aranızda amma saçmalayan kişiler var.Bizi hala 1000 sene evveline götürmek istiyorlar!!! türkiyede ve dünyada,demokratik ülkelerde ,resmi nikah yaparsın sonrada müslümansan dini nikah yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
aranızda amma saçmalayan kişiler var.Bizi hala 1000 sene evveline götürmek istiyorlar!!! türkiyede ve dünyada,demokratik ülkelerde ,resmi nikah yaparsın sonrada müslümansan dini nikah yaparsın
daha lafımı bitirmeden sayfa gitti hristiyansan kilisede dini nikah yaparsın,yahudi isende sinagokta dini tören yaparsın ama önce resmi nikah olması lazım demokratik olmayan ülkelerdede(bazı arkadaşlar çok istiyor)istediğin zaman dini nikah kıyıp kızlarımızı mahfedersin.Sonrada kadın erkek eşitliğinden bahsedersin
Dini nikah konusunu bir süredir araştırıyorum. Ben dini nikah yapmadım çünkü o zaman araştırdığımda zaten resmi nikahda evliliğin şahitler huzurunda duyurularak yapılması, kayda geçirilmesi, çiftin verdiği sözler hepsi mevcut.
Ancak dini nikah konusunda içim rahat olmadığı için yapsam sonuçda bir şey kaybetmem ancak hadislere pek güvenmeyen birisi olarak dini nikah konusunda kuran ne diyor biraz araştırdım, şununla nikahlanabilirsin ve veya yapamazsın şeklindeki şeyler dışında nikahı kim kıyar, nasıl kıyılır, kimler şahit olur gibi detaylar kuran da bulamadım. Bilen varsa bu ayetleri paylaşabilir mi ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme