Şimdi Ara

illuminati hakkında en iyi kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz veya okuduğunuz en açıklayıcı kitap hangisi?

• ilgilenen arkadaşlar yokmu?
  • Melekler ve Şeytanlar
  • Ben dünyanın efendileri ni tavsiye ederim bir çok konu hakkında bilgi veriyo
  • Texe Marrs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frejya_

Ben dünyanın efendileri ni tavsiye ederim bir çok konu hakkında bilgi veriyo

dediğin kitaba baktımda dediğn gibi birçok konuda bilgi var benim istediğim sadece illuminati hakkında texe marrs'ın kitabı daha uygun ama gelicek olan alternatiflerede açığım hepinize teşekkürler
  •  illuminati hakkında en iyi kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burası Çok Önemli Kitabı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

25-30 liraymış bu kitap, kapakta ben ticari amaçlar için yazıldım diye bağırıyor hani

• 25-30 lira dedil ya 13,95 fiyat yerini kapadım reklam olmasın içinde iyi şeyler var Tabi indirimle falan almış olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keptın61 -- 2 Mart 2012; 13:14:04 >
  • Dan Brown - Melekler ve Şeytanlar , illuminatiden bahsettiğini okumuştum kitabın arkasında. Kitabı daha okumadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCe

Bende de var o kitap. Okumaya değer bir kitap ama çokta fazla şey beklemeyin. Merak ettiğim araştırmak istediğin Illuminati oluşumumu Illuminati felsefesi mi? Oluşum dersen işin 2. dediğime göre daha basit . Felsefeyi öğrenmek istersen kitap değilde yazar ismi verebilirim. Aytunç Altındal gibi...

• Yakın zamanda çok iyi bir kitap çıkacak. Yakın zaman dediğim 2 3 yılı bulur. Çıktığında haber veririm.
  • Sikkoyu oku işte ne gerek var kitaba.
  • Texe Marrs-Entrika Çemberi
  • sikkoya bak yeterli kitap alıp ne yapacaksın
    ama ökültizm,pagan ve hermetik bilgiler içeren kitaplar al onlar yararlı olur bu illuminati şerefsizleri hakkında daha çok bilgili olursun
  • texe mars ın illuminati kitabını oku orada her istediğini bulacaksın
  • Kayıp Sembol
    Melekler ve Şeytanlar.

Ben ikisinide okumadım ama arkadaşlarım ikisinide çok tavsiye etti. Melekler ve Şeytanlar evde var okuyacağım bir ara.
  • Dan Brown'un kitaplarını oku
  • Apokalipsin atlıları (İyiymiş dediler duydum ama daha okumadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 2 Mart 2012; 20:02:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.