Şimdi Ara

İLLAKİ EVİNİZDE KULLANMADIĞINIZ 2. EL EŞYANIZ VARDIR. HAKSIZ MIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
0
Favori
34.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

İLLAKİ EVİNİZDE KULLANMADIĞINIZ 2. EL EŞYANIZ VARDIR. HAKSIZ MIYIM

(En Son Oy Tarihi: 5.5.2015)
Giriş
  • bugün servisler gecikti birçoğunuz kahvatınızı yapamadınız, ya da simit poğaça falan alıp alelacele masa başında yediniz. ya da çekmece de bisküvi çikolata falan var mı diye baktınız. ama olsun hiçbirşey yiyemeseniz de bir kaç saat sonra yemek yiyeceğinizi biliyorsunuz. kiminiz şimdiden yemek listesine baktı bile. kiminiz "buradaki pizza güzel olmuyor" diyip öğlen nerede yiyeceğini düşünmeye başladı bile. olsun.. nasıl olsa 12.30 a doğru geç gelen asansörlere kahredip itişe kakışa birine binip koşa koşa yemek sırasında önlere geçmeye çalışacağız. ya da erken inip kafeteryalarda masa kapmaya çalışacağız, ya da taksilere doluşup mantıcıya kebapçıya yetişmeye çalışacağız ve kilo yapmasın diye diyet kola içeceğiz. olsun.. nasıl olsa karnımız doyacak. öğleden sonra "aman yemeği fazla kaçırmışım rehavet çöktü üzerime" diye yakınacağız ama akşama doğru tatlı mı yesek dondurma mı alsak diye düşüneceğiz. sonra da birçoğumuz benim gibi, aynaya bakıp belim yağlanmış göbeğim sarkmış diyerekten rejim ya da spor yapma gereği duyacağız. sonra "aman halsiz kadım, enerjim tükendi" diyerekten doktora vitaminler yazdıracağız ve mavi yeşil yiyerek formda kalmaya çalışacağız. kimimiz de tuvalette sorun yaşamayayım diye yovitaları götürecek. akşam kimimiz "bu yemeği sevmediğimiz bilmiyor musun" diye annesine sitem edecek, kimimiz "neden beni bu ucuz yere getirdin" diye sevgilisine ya da kocasına ince fırça kayacak. pazar günü dışarda yapılacak kahvaltının planları yapılacak. akşam bazılarımız yemeği fazla kaçırdığı için iyi uyuyamacak belki, kabus falan görecek ya da mide asit ortamını düzenlemek için maden suyu, talcid, rennie falan kullanacak ama olsunn. sonuçta karnımız tok sırtımız pek olacak. Haa, bu arada biz tum bunları yaşarken çocuklar açlıktan ölüyor olacak, hatta ben bunları yazarken bile bir veya birkaç tanesi ölmüş olabilir, olsun... Aldırmayın. Tamam yardım yapalım ama o yardımların ulaşacağını nerden bilelim. çok değerli 2 YTL miz başkalarının cebine giderse üzüntüden hasta oluruz. Onun yerine o paraları biriktirip yılbaşında milli piyango alırız, "YA ÇIKARSA!!!" belki de sıra bizde )
    YUKARIDAKİ motosiklet.net'ten cyrano nickinden alıntıdır.

LÜTFEN ŞU AN EKRANA BOŞ BOŞ BAKMAYIN, HATTA AĞLAMAYIN BİLE ÇÜNKÜ VAKTİMİZ YOK. HEMEN SİZE EN YAKIN ÖDEME NOKTASINA GİDİN YADA İNTERNETTEN GÖNDERİN, SAKIN ÜŞENMEYİN NE OLUR. 2 YTL BİLE OLSA GÖNDERİN, 2 MİLYON SİZİN İÇİN ÇOK BİR ŞEY İFADE ETMEYE BİLİR AMA BİR ÇOCUĞUN 1 GÜNLÜK YEMEK BEDELİ, HEMDE O YEDİĞİMİZ YEMEKLERDEN DEĞİL, BELKİ SADECE SICAK BİR ÇORBA AMA OLSUN ONLARIN YAŞAMASI İÇİN YETERLİ HAYDİ EN YAKIN ÖDEME NOKTASINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 11 Ekim 2005, 8:31:30 >

• 15 kişi ikinci seçeneği seçmiş
    onlara sesleniyorum
    bugün karnınız tok olabilir ama yarın tok olacağınızın garantisi yok
  • yukarı
  • yardımlarınızı esırgemeyın
  • yukarı
  • ....................................
  • bugün yapılıyomu bağış?
  • yukarı
  • ya şunu üst konu yapın da rahat edelim
  • Denizfeneri, hakkında ne biliyorsunuz da oraya para yediriyorsunuz ! ? Orası duygu sömürüsünün son örneği olan bir mekan, verdiğiniz paranın ne yapıldığını bilseniz

Neyse susuyorum, nijerdeki çocukları napçaksınız, siz ilk önce kendi çocuklarınızı kurtarın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dcocuk

Denizfeneri, hakkında ne biliyorsunuz da oraya para yediriyorsunuz ! ? Orası duygu sömürüsünün son örneği olan bir mekan, verdiğiniz paranın ne yapıldığını bilseniz

Neyse susuyorum, nijerdeki çocukları napçaksınız, siz ilk önce kendi çocuklarınızı kurtarın.

biz ne yapıldığını biliyoruz sen merak etme
  • quote:

Denizfeneri, hakkında ne biliyorsunuz da oraya para yediriyorsunuz ! ? Orası duygu sömürüsünün son örneği olan bir mekan, verdiğiniz paranın ne yapıldığını bilseniz

Anlat bilmemiz gerekenler varsa bilelim. Ben denizfenerinin çalışmalarına şahit oldum bu yüzden desteğimi esirgemiyorum.

Nijer'deki çocukları bırakalım mı?

Doğru söylüyorsun aslında, paramızı neden başkalarına yedirelim ki? Dünyaya bir kere geliyoruz sadece kendimiz için yaşayalım...
  • YUKARI
  • quote:

o kadar çok biliosan kendin git fakir ailelerin yanına kendin ilgilen bakalım nası oluomuş.Deniz feneri maddi durumları ii olan ailelerle kötü olan aileler arasında bi köprüdür bi bağdır bir yardımlaşma derneğidir.Bizim için sadece para yatırmak düşüor onlar ellerinden gelenini yapıolar.Ayrıca ordaki gözlüklü sunucu da bi yakınım oluor.Kötü bişiy bilsem sölemekte çekinmem.
  • Tüm duyarlı arkadaşlara teşekkürler

http://www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?KATEGORI=NIJER

http://www.ihh.org.tr/cgi-bin/index.pl?mod=photo;op=cat_list;by=cat;id=79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 27 Eylül 2005, 14:33:41 >

• up
  • Bağış yapan dostlar varmı içimiz de ? Sırf bağışı nijer olarak düşünmeyelim bu derneklerin Türkiye içinde yardım hesapları var. Duyarlı arkadaşlar sayesinde bu tarz dernekler ayakta durabilir.
    0212 510 90 90 sesli yanıt sistemiyle 24 saat boyunca kredi kartından bağış yapabilirsiniz.

TIKLAYINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Zer Gıfari -- 12 Ekim 2005, 11:30:32 >

• nijeyadaki çocuklarda bizim çocuklarımız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.