Şimdi Ara

ilknokta.com puan olayı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. ilknokta.com sitesindeki puan olayı nedir?

10.350 puan oldugu yaziyor ama neye yaradigini hala cozemedim. yardim sayfasinda avantaj demis ama neyin avantaji? Bana ne gibi avantaj saglayacak acaba? Bilgisi olan var mi?

• Kitapyurdu veya okuoku puan sistemini hiç gördünüz mü ? Büyük ihtimal onun gibi bir sistem olacak ama henüz tam oturmadı ilknokta da puan sistemi.
  • Hayir hocam denk gelmedim. Yillardir ilknokta'dan alisveris yaparim ben. Simdi o puanlar bedava kitap mi veriyormus?
  • Diğer sitelerde öyle o puanlarla kitap alabiliyorsun her kitabın kendine ait puanı falan oluyor yayın evi,sayfa sayısı falan bunlara puan vermede etken .
    İlknokta da buna benzer bir çalışma bir sistem olacak ( bendeki izlenim bu) .
  • Anladim hocam tesekkur ederim bari olsa da bu sistem baya bi kitap aliriz herhalde :)
  • Aldığın kitap sayısı puan olarak mı geliyormuş? Nedir bunun aslı arkadaşlar anlayan anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünce Seli

Aldığın kitap sayısı puan olarak mı geliyormuş? Nedir bunun aslı arkadaşlar anlayan anlatabilir mi?
    Mesela 10 kitap aldın diyelim , içlerinden en pahalısı atıyorum 1000 puan en ucuzu 100 puan . Fiyat değerine göre puan sayısı artıyor. Sonra kazandığın , topladığın bu puanlarla seçtiğin bir kitabı alıyorsun . Mesela Açlık Oyunları'nı alacaksın puanın 10000 dimi Açlık Oyunları'da 5000 puan 5000 puanla kitabı alacaksın ve kalan puanlarınla yine kitap alabileceksin . Anlaşılmayan bir nokta var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volume*

quote:

Aldığın kitap sayısı puan olarak mı geliyormuş? Nedir bunun aslı arkadaşlar anlayan anlatabilir mi?
    Mesela 10 kitap aldın diyelim , içlerinden en pahalısı atıyorum 1000 puan en ucuzu 100 puan . Fiyat değerine göre puan sayısı artıyor. Sonra kazandığın , topladığın bu puanlarla seçtiğin bir kitabı alıyorsun . Mesela Açlık Oyunları'nı alacaksın puanın 10000 dimi Açlık Oyunları'da 5000 puan 5000 puanla kitabı alacaksın ve kalan puanlarınla yine kitap alabileceksin . Anlaşılmayan bir nokta var mı ?

Yine kitap siparis ettim gelince puan 12 bin civari olacak. Ama puanli kitap alma ekranina hala denk gelemedim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: X-1

quote:

Orijinalden alıntı: Volume*

quote:

Yine kitap siparis ettim gelince puan 12 bin civari olacak. Ama puanli kitap alma ekranina hala denk gelemedim ben

Daha devreye sokmadılar hee sokarlar mı oda kesin değil ama bir aksilik olmassa büyük ihtimal puan sistemi hayat geçecek.

• Benimde bir 3000 küsür puanım var ama nereye yarıyo anlamadım
  • Hmmm anladım. Ellerine, yüreğine sağlık dostum. Böyle bir sistem kurduklarından haberim yoktu. Bende puanlarımı hesaplayayım hemen madem
  • Merhaba Abdulrezzak Superstalingradgillerden,

Puanlama sistemi şuan da daha aktifleşmemiştir.Bununla ilgili sistemimizin alt kadamesinde çalışmalar sürmektedir.Bilgilerinize...

maili geldi.
  • Hala bir numara yok galiba bu puanda. Laf olsun diye koydular heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 15 Ekim 2013; 17:26:56 >
  • Daha hala bir numarası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FUK DA WORLD

Daha hala bir numarası yok.

Puanlar şuan aktif değilmiş.
  • İlknokta puan sistemini devreye sokmıcak gibi
  • Anladım, çok sağ olasın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.