Şimdi Ara

iMac Alırken Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Vatan'daydım. iMac almaya gitmiştim. Mağazada yoktu sipariş etmelerini istedim. Baktı ve bütün mağazalarda 1er adet olduğunu ve ürünlerin hepsinin teşhir ürün olduğunu söyledi. İnternetten sipariş versem kendim dedim. Onlarda aynı şekilde şubelerden yollanıyor dedi. Açılmamış kutulu istediğimi söyledim ve biraz araştırdıktan sonra bir şubede 2 tane buldu. Şubeyi aradı ve eleman öğleden sonra geleceği için ben eve geldim telefonumu bırakıp. Umarım sorun yaşamam. Paylaşmak istedim.

• erehyan kullanıcısına yanıt
    Tam alacaktım, ilgilenen eleman o fiyata daha performanslı olacak bir PC toplayalım sana dedi. Topladık. 2 gündür yaşamadığım problem kalmadı. İade'de almıyorlar, macun deydi işlemciye, kutular açıldı falan filan.
  • rotenas kullanıcısına yanıt
    imac alıp ne yapacan oyun oynayamazsın ozaman render işleriylemi ugrasan
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Evet işim sadece render.
    bence msı alsan daha iyi olur hem iş hem oyun için
  • AMD HASTASI 044 kullanıcısına yanıt
    Kullanacağım programlar için alacağım ürün benim için daha iyi teşekkürler :)
    sen bilirsin kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Imac vs pahalı süslü balonlara vereceğiniz para ile çok güzel makinalar toplanabilir. Tabiki bilen birinden destek almanız gerekli.
  • serhatdaki S kullanıcısına yanıt
    Adobe ürünleri Apple ürünleriyle daha stabil çalışmakta.
  • artık toplama iri kasa dönemi kapandı. Artık insanlar daha şık ve performanslı ürünler arıyor. Amaç eğlence ise zaten artık cep telefonu oyunları bile yetiyor. İllede ekrank kartı gerektiren oyunları oynamıyor insanlar.
  • hocam oyun piyasası gittikçe daha büyüyor yeni oyunlar ekran kartsız oynaması çok zor ancak yeni amd apu kaveri serisiyle oynanabilir biraz
  • Bence kendi firmasından al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verildi yarın elimde olacak umarım...
  • Başlığı okudum geldim. iMac alırken neye dikkat etmeliyim?
  • serdar_5959 kullanıcısına yanıt
    Benimki bu gün geldi şu an çok memnunum. Ben video düzenleme işi yapacağım için ve "mac pro" alacak bütçem olmadığı için iMac 21.5 aldım. İleri zamanda SSD ve 16 gb güncellemesi yapacağım.
  • Ne kadara aldınız? Bu yaz birkaç iş var güzel parası olan, oradan artanın üzerine 1500 Tl gibi bir para ekleme imkanım var almayı düşünüyorum. Telefonum iphone; telefondaki kolay işlemlerimizi; itunes radio olsun, notlar olsun, temiz arayüz ve sistem hataları olmayan bir sistem olsun bunlar tıpkı telefondaki gibi yapabiliyor muyuz? Oyunları ps3'te, vita'da ve telefonumda oynuyorum aynı zamanda masaüstü bir bilgisayarım var zaten BF4 vb FPS oyunlarını da orada oynuyorum. Kısacası artık sistem hatalarıyla uğraşmak istemediğim, bastığım gibi açılan, önbellek sıkıntısı, saçma sapan yazılım hataları olmayan bir sistem istiyorum ve birkaç arkadaşla konuştuğumuzda tam olarak bilmediklerini ama arayüzünün daha iyi olduğunu söylediler windowsa göre. Benim de deneme şansım yok, elektronik mağazalardan da saçma sapan, ekran kartını gb özelliğine göre sıralayan satış görevlileri yüzünden soğudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3000TL'ye Vatan'dan aldım. applestore fiyatı 3500 civarındaydı. Windows'dan Mac'e geçince insan çağ atlamış gibi hissediyor resmen. Hem çok pratik hemde daha performanslı. Verilen ücreti fazlasıyla haketiğini söyleyebilrim. Ben video düzenleme işlerim için aldım ve çok fazla memnunum. Bende iphone5 kullanıcısıyım ve aynı pratiklik, aynı kusursuzluk mac'de mevcut
  • Keşke bir sistem dizim üzerine mac kusaydınız
  • Kurdugun pcnin ozellikleri alacagin mac'e fark atacak cinsten miydi
  • Glatye96 G kullanıcısına yanıt
    Hayır değildi. hatta aynı özelliklerdeydi. sadece SSD farkı vardı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.