Şimdi Ara

İmama Pkk'dan ölüm tehdidi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ViveLaCommune

O olayın videosu değil ama, STAR "PKK tehdit etti" dediğine göre muhtemelen şöyle bir olay yaşanmıştır:https://twitter.com/FINCIKsampiyon/status/613846783823884288

Allahın faşistleri sizi İnsanları zorla kaçırırlar gencecik Kürt kızlarına bile kurşun sıkarlar gelip burada İnsanlık dersi vermeye kalkar utanmadan.He tüm coğrafyalarda tüm ülkelerde bir siz eziliyorsunuz.Bir erdem kazanamadınız bu arada bahsettiğim PKK yoksa Kürtlerin içinde senden kat be kat mert insanlar dolu.

http://www.internethaber.com/diyarbakirda-pkkya-karsi-oturma-eylemi-665334h.htm

• Periah kullanıcısına yanıt
    Ben de programlama dilleri konusunda yetkin değilim. Bu yüzden kalkıp kimseye bu alanda ders vermeye çalışmıyorum. Paçandan akan cahilliğe bakılırsa sen de ideolojiler alanında çok yetkin değilsin. O zaman çok da yorum yapmamaya çalış bence.

Ha ama illa yapmak istiyorum diyorsan azcık çaba göstermen gerekiyor.
  • ViveLaCommune kullanıcısına yanıt
    Neye çaba göstermem gerekiyor stalin gibi hitlerden bile daha çok masumu katletmiş birinin forumlarınızda baş tacı edilmesini mi ?

Üniversitelerde yediğiniz haltları bütün üniversiteliler bilir. Sırf sizin görüşünüzden değil diye açılan stantlara saldıran komünist kılıklıları defalarca gördüm.

Salon basıp konferansları sabote etmeye calışmanızı çok gördüm.

Güç elinizde olsa dünyayı karanlığın en dibine sürükleyeceğinizi anlamak için uzman olmaya gerek yok. Bir kere en temelde kendi görüşlerinizin sakat olabileceğini yanlış düşünebileceğinizi en ufak bir an bile aklına getiremeyecek kadar körleşmişsiniz.

Dandik bir ideoloji uğruna gencecik beyni yıknamış insanları ölüme gönderebilek bir zihniyettesiniz. Kısacası tehlikelisiniz ve insancıl kesinlikle değilsiniz.

FAŞİZMİN KIZIL KARDEŞLERİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSİNİZ. Birbirinize bu kadar çok benzediğiniz içinde birbirinizden bu kadar çok nefret ediyorsunuz.

Seni insancılsın da ne yapıyorsun kardeş?

Mesela, okuluna ÖSO destekçileri gelse, Kürtleri, Ezidileri, Ermenileri, Alevileri katlederek verdikleri özgürlük mücadelelerini anlatsalar sen sesini çıkarmaz, o konferansı basmazsın değil mi? Neden, çünkü insancılsın ve insancıl olmak insanlık düşmanlarına karşı susmayı gerektirir değil mi?

Ya da mesela, okuldaki rektör onlarca asistanı 'solcu', 'muhalif' olmaları sebebiyle işten atsa, yerine de kendi adamlarını soksa, sen rektörün okulun güzelliklerini anlattığı konferansı basıp rektörü teşhir etmezsin değil mi? Neden, çünkü insancıl olmak haksızlık karşısında sessiz kalmaıy, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyi gerektirir, değil mi?

Mesela İHH okula gelse, Suriye'ye yardım topluyoruz dese. Sen de yapılan yardımların, Suriye'de yaşayan insanların kafasına düşecek bombalara dönüşeceğini bilsen, o standı basmazsın değil mi? Çünkü insancıl davranıyorsun sen.

Ya da AKP'nin ekonomi politikalarını belirleyen ekipten bir vekil gelse okuluna. Sen Soma'yı, Ermenek'i yaratan ekonomi politikalarının sahibi insanları okulunda ağırlarsın. Çünkü insancılsın. O kişinin, son 13 yılda ölen binlerce işçinin katili olması senin için bir şey ifade etmez. Çünkü insancıl olmak bunu gerektirir.

En büyük insan sensin. Haksızlıklar karşısında sesini çıkarmayan, ucu sana değmeyen hiçbir işe karışmadan sağa sola insanlık dersi vermeye çalışarak, ortalığa cehalet saçarak yaşadığın için insancılsın.

Ama biz değiliz he mi? Çünkü dışarıdan seyretmeyip mücadele etmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu da seni rahatsız etmiş. Kusura bakma, bir daha yapmayız.

Akademisyenleri, Alevileri, işçileri yalnız bırakırız bir dahakine. O zaman insanlık kazanır değil mi? Biz susarsak, insanlık ayaklar altına alınırsa insanlık kazanır.

bana epey mantıklı geldi, bir de bunu deneyelim.

Zaten anlamanı beklemiyordum sayın mükemmel eksiksiz fikirli arkadaşım.

Doğru benim üniversiteme işid eleman yollayıp kürtleri nasıl keseriz konferansı veriyordu siz onu dağıttınız.

İşid gelip stant açtı ezidileri öldürmemize yardım edin diye o standı siz dfağıttınız değil mi !

Çocuk mu kandırıyorsun sen. Sırf sizin gurubunuza üye değiller diye yine sola yatkın bir grubun standına saldırdınız bnuraya açamazsın diye. Onun dışında Hocalı katliamını anma günü etkinliğini bastınıza insanların acısına işte bu kadar ortaksınız siz.

Başkaları öldürüldüğü zaman keyiften dört köşe ama işin ucu size dokununca işid diye dört dönüyorsunuz. İki yüzlüsünüz.

Sizin hdp zihniyetiniz gezi eylemleri sırasında doğudaq kimseyi sokağa salmadı. Demirtaş denen herif gezi bir darbe girişimidir dedi. İşte sizin gerçek yüzünüz budur sadece kendine özgürlükçü insan tipi. Stalin gibi , mao gibi milyonlarca insanın açlıktan , sürgünlerde ve silahlarla katledildiği rejimlerin yöneticilerini elinizden geldiğince savunurken ne zaman işin ucu size dönse humanist geçinirsiniz. Çünkü çıkarcısınız.

Stalin Hitler ona saldırmadan öncetonlarca demir madeni yolluyordu almanya ya gidip başkalarını katletsin diye, faşizmi besliyordu polonya 'yı sırtından vuruyordu. Faşizmin arkası rahat olsun diye saldırmazlık paktları imzalıyordu ne zaman faşistler sizin faşizminize saldırdı o zaman hitler faşist oldu.

Bugün küçük stali,nler olarak yaptığınız şey farklı değil. Burada insanlık yok burada sadece hırs ve çıkar var. Amerikanın yukardansize yolladığı silahlarla yaptığınız bir çıkar mücadelesi. Gittiğiniz her yerde yerli sivil halkı sürüyorsunuz yerine kürtleri koymak için insanları topraklarından ediyorsunuz ama bunlardan çıkıp iki kelime laf ediyormusunuz ? Hayır !!!

Çünkü iki yüzlüsünüz , çünkü umrunuzda olan insanlık değil bu maske altında nasıl çıkarlarımı yürütürüm derdindesiniz. Mertseniz maskenizi düşürüp çıkın ortaya !

Seninle gecen gunlerde tartistik ,hatirlarsan eger simdi burada ki yazilarini okuyorum ve bir "ummetci " diyorsun ya bana seni takdir ediyorum...

Yazdigin seylere harfiyen katiliyorum ama din dusmani gibi davranmana anlam veremiyorum bu bahsettigin olgularin hepsi islamiyette zaten var ,sen cikari icin dini kullanan yada onu bir cikar malzemesi olarak kullanana ne bakiyorsun...

Suan ki muslumanlar cogunlugu islam
    Yasayisini yansitmiyor iste bu yuzden insanlarda kotu algi olusuyor... Senin dine bakis acina aslinda bu tarz muslumanlar sebep oluyor...

Yoksa aslinda konusman acikcasi guzel bir konusma....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atabey_sahabettin A kullanıcısına yanıt
    İmam hakkında neden düzgün bir bilgi yok.....Varsa LİNK VS alabilirmiyim...
  • Rdiesel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Konuşmalarımızı anımsayamadım açıkcası.

Din düşmanlığı konusuna gelirsek. Benim kendi dünya görüşüme göre hiçbirşeyi kökeninden reddetmeyi hoş karşılamıyorum. Hayatta yaşamayı sürdürdükçe hayatın siyah ve beyaz değil griden oluştuğunu anladım. Tek bir doğru yok.

