi istisnasız batı lisanslı ürünler. amaçları da rusya ve çin gibi ülkelere karşı silahlanma kaynağı oluşturmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buna kimse inanmıyor. adam gerçekten çalsa bile artık kimse inanmaz.

• İmamoğlu'nun yolsuzluk yaptığına toplumu inandırmak istesem önce bir kafamda kurgularım ya, önce mantıklı bir neden bulurum sorulacak sorulara bir cevap ararım. Yok abi hiç bir mantıklı sebep-sonuç ilişkisi görmedim.

Bu adamın parası mı yok çok mu fakir de yolsuzluk yapacak? Didik didik kontrol altında olduğunu bilmiyor mu sanki de suç işleyecek? Terör örgütü diyeceğine belediyenin kaynaklarını siyasi popülarite elde etmek için kişisel faydasına döndürecek örgüt elebaşı falan diye inandırıcılığı olan bir şeyler uydurun bari. Hani hiç inanmasak bile acaba olma ihtimali var mı diyelim bari.

• Arkadaşlar gelişmeleri takip eden biri olarak diyorum faso fiso mevzular. Şöyle diyim akp nin en küçük belediyesi daha kirlidir.

Kaldı ki Ekrem in hedefi Cumhurbaşkanı olmak bu adam dinleniyor takip ediliyor düşünün gittiği balıkçıda bile takip edilen bir adam. Böyle birisi çalmaz yemez yani..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar Ertan Yıldız'ın İLK İFADESİ...

Ve farkıydaysanız Hakim illk bu itirafları sonrası SALMADI ADAMI ve 15 gün sonra tekrar ifadesini aldı ondan sonra bazı sonuçlara ulaştık deliller elde ettki dedi ve ondan sonra saldı.

Ama ALGI kasaacaksınız diye her zaman gibi taktiklere gidiyorsunuz.

Not: Bu arada geçen Ersan Şen diyordu bu ilk ifadeside kendi suçunu hafifletmeye çalışmak için öyle veriyormuş itirafçılar. Kendi işin içinde olsada sanki yokmuş gibi göstermeye çalıştığı için tahmin ediyorum ki düşünüyorum ki duydum ki şeklinde veriyorlarmış ifadeyi. Ama mahkeme yemiyor tabi bunları bana KESİN elle tutulur gözle görülür belge bilgi vermeden salmam diyor ve salmadıda. 2. İfadesi daha düşmedi orada ne söyledi ne itiraf ettide serbest kaldı ona bakmak lazım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.