Şimdi Ara

İlk Wow Karakterinizin İsmi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
7.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkes ilk wow karakterinin ismini yazsın.Konuyu oylesine eglence amaclı actım.

Wow a Lich King ek paketi geldiginde baslamıstım.İlk karakterimin ismi Vellastus

• Private serverde oynamıştım.

Human Famele Warlock isminide Kelebek koymuştum :S
  • Troll female mage açmıştım 6 lvl olmuştu zaten Tam emin değilim ama Iyotoke koymuştum galiba ismini.
  • private serverda başlamıştım dreanei shaman açarken erkeğe hellboy denedim olmadı bende kız yapıp hellgirl açmıştım
  • Beyaz saçlı Blood Elf Male Warlock açmıştım.

Adım Berk, tipi Final Fantasy VII serisinden Sephiroth'a benziyordu. Beroth koydum ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion41

private serverda başlamıştım dreanei shaman açarken erkeğe hellboy denedim olmadı bende kız yapıp hellgirl açmıştım

Aslında ben de ilk defa private da baslamıstım wow oynamaya ama bir turlu ismimi hatırlayamıyorum.Elf druid acmistim
  • Night Elf druidim vardı (hâlâ da var) ve ismini Kaellina koymuştum.
    Prince of Persia serisinin 2. oyununda bulunan ve 3. oyunununda başta görünen karakterin adı.Tabi sonradan öğrendim ki yanlış yazmışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk karakterim Tauren Male Druid.

İsmini Madafaka koymuştum ama 55 levelda GM konuya müdahale edip değiştirmeye zorladı beni. Ondan sonra "Delikanlı" nın direk ingilizceye birebir çevirisini geyik olsun diye yapmıştım, yani "Madblood"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

İlk karakterim Tauren Male Druid.

İsmini Madafaka koymuştum ama 55 levelda GM konuya müdahale edip değiştirmeye zorladı beni. Ondan sonra "Delikanlı" nın direk ingilizceye birebir çevirisini geyik olsun diye yapmıştım, yani "Madblood"

Yinede güzel nick olmuş

Benimki Sardoche ydi. Blood elf male warlock
  • İlk olarak private serverda human mage açmıştım.Adım Jaskelainen di
    Sonra gnome rogum olsun dedim adımı Bosphorus koymuştum nereli olduğum belli olsun diye...
    Orjinal wow da ise ilk ve hala oynadığım blood elf mage imin adı Luinwel.(Ömerin elfçesi oluyor sanırım )
  • Vanilla WoW zamanı Orc Male Warlock ve nickten utanıyorum "Hayvangibisevişirim"'in kısaltması Hayvangibi idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Vanilla WoW zamanı Orc Male Warlock ve nickten utanıyorum "Hayvangibisevişirim"'in kısaltması Hayvangibi idi

• Tauren Male Warrior. İsmi Okuzcan idi, yeri hala başkadır bu karakterin
  • hirbag
    orc male warriordu server burning legion. donanımhaber hesabımı bu charıma itafen açmıştım hey gidi günler.
  • Night elf male druid açmıştım private serverda, o zamanlar random name diye bişey vardı, basmıştım Jashean gelmişti.
  • Tauren Druid ismide Osuranboga idi.
  • Turbodavut -->>Troll warrior
    Hala duruyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake

Tauren Druid ismide Osuranboga idi.

Bu nicki bir yerden hatırlıyorum hangi serverdaydınız?
  • Kor'gall serverında kızıl saçlı saçları yana yatık hayvan gibi karizma bir blood elf warlock açmıştım Adı da "Eltar"...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 6 Kasım 2010; 13:09:39 >
  • İlk TürkWoW'da başladım WoW'a. Female Blood Elf Paladin açmıştım. İsmi Noradorine'di. Yaklaşık 7 aydır da orjinalde oynuyorum. Male Orc Warrior açtığım ilk karakterimdir, adı da Achìlles'dir . Lich King'i daha yeni indirdik guild ile . Ayrıca Glorfindèl adlı 70lvl Paladinim, Helìos adında Tauren male Druidim ve Stentor adında 59 lvl DK karakterim vardır . Mazrigos'ta oynuyorum. Vizeler bitsin icc10 hc lere başlayacağız guild ile

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.