Şimdi Ara

İLLAKİ EVİNİZDE KULLANMADIĞINIZ 2. EL EŞYANIZ VARDIR. HAKSIZ MIYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
0
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İLLAKİ EVİNİZDE KULLANMADIĞINIZ 2. EL EŞYANIZ VARDIR. HAKSIZ MIYIM

(En Son Oy Tarihi: 5.5.2015)
Giriş
  • TOK ARKADAŞLARIN ,ÖMÜR BOYU HİÇBİR KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYACAKLARI GARANTİ OLAN ARKADAŞLARIN SAYISI 95'İ BULDU. HAYIRLI OLSUN PEKİ AÇ İNSANLARI DÜŞÜNÜP ANKETE KATILAN ARKADAŞLAR SİZCE NE YAPTIK, HAREKETE GEÇTİK Mİ DERSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 20 Ekim 2005, 10:08:51 >
  • öyle zengin çocukları var baba parası ile hayatını sürdüren asalak takımı sıkışınca babaaa babaaaa diye ağlayan tipler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 21 Eylül 2005, 15:52:56 >
  • http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=NIJERBHNO
    bu hesap noları EFT kabul ediyor mu acaba?
  • Zaten yardımı zenginlerin yapması lazım parası olmayan yapamazki, hem bu gün zengin olanların bir ömür boyu aynı şekilde kalacaklarının garantisi mi var
    0212 510 90 90 sesli yanıt sistemiyle 24 saat boyunca kredi kartından bağış yapabiliriz
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

öyle zengin çocukları var baba parası ile hayatını sürdüren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 3 Ekim 2005, 11:06:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Zaten yardımı zenginlerin yapması lazım parası olmayan yapamazki, hem bu gün zengin olanların bir ömür boyu aynı şekilde kalacaklarının garantisi mi var
    quote:

sen nerde gördün bir zengin yardım yaparken merhamet yine fakir insanlarda vardır bu ülkede en çok vergi kimden alınıyor zenginden mi herkez biliyorki devletin en büyük gelir kaynağı ücretli işçidir.

Bir kuyumcu 300 milyon vergi ödüyo 750 milyon aylık alan bi adam 305 milyon adalete bak
    bu küçük bir örnek daha niceleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 21 Eylül 2005, 15:58:52 >

• Telefon açıp sordum, ediyorlarmış, ayrıca 0212 510 90 90 numaralı sesli yanıt sistemine kredi kartıyla bağış yapılabiliniyormuş.Ayrıca posta çekiylede gönderebiliyormuşuz
    quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?icerik=NIJERBHNO
    bu hesap noları EFT kabul ediyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 28 Eylül 2005, 15:59:43 >

• İyi de kredi kartıyla her ay otomatik olarak 2 ytl yatırmak için ultra zengin olmaya gerek var mı? 2 Ytl diyip küçümsemeyelim 1 kişinin yemek parası... yılda 12 kişi doyurmuş oluruz.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serdem

Zaten yardımı zenginlerin yapması lazım parası olmayan yapamazki, hem bu gün zengin olanların bir ömür boyu aynı şekilde kalacaklarının garantisi mi var
    quote:

sen nerde gördün bir zengin yardım yaparken merhamet yine fakir insanlarda vardır bu ülkede en çok vergi kimden alınıyor zenginden mi herkez biliyorki devletin en büyük kaynağı ücretli işçidir

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 11 Ekim 2005, 16:52:51 >

• ben de varım

yukarıııııııııııııııı
  • Yeni imzam nasıl olmuş
    Sıra Sizde en azından imzamızla destek olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 3 Ekim 2005, 11:10:44 >
  • neden yardım etmeyene başka seçenek bırakılmıyor
  • Böyle duyarlı insanları gördükçe bu ülkenin geleceğinin güzel olacağına dair umutlarım artıyor:))

Bu arada arkadaşlar,,

Bugün mailime gelmiş.