Bu bakış açısıyla baktığımda İslamı reddeden biri değilim sadece karşımdaki siyasi görüşteki insanlar her yapılan kötülüğü dahi islam perdesi altında savunmaya başlayınca bunu bu kadar sahiplenince tartışmanın hareretiyle karşıt tarafa kayıyorum.

Aynı şeyi Osmanlı konusunda da yaşadım. Osmanlı devleti gibi benim çok büyük saygı duyduğum bir devlet bile bu tartışmalara alet edilip bir siyasi görüşün paravanı haline getirilince karşı taraf Osmanlı düşmanı bir çizgiye düşüyor bir anda halbuki İslamiyet öncesi büyük Türk devletlerine ne kadar saygım büyük ise İslamiyet sonrası büyük Türk devletlerine de saygım o kadar büyüktür. Ama işin içine siyaset girdiği zaman doğruluğu yanlışlığı belli olmayan düşüncelerimize tarihimizi dinimizi kattığımız zaman kimi insanlar eski Türk devletlerini kimileri ise Yeni Türk devletlerini yerer duruma düşüyor. Yani her durumda kendi tarimizi kötüleyen bizler zarar görüyoruz.

Aynı şeyde Atatürk'ün kullanılması konusunda yaşandı. İşte burada yaşanan olay kutuplaşmadır farkında olmasakda Türk toplumu olarak kendi tarimizi karalayan insanlar haline geldik beğensekde beğenmesekde bu tarihin bir bütün olduğunu laikliği ile dini ile , moderni ile gelenekseli ile hepsinin aslında biz olduğunun ayırdından uzaklaşmaya başladık.

Sadece şunu söylemek istiyorum sadece doğru bildiğimi söylemek isteyen biriyim. İslamın söylediğini değil , Atatürk'ün söylediğini değil, kominizmin veya kapitalizmin söylediğini değil sadece kendim doğru bildiğimi söylemek istiyorum ama zaman zaman bende ideolojilerin içinde kayboluyorum.

Hayata bir şeyin damgası altında bakan değil sadece bakan biri olmak istiyorum. O nedenle düşüncelerimi bir dine göre eğip bükersem bu samimi bir davranış olmaz. Zaten öbür tarafta adil bir yaratıcı varsa senin adam olup olmadığına bakar bence gerisine değil.

dediklerine katılıyorum ama uslübünü beğenmedim.o yüzden namıslı komünist.çepik çepik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 25 Haziran 2015; 20:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Siz Koministler Faşistlerin yüzünü kızıla boyamış kardeşlerinden başka birşey değilsiniz. Baskı , insanları susturma, cinayetler soykırımlar ideolojileriniz uğruna bunları bile savunabilecek zihniyetde gördüğümde yolumu değiştirdiğim kişilersiniz.

Hdp ve onların sevgi pıtırcığı kürt seçmenini ve senin gibi benliğini kaybetmiş kişilerin üniversitelerimizde örgütlenerek kendiniz dışındaki her sesi nasıl susturmaya çalıştığınıza 4 yıl yakınen tanık oldum.

Kısacası eski tip komünist veya kafatasçı faşist sadece adları değişik özü aynı... O imam kaçmasaydı yarın bir gün yeni bir olayda bir kurşunakurban gideceğine adım gibi eminim.

Katılıyorum

• quote:

Neye çaba göstermem gerekiyor stalin gibi hitlerden bile daha çok masumu katletmiş birinin forumlarınızda baş tacı edilmesini mi ?

Üniversitelerde yediğiniz haltları bütün üniversiteliler bilir. Sırf sizin görüşünüzden değil diye açılan stantlara saldıran komünist kılıklıları defalarca gördüm.

Salon basıp konferansları sabote etmeye calışmanızı çok gördüm.

Güç elinizde olsa dünyayı karanlığın en dibine sürükleyeceğinizi anlamak için uzman olmaya gerek yok. Bir kere en temelde kendi görüşlerinizin sakat olabileceğini yanlış düşünebileceğinizi en ufak bir an bile aklına getiremeyecek kadar körleşmişsiniz.

Dandik bir ideoloji uğruna gencecik beyni yıknamış insanları ölüme gönderebilek bir zihniyettesiniz. Kısacası tehlikelisiniz ve insancıl kesinlikle değilsiniz.

FAŞİZMİN KIZIL KARDEŞLERİNDEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSİNİZ. Birbirinize bu kadar çok benzediğiniz içinde birbirinizden bu kadar çok nefret ediyorsunuz.

Saçmalamaında bir sınırı olmalı.....Ama galiba yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: atabey_sahabettin

quote:

Siz Koministler Faşistlerin yüzünü kızıla boyamış kardeşlerinden başka birşey değilsiniz. Baskı , insanları susturma, cinayetler soykırımlar ideolojileriniz uğruna bunları bile savunabilecek zihniyetde gördüğümde yolumu değiştirdiğim kişilersiniz.

Hdp ve onların sevgi pıtırcığı kürt seçmenini ve senin gibi benliğini kaybetmiş kişilerin üniversitelerimizde örgütlenerek kendiniz dışındaki her sesi nasıl susturmaya çalıştığınıza 4 yıl yakınen tanık oldum.

Kısacası eski tip komünist veya kafatasçı faşist sadece adları değişik özü aynı... O imam kaçmasaydı yarın bir gün yeni bir olayda bir kurşunakurban gideceğine adım gibi eminim.

Katılıyorum

Ona buna katılmak yerine iki konudaki sorularıma cevap vermeye ne dersin....

• Pkk zaten İslam düşmanı ateist bir çete. Teröristlerinin çoğu sünnetsiz. Bunlar kesinlikle kürt değil. Kürtler Müslümandır. Cenaze namazında bile göremezsiniz pkk siyasetçilerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 27 Haziran 2015; 14:05:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Namaz kilmakla musliman olunsaydi.....

• quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Pkk zaten İslam düşmanı ateist bir çete. Teröristlerinin çoğu sünnetsiz. Bunlar kesinlikle kürt değil. Kürtler Müslümandır. Cenaze namazında bile göremezsiniz pkk siyasetçilerini...

Ateist olunca ne oluyor niye bunu belirtiyorsunuz ki ? Adamlar dini bir amacla eylem yapmiyor kimseyi sirf musluman diye oldurmuyor.Milliyetci temelleri var ve kandan beslenen gerici sol ideolojileri temel aliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türden haberler CHP lilerin işine gelmez. Hemen AKP algı yönetimine başladı falan fıstık der kafasını başka yöne çevirir.

Dünyanın başka hiç bir ülkesinde bu kadar iki yüzlü muhalefet yoktur. AKP böyle oynak bir muhalefete karşı 13 yıl çok çok iyi dayandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

quote:

Pkk zaten İslam düşmanı ateist bir çete. Teröristlerinin çoğu sünnetsiz. Bunlar kesinlikle kürt değil. Kürtler Müslümandır. Cenaze namazında bile göremezsiniz pkk siyasetçilerini...

Ateist olunca ne oluyor niye bunu belirtiyorsunuz ki ? Adamlar dini bir amacla eylem yapmiyor kimseyi sirf musluman diye oldurmuyor.Milliyetci temelleri var ve kandan beslenen gerici sol ideolojileri temel aliyorlar

Pkk kafir bir örgüttür. Din düşmanıdır. Bunu Kürt kardeslerimizin bilmeye hakkı var. Asala terörü bitti Pkk başladı tesaduf mü bunlar? Pkk yillarca Ermenistana hizmet etti.

Ayrıca Pkk sol bir orgut degildir. Sovyetler Birligi dagilinca komunizmden vazgectiler. Pkk şu an tamamen Abd kontrolündedir. %100 hem de. Buna da itiraz etmezsiniz artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wolffe

quote:

Pkk kafir bir örgüttür. Din düşmanıdır. Bunu Kürt kardeslerimizin bilmeye hakkı var. Asala terörü bitti Pkk başladı tesaduf mü bunlar? Pkk yillarca Ermenistana hizmet etti.

Ayrıca Pkk sol bir orgut degildir. Sovyetler Birligi dagilinca komunizmden vazgectiler. Pkk şu an tamamen Abd kontrolündedir. %100 hem de. Buna da itiraz etmezsiniz artık

Son aylarda dindar diye birsürü Kürt öldürdü zaten pkk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.