Şimdi Ara

İLKLERDEN OLMAK İSTERMİSİNİZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir sinerji yaratılıyor.Piyasada kulanılan ürünleri aldığınız ürünleri ve ya sormak istediğiniz ürünleri burada yazarak kullananlardan olumlu oılumsuz yada araştırdığınız ürünü piyasasında en ucuza nerden tedarik edebileceğinizi hedefleyen firma yorumlarını bir arada toplayacak bir platform.Ayrıca piyasasında uzman ilgi alanı olan kendine göre takip olanı arkadaşlar var sitede.Buda her alanda uzman kişileri olacağını düşünürsek gayet faydalı bir ortak nokta olacak gibi duruyor.Tamamen biz kullanıcılar yönelik bir platform.şU ANDA bÖLÜM yÖNETİCİLİĞİ ALIMI YAPILMAKTA.

Piyasasında uzman arkadaşlara duyurulur.İncelerseniz yeni kuruluyor ben üyeyim gayette güzel gidiyor alanımdaki uzmanlığı diğer arkadaşalrıma faydalı olması için paylaşıyorum sizlerde bu şekilde düşünüyorsanız adres aşağıda:Zmanla güzel bir yer olacak gibi duruyor.Görünümünüde arka plan rengi olarak kendize özel renkte kullanabiliyorsunuz.

BURADAN

• UP
  • Yok sağol
  • Eyw.Piyasacı olan arkadaşlara davetim.
  • -Benim uzaylılarla birebir sevişen arkadaşlarım var.
    +Getir, onları da getir. Burada bi sinerji yaratalım.
  • İlkler olmaz ki ilk varsa bi tanedir , ilk olan 1. olur sonraki ilklerden sayılmaz o yüzden biri ilklerden olacak sonraki ikincilerden öyle öyle gidecek efenim.
  • Takdir sizlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 6 Nisan 2013; 15:12:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

İlkler olmaz ki ilk varsa bi tanedir , ilk olan 1. olur sonraki ilklerden sayılmaz o yüzden biri ilklerden olacak sonraki ikincilerden öyle öyle gidecek efenim.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

İlkler olmaz ki ilk varsa bi tanedir , ilk olan 1. olur sonraki ilklerden sayılmaz o yüzden biri ilklerden olacak sonraki ikincilerden öyle öyle gidecek efenim.

Doğru söze ne hacette üstad.Tek birşeyin ilkinden olmaktan bahsetmiyoruz o zaman doğru mantıken sonradan gelenler2.3. diye derecelendirilir. Ama bir çok şeyin ilki olma ihtimalinin olduğu bir portaldan söz ediyoruz.O zaman ilklerlerden olup ilklerin içinde olursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.