Şimdi Ara

illa rehbere bakmak lazım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi oyunu öğrenmek zor ve çoğunlukla şuraya bak orayı oku filan diyorlar ama ben oynayıp öğreneyim desem? acaba ne kadar zamanda öğrenirim ve dezavantajları neler olur?

• zaten öyle ki. rehberler birazcık ipuçlarını öğretir sadece. oynamadan öğrenmek imkansız. bol bol oynayarak öğreneceksin, yenilsen veya ezilsen de.
  • öğrenene kadar takım arkadaşlarının oyun zevkini baltalarsın o kadar. bence bilmediğin herolarla botlar dışında oynama bir de 6-7 hero öğrenmeden normal oyunlara girme mümkünse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz kardeşim rehbere kesin bakmalısın. Windranger'a Lina'ya falan Vanguard kasan tipler oluyor deli oluyorum' az para da değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Olmaz kardeşim rehbere kesin bakmalısın. Windranger'a Lina'ya falan Vanguard kasan tipler oluyor deli oluyorum' az para da değil.

ya onlar ayrı bir olay zaten.tavsiye edilen itemleri kasıp oynarsa pek bir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Olmaz kardeşim rehbere kesin bakmalısın. Windranger'a Lina'ya falan Vanguard kasan tipler oluyor deli oluyorum' az para da değil.

arkadaş rehber derken build'i kastetmiyor bence. oyunu anlatan rehberleri diyor sanırım. eğer buildse iyice alışıp tamamen öğrenene kadar bakması gerekir tabii.
  • Biraz live stream , biraz botlarla oyna sonra başla normal oyuna. Feedlerim diye korkma herkes feedliyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keyf almaya bak bol bol arkadaşlarla gir oyun izle. Ben abimden izleyerek öğrendim Rhastayla takılıyodum sonra zeus ursa vs öyle gittim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

quote:

ya onlar ayrı bir olay zaten.tavsiye edilen itemleri kasıp oynarsa pek bir sıkıntı olmaz.

Öyle olsa da farketmez yine bakması gerekir sonuçta yeni bişeyler denerken batıracak ve insanların zamanından çalacak. Nyx Assassin oynayabilmek için dünden beri 4-5 saat video izledim okuduğum rehberler haricinde, bir de final dönemim şu an öyle düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi canım direk dal oyuna 1 hafta sonra bıktım takımıma hep nooblar geliyo ben çok iyi oynuyorum diye konu açarsın buraya
  • Oynayacağın her maç için 2 maç izlemelisin (wtf?).

Kolay ölmeyen heroları tercih etmelisin. Dota da agresif oynarsan çok ölürsün..
  • Hiçbir fikrin yoksa çok az rehbere bak sonra direk botlarla oyna. itemları ve heroları söktükten sonra pvpye gir. Böyle daha iyi olur. Winrate'in daha yüksek olur
  • dotabuff diye bi site buldum ordan en çok kullanılan skilleri verip en çok kullanılan itemleri alıyorum böle iyi gidiyo gibi bakalım
  • quote:

quote:

Linaya Stout Shield başlangıç öneriyor ve bunu gören yeni oyuncu onu Vanguard yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

quote:

Linaya Stout Shield başlangıç öneriyor ve bunu gören yeni oyuncu onu Vanguard yapıyor

Vay anasını açıklaması buymuş demek ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.