Şimdi Ara

İmage mixer yardim sony kameralar icin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, bizde bir adet galiba trv33 war su an yeni kasalardan deil eski kasalardan nese konuya gelelim image mixer programı ile usb den aktarım yapıyorum bilgisayara goruntuleri kaydedebiliyorum ama sesleri kaydedemiyorum nasıl halledebilirm? Birde sony yeni cıkardıgı picture package programını kendi kameram icinde kullanabilirmiyim sonuc olarak yeni programın bir arti ozelligi war image mixera gore.



  • Benimde elimde eski kasa bir trv22 var.Kamerayı alalı 1 sene kadar oluyo ve bende baslarda senın sorunundan cok cektım.Ama dedigin gibi usb den ya yalnızca ses ya da goruntu aktarılıyor.Sonucta buda hicbir işe yaramıyo.Ancak goruntuleri aktarıp üstüne baska muzıkler koyarak guzel klıpler yapmana yarıyor.Ben kameradan bilgisayara goruntu+ses aktarımını tv kartım aracılıgıyla yapıyorum .AV dan goruntu+ses alıp bunu codecli bir sekilde kaydediyorum.Böylece biraz kailte kaybıyla cektiklerini bilgisayarda arsivleyebiliyosun...
  • Imagemixer Acılınca Sağ usttekı ıconlardan anahtar olanla ayarlara gıreceksınız..Daha sonra Sound devıce secenegınden usb ses aygıtını sececeksınız..Sorununuz gıderılmıs olacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.