Şimdi Ara

İlk Türkçe moto vlog MotorcuMuhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizlere youtubeda tesadüfen karşılaştığım bir kanaldan bahsetmek istiyorum.
    Konsept kısaca aynı masada oturan motorcuların kendi aralarında yaptığı muhabbet.
    Ben çok beğendim ve direk abone oldum, arkadaşımız haftada bir kere perşembe günleri video paylaşıyor ve çok yararlı konulara değiniyor.
    Kendine has bir tarzı var ve kesinlikle taklit değil, uzun ömürlü olması adına siz iki teker severlere kesinlikle öneriyorum

Tanıtım videosu;

Kanal adresi;http://www.youtube.com/user/MotorcuMuhabbeti

Tekeriniz düz bassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonelle -- 28 Eylül 2014; 1:47:55 >

• Facebook'ta beğendim bu arkadaşı, arada videolarına bakıyorum. Bazen sıkıcı olsa da bu tarz paylaşımların biz motosiklet sürücülerinin yararına olduğunu düşünüyorum. Umarım zamanla daha iyi videolarını izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Facebook'ta beğendim bu arkadaşı, arada videolarına bakıyorum. Bazen sıkıcı olsa da bu tarz paylaşımların biz motosiklet sürücülerinin yararına olduğunu düşünüyorum. Umarım zamanla daha iyi videolarını izleriz.

Kesinlikle bende yararlı buluyorum.
    Bizler desteğimizi esirgemeyelim ki devamı gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimiş bende abone oldum
  • Bende rastgele denk gelmiştim youtube'da, abone oldum kanalına. Eglenceli bir arkadaş bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Bende rastgele denk gelmiştim youtube'da, abone oldum kanalına. Eglenceli bir arkadaş bence :)

Her hafta 2-3 video paylaşsa daha güzel olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolarını aç sesi kapa nasıl sürdüğüne bak. Biraz tecrübe kazan. Videoyu kapat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk demek biraz hatalı olmuş gibi sanki.. Burada konusu açılmış ama fazla ilgi görmemişti.

http://www.youtube.com/user/ozhayaller2/videos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.