http://www.yigityolu.com/veliogrencibilgileri/
  • tebrikler herkese duyarlılıklarından dolayı.
    lütfen bağışda bulunun küçük de olsa
  • Siz bu bağışla yürüyen vakıf, dernek vs. lerin başkanlarının aldığı maaştan haberdarmısınız
    ?????????*
    Eğer yardım yapacaksanız çıkın sokağa bakın. Nice aç insanlar var. Dilencilerden bahsetmiyorum çıkın sokaklara arka mahallelere girin ve insanların yaşam savaşını görün.
    Yardım kuruluşlarına yapacağınız her türlü bağış. Yardımkuruluşu yetkililerinin masasındaki havyar kasesine girecektir.

Kısaca.....

Amaç:ZENGİN OLMAK
    Yol: DUYGUSÖMÜRÜSÜ YAPMAK
    YER:DENETİMİN OLMADIĞI YADA DENETİMİN SATIN ALINABİLDİĞİ BİR YER(TÜRKİYE)
    Bağış yapan şahıs: Yardımsever KEKLİK

İnsanların iyi niyetini sömüren bu insansıları yakalayıp.........................................................

• bu vakfı hiç bilmiyordum..
    afrikadakilere yardım yaptığını ögrenince hemen online bağış sitesine girip bağış yapacaktım..
    tam kredi kartımı yazmışş gerekli alanları dolduruyordum altta isterseniz bağışınız kendi memleketinize yapılsın diye bi başlık gördüm yıkıldım..adamlar yaptığı densizliğe bak memleket ayrımımı olur sen yardıma muhtaçlara yardım ediyorsun..
    adam trabzonlu trabzonlulara yardım etme seceneğini işretledi..uşaklılarda kimse işaretlemedi..ee nolcak uşaktakilerine yardım etmicekmi bu vakıf..yada trabzonlularda para çok ve ellerinde para kaldı bu parayla diğer şehirlerdekine yardım etmeyecekmi bunlar..burda yardıma muhtaç olanların suçu ne yanlış şehirde doğmakmı..

böyle vakfa anca bu yakışır
    hiçte inanmıyırom onların afrikaya yardım ettiklerine..

• oh be yatırdım 50 ytl rahatladım

bende öğrenciyim ama çok şükür 50 ytl den bişey olmaz erzurum u seçtim denizfeneri ne yatırdım

rahatladım inşallah bunu her yaparım

herkes de az da olsa yapar
  • böyle ayrım yapan bi yere yatırcağına paranı daha hayırlı bi işte kullan..tegv na yatır

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

oh be yatırdım 50 ytl rahatladım

bende öğrenciyim ama çok şükür 50 ytl den bişey olmaz erzurum u seçtim denizfeneri ne yatırdım

rahatladım inşallah bunu her yaparım

herkes de az da olsa yapar
  • ozan boyle dusunnme bence birak o ayip onlarin olsun sen yardimini yapiyorsun gerisini Allah'in takdirine birak
  • yok abi adamlar memleket ayırımı yapıyo..onlara bağış yapacağıma adam gibi dernekler var onlara yaparım..
    paranı memleketline bağışla diye bi mantık varmı yaa..
  • arkadaşlar madem bi iyilikyapıyorsunuz bari bunu açık açık sööleeemeyinn de bi anlamııı olsun. insanlara bişiyy yaptığınızı göstermek zorundaa diilsinizz önemli olan yaptığınız iyiliği siz bilin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

yok abi adamlar memleket ayırımı yapıyo..onlara bağış yapacağıma adam gibi dernekler var onlara yaparım..
    paranı memleketline bağışla diye bi mantık varmı yaa..

memleket ayrımı değildir bu...

sadece insanların yardım duygusunu tahrik ediyorlar.... (bence gzüel yapıyorlar)

insan önce yakınına yardım etmek ister... bence ondan...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